Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם

אני רוצה לקנות רכב ועקב היותי סטודנטית תפרנית (: יש לי תקציב דל של 20000 שמתוכם אני רוצה לשלם גם על שנת ביטוח. מודה ומתוודה לא ממש מבינה במכוניות ולכן כל טיפ יעזור לי..

לגבי סוג הרכב, אני בכיוון של אוטו קטן, חושבת על פג'ו 206 או יונדאי גטס ושיהיה עם גיר אוטומטי.

תודה מראש !!

פורסם

סכום בעייתי...

הקטנה היחידה שהייתי באמת יכול להמליץ עליה שהיא חסכונית בדלק זה הפונטו ספייס האוטומטית, הבעיה שבסכום כזה, למצוא אחת שבמצב טוב, זה קשה מאוד.

אולי פולקסווגן פולו תהיה גם יחסית חסכונית, אך גם שם צריך לחפש הרבה בשביל למצוא שמורה.

לשאר רכבי הסופרמיני האוטומטיים, בטווח המחירים הזה, תהיה צריכת דלק די בינונית ולא שונה בהרבה מרכבים משפחתיים.

כמה קילומטרים את הולכת לנסוע בשנה?

פורסם

רוב הנסיעות שלי הם בתוך העיר וגם הן יחסית קצרות. האוניברסיטה והעבודה דיי קרובות לבית (:

בגדול מחפשת רכב שיוכל לתפקד בלי בעיות בשנים הקרובות, רצוי שיהיה קטן ולא בהיכרך בגלל צריכת הדלק אלה סתם מתוך העדפה שלי לגודל.

נתקלתי במודעה של יונדאי גטס, יד 2, קילו' 180000, שנת 2004 ומוכרים אותו ב15000, אשמח לדעת במה עוד להתעניין מעבר לנתונים האלו כאשר אני מחפשת אוטו.

פורסם

אם ככה, יונדאי גטס תהיה הבחירה הטובה בשבילך.

רק נקודה חשובה- מבחינה בטיחותית עדיף ללכת רק על הדגמים GLI ו-GLS שלהם יש אבזור בטיחותי מספיק/מלא.

רוב היונדאי גטס שנמכרים ביד 2 , הם מדגם ה-GLF - ללא ABS ועם כרית אוויר אחת בלבד - מפגע בטיחותי חמור, והייתי ממליץ בחום להמנע ממנו.

פורסם
רוב הנסיעות שלי הם בתוך העיר וגם הן יחסית קצרות. האוניברסיטה והעבודה דיי קרובות לבית (:

בגדול מחפשת רכב שיוכל לתפקד בלי בעיות בשנים הקרובות, רצוי שיהיה קטן ולא בהיכרך בגלל צריכת הדלק אלה סתם מתוך העדפה שלי לגודל.

נתקלתי במודעה של יונדאי גטס, יד 2, קילו' 180000, שנת 2004 ומוכרים אותו ב15000, אשמח לדעת במה עוד להתעניין מעבר לנתונים האלו כאשר אני מחפשת אוטו.

15K,? צריך לבדוק שהרכב לא היה בחברת השכרה בעבר, כמו כן לרכב קילמומטרז גבוה מאוד וזה אומר שישנו בלאי גדול שיכול לגרור הוצאות נוספות של תיקונים וטיפולים.

לי בתור סטודנט היתה פונטו ידנית, אפשר למצוא גם אוטומטית, בסה"כ עלות אחזקת הרכב זולה יחסית ולא נתקלתי בבעיות.

206 בסכום הנ"ל תתקשי למצוא במצב טוב.

פורסם

יונדאי גטס בשנתונים האלו בגרסה האוטומטית היא שתיינית לא קטנה של דלק.

וגם במחירים האלו זה לרוב או מהשכרה לשעבר שעבר עליהן חיים לא קלים.

בתקציב הזה את יכולה לרכוש דייהטסו סיריון אוטומט משנת 99-2000 וישאר לך עוד כסף לביטוח.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

אמממ אכן יש היצע גדול של רכבים בשנתונים הללו שעומדים בתקציב שלי אבל מצד 1, מפחיד לקחת אוטו שהשנתון שלו הוא 2000 ומטה (אני משתדלת לחפש 2003+), ומצד שני גם רכב מהשכרה/ ליסינג בשנתון שאני מחפשת זה בעייתי....

