Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 115
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

16.11.2011 בסוף היום (ההבטחה האחרונה דיברה על ה- 15.11)

זיכוי דרך פייפאל? לא

זיכוי לכרטיס אשראי המקושר לחשבון פייפאל? לא

התעלמות מאתמול מצד הגברת יונית? כן

כל הכבוד פורמולה ישראל בראשות בועז מאירי, הצלחתם לעקוץ אותי ועוד כמה אנשים.

לתפארת מדינת ישראל!

:mm_nah:

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

חבל שכך היא ההתנהלות

לכל מי שיש אסמכתא בכתב כי הוא אמור לקבל החזר או הקלטה המבטיחה לו החזר הייתי מציע לשלוח מכתב התראה .

תשובה שלילית .להגיש תביעה.

לכל אלה שהובטח לו החזר בע"פ לא הייתי מציע את אותה דרך.

מה המדינה קשורה לסיפור

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הם אמרו למוקדניות כנראה להסכים לביטול סתם כדי להוריד עומס מהקווים, כי המוקדנית פשוט ענתה לי בנונשלנטיות "אני מבטלת, אין בעיה".

אם היא הייתה אומרת לי שהיא לא מבטלת, בגלל תקנון כזה או אחר, הייתי מתנהל אחרת.

פשוט בושה.

אני קיבלת הבטחה בע"פ מהמוקדנית.

פורסם

גם אני קיבלתי הבטחה בעל פה ומאז מורחים אותי במשך חודשיים.

החברה הזאת היא פשוט ביזיון.

הם אולי בסופו של דבר ירוויחו 333 שקל על חשבוני הפעם, אבל ההפסד של החברה הוא המוניטין הנוראי שיהיה לה.

אני לעולם לא אשלם שקל לחברה הזאת ולעולם לא אתן למישהו מחברי לשלם שקל, או לפחות אזהיר בצורה

ברורה שלא כדאי להתעסק עם חברה של גנבים ונוכלים.

פורסם

אני חושב שהשיטה היתה פשוט "להרדים" את הזכאים להחזר.

גם במוקד וגם בע"פ הבטיחו שהנה הנה הזיכוי מגיע...כנראה כדי למשוך זמן עד שלא ניתן יהיה טכנית לבטל עסקה (פייפאל\חברת אשראי) או שהאנשים יתייאשו.

למה לתפארת מדינת ישראל? רבות דובר פה על התקוות שתולים בחברת ההפקות הזאת לעשות את פריצת הדרך בתחום הספורט המוטורי בישראל. לדעתי אם כך הם נוהגים בלקוחות שלהם, אבוי לנו איך יראה הספורט המוטורי שהם אמורים להוביל. ההתנהלות שלהם היא על גבול הנוכלות.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

נדמה לי שאם נתארגן מולם קבוצה יהיה לנו יותר כוח, העניין הוא שאין לי ניסיון בתביעות קטנות ובטח שלא בתביעה קבוצתית, יש למישהו מושג איך העניין אמור להיות מנוהל?

פורסם

גם אני מצטרף לחגיגה,

בטלפון מול המוקדנית : תקשיבי אם לא יוחזר לי הכסף אני אגיע, בטוח כי הכסף יוחזר?

המוקדנית : כן אל תדאג.

וכמובן שגם אני קיבלתי את המייל של "לפנים משורת הדין ..."

פורסם
גם אני קיבלתי הבטחה בעל פה ומאז מורחים אותי במשך חודשיים.

החברה הזאת היא פשוט ביזיון.

הם אולי בסופו של דבר ירוויחו 333 שקל על חשבוני הפעם, אבל ההפסד של החברה הוא המוניטין הנוראי שיהיה לה.

אני לעולם לא אשלם שקל לחברה הזאת ולעולם לא אתן למישהו מחברי לשלם שקל, או לפחות אזהיר בצורה

ברורה שלא כדאי להתעסק עם חברה של גנבים ונוכלים.

:mm_yeah:

אם היתה מחשבה לנסוע לאילת ולצפות,אז זה ירד מהפרק בגלל כול הנושא הזה!

נקווה ששאר החברים גם יעשו כדומה.

פורסם
גם אני מצטרף לחגיגה,

בטלפון מול המוקדנית : תקשיבי אם לא יוחזר לי הכסף אני אגיע, בטוח כי הכסף יוחזר?

המוקדנית : כן אל תדאג.

וכמובן שגם אני קיבלתי את המייל של "לפנים משורת הדין ..."[/quote]

אז אתה קיבלת החזר או לא? לפי השורה הראשונה לא , לפי השורה המוכחלת כאילו כן.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא בכוונה לשפוך פה שמן למדורה.. אבל באמת מוזר לי שטרם התגבשה תביעה ייצוגית כנגד פורמולה ישראל ולו בגין יום "המיונים", כאשר חלק ניכר מהאנשים לא קיבלו את מה שהובטח להם ושילמו את מלוא הסכום. זה כנראה מה שנקרא אדישות רציונאלית.

וגם אני לא מתכוון להגיע לאילת, לא בגלל הביזיון שהיה עם המיונים (אין לי חשק לתת יד לארוע קידום ספורט שכזה) ובטח לא אשלם 400 שח לכרטיס לראות כמה חובבנים. לא ציפיתי פה לנורבוגרינג.. אבל אפילו בקארטינג בכוכב יאיר יש מסלול יותר מעניין (לפי השרטוט של בחירת המושבים)

אברה קדברה

פורסם

שלחתי ליונית לפני כמה ימים מייל מפורט על השתלשלות האירועים, היא אמרה שתעביר אותו הלאה ושהיא את שלה עשתה בנושא. כמובן, מורידה מעצמה אחריות למרות שהיא האחראית על הנושאים האלו.

פורסם

לאור ההתנהלות הלא תקינה (ואולי אף גובלת בפלילים) של הנהלת פורמולה ישראל בכל הנוגע להחזרי הכספים,

אני קורא להנהלת האתר קארספורום להסיר את הפלטפורמה אשר היא נותנת כאן לקבוצת פורמולה ישראל לפרסם את עצמה.

יש בידי הוכחות בהן נציגה מטעם פורמולה ישראל, מודה כי אני נמצא ברשימת האנשים הזכאים להחזר כספי עפ"י הסכם בע"פ עם בועז מאירי ( אשמח להעבירן להנהלת האתר אם יבקשו זאת).

עד כה שום דבר לא נעשה בנדון ואין כל התקדמות בנושא, מלבד התעלמות מצד פורמולה ישראל.

בשל חוסר הכדאיות הכלכלית בהגשת תביעה בהיקף של 300 שקלים בבימ"ש לתביעות קטנות, אני מתלבט בעניין.

בשם ההגינות אני קורא להנהלת האתר להוקיע את ההתנהלות של פורמולה ישראל מול קומץ של אנשים אשר זכאים להחזר כספי, אך זוכים להתעלמות מפורמולה ישראל.

תודה רבה!

• תוכן חדש...