פורסם

אז בואי נפיג לך את הפחד.

רכב יותר ישן אומר רכב פשוט יותר מכנית ולכן יהיה יותר קל לטפל בו,ולכן עלויות האחזקה יהיו נמוכות יותר. כאן אני אסתייג ואגיד שיש יוצאים מן הכלל ואין לקחת את הדברים פשוטם כמשמעם יש הרבה משתנים באחזקת רכב והעלויות הנלוות. מבחינה מכנית גם אין הרבה הבדל בין רכבים משנת 99-2000 לבין רכבים בשנתונים 2003-04 מלבד הנושא הבטיחותי.

אני ממליץ לחפש רכב שמור עם היסטוריית טיפולים רציפה ומלאה כך שהסיכוי להוצאות לא צפויות יהיה קטן יותר. עדיף להתפשר על שנתון נמוך יותר מאשר על ק"מ גבוה או על רכב יוצא חברה.

"that is petrolhead heaven,

and as we've always maintained,the only way you can get there,is in an alfa romeo"

jeremy clarkson - top gear

פורסם

אין לך הרבה ברירות.

אם יש לך אפשרות להגדיל את התקציב ולרכוש רכב בשנתון גבוה יותר ואוטומט יד פרטית אז לכי על זה.

אם לא ממליץ לך את מה שאמרתי בהודעה הקודמת שלי.

בהצלחה!.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

יש לך גם את השרייד רכב אמין,ספייס כמו שאמרו קשה למצוא שמורה,סריון טובה אך מנוע 1.0 עם גיר אוטומט יהיה חלש,מצד שני אולי לך זה יתאים כי זה בתוך העיר למרחקים קצרים.

אם צריכת דלק לא גורם מאוד משפיע בהחלט ניתן לשקול גטס.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תודה רבה לכולכם, בהחלט לוקחת לצומת ליבי את מה שכתבתם. yulianx, כעת אני נוסעת על רכב עם נפח 1400 ואני מרגישה שהוא "חלש" לי מידי..(בהשוואה ל1600 שהיה לי מיקודם) אז ניראה לי שעל 1.0 אין בכלל מה לדבר...(:

אני רואה הרבה הצעות של רנו מגאן ובמחירים נמוכים. אחת המודעות מציגה מודל שנת 2001 יד 3, נפח 1600, קילומטראז' 115000 בעלות של 10000.

בנוסף יש את קיה ריו, מודל 2004 יד 2, נפח 1600 וקילומטראז' 123000 במחיר 13500.

מאוד רוצה את הגטס אבל מה דעתכם על שני הרכבים הנ"ל?..

שוב, המון תודה !!!

פורסם

המגאן סובלת מגיר לא אמין AL4,מחיר מאוד זול לגבי הקאיה,לצערי לא מכיר את הרכב,לכן לא יכול להגיב לגביו,אבל את יכולה להריץ חיפוש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תודה רבה לכולכם, בהחלט לוקחת לצומת ליבי את מה שכתבתם. yulianx, כעת אני נוסעת על רכב עם נפח 1400 ואני מרגישה שהוא "חלש" לי מידי..(בהשוואה ל1600 שהיה לי מיקודם) אז ניראה לי שעל 1.0 אין בכלל מה לדבר...(:

אני רואה הרבה הצעות של רנו מגאן ובמחירים נמוכים. אחת המודעות מציגה מודל שנת 2001 יד 3, נפח 1600, קילומטראז' 115000 בעלות של 10000.

בנוסף יש את קיה ריו, מודל 2004 יד 2, נפח 1600 וקילומטראז' 123000 במחיר 13500.

מאוד רוצה את הגטס אבל מה דעתכם על שני הרכבים הנ"ל?..

שוב, המון תודה !!!

את משווה פה רכב צרפתי לעומת קוריאני. אישית אני לא מחבב גדול של רכבים צרפתיים ואני מאמין שיסכימו איתי פה שרכב קוריאני עדיף על צרפתי. ככה שאם זה האפשרויות שלך מבחינת התקציב הייתי בודק את הריו ואת הגטס למרות שלגטס יש שנתונים שאומרים שהם אוכלי דלק אז תדבקי את עניין השנתון בנושא הזה. מה גם שגטס יש מלא שהיו לפני זה ליסינג וגם את זה כדאי לבדוק

• תוכן חדש...