Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5389 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מישהו יכול להמליץ לי על מוסך בת"א/אזור ת"א לרנו?

עשיתי חיפוש קצר באינטרנט/פורום אבל התוצאות או לא רלוונטיות או לא עדכניות.

• ספונסר פורום
פורסם

בהחלט יועיל אם תספר לנו באיזה רכב מדובר ומה פחות או יותר התקלה, יכול להיות שבמקרה שלך לא צריך מוסך אלא נניח מכון פרונט מקצועי או מכון הזרקת דלק.

בכל מקרה, באופן כללי בחולון יש את אורן שירותי רכב שמתמחה במכוניות אירופאיות ובתל אביב יש את מוסך אמ-הדרך שגם הוא מתמחה ברנו וסיטרואן.

פורסם

ממש קל להשתמש בלשונית חיפוש שיש בפורום ולקבל מידע רב.

אל תמהר לקבוע שמידע אינו רלבנטי: אם הוא מלפני שנה או 5 שנים - זה יכול להיות עוד שיקול לבחירת המוסך. אם הרקורד הטוב נשמר כמה שנים - בעיני זו המלצה הכי טובה!

באוף-טופיק יש בנעוץ שרשור על בעלי מקצוע מומלצים.

ולי יש נסיון טוב עם מוסך שאפט.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

רנו מגאן 2004.

הרכב כרגע נוסע אז זה לא משהו קריטי אבל כן משהו שצריך לטפל בו.

הייתי כבר במוסך מורשה וקיבלתי הצעה/ות מחיר אבל הרושם שהתקבל אצלי הוא שכל חלק הכי קטן אצלם מתחיל מאלף או כמה אלפי שקלים (בנוסף לשמועות ששמעתי שהמחירים אצלהם יקרים) מה שיוצר אצלי תחושה שכנראה מישהו בהנהלה חושב שהם מיועדים רק לרכבים חדשים.

לא רציתי לציין את הבעיה הספציפית כי לא רציתי להתחיל לדון או לדסקס עליה. חלק הם בעיות מינוריות שאנשים אחרים היו פשוט חיים עם זה וחלק הם בעיות שכבר דורשות טיפול.

מדובר על מסרק הגה שבמוסך מורשה אמרו שהוא גבולי (אבל הצליחו להעביר את הרכב טסט). המחירים שלהם היו כ4,500 לחדש, כ3 אלף ומשהו למשופץ בחו"ל וכ2 אלף ומשהו למשופץ בארץ.

מנורה של כריות אוויר שעכשיו נדלקת לי באופן קבוע (היה נדלקת ונכבית רנדומלית).

ואלה שני הדברים העיקרים כרגע ברכב, השאר אלה דברים מינוריים. כמו דוגמא אחת חגורת נהג שעובדת אבל לא חוזרת לבד. במוסך מורשה רוצים 1,400 שקל על מנת להחליף את כל המכלול (לחגורה אחת, החגורה של הנוסע ליד הנהג במצב דומה אבל אני נוסע לבד ברוב המוחלט של הפעמיים).

הגומי מסביב לדלתות טיפה קרוע במקום אחד ורציתי כבר להחליף את כולם. אחד הבחורים שם במוסך המורשה מתחיל להסתכל ותספור לי איזה בסדר ואיזה לו ואני שואל בתמימות למה כמה זה כבר צריך להעלות? (שאתה מתחיל לספור ולהתקמצן על החלפה של עוד גומי אחד).

עד שהלכו לברר וחזרו אלי עם הצעת מחיר: "מחיר לגומיה אחת לפני מע"מ ועבודה: 1,000 שקל". אחרי זה כבר הפסקתי להקשיב למחירים שלהם לגבי המסרק הגה...

קיצר לחזור אליהם ולעבודה והחלקים שאני בטוח שהם מצויינים אני תמיד יכול לחזור אבל אני רוצה עוד הצעת מחיר.

ראיתי מחירון ב

WINWIN

מסרק הגה משופץ (אני מניח בארץ) 1,400 שקל. אבל המוסכים שם לא כל כך מתמחים ברנו אז אני קצת מתלבט כי הבנתי שהתחזוקה ברנו מבחינת המוסכניק היא לא פשוטה כמו ברכבים אחרים. כמו למשל להחליף מנורה מקדימה צריך להחליף מגישה ליד הגלגל הקידמי, להחליף רדיאטור "צריך לפרק את המנוע" (או לגשת אליו מלמטה)

פורסם

דבר ראשון, כרית אויר - אין מנוס מתיקון במוסך מורשה היבואן.

אף מוסך רגיל נורמלי לא יתעסק עם כרית אויר.

יש לך גם כל מיני חלקים שאפשר לקנות אותם רק דרך יבואן, והמחיר אתה יודע מה הוא (גומיות, מנגנון חגורת בטיחות).

אפשרות יותר זולה מפירוקיות.

אני מכיר אישית (מניסיון עם שני רכבים צרפתיים) שלושה מוסכים רגילים באיזור המרכז, שמכירים היטב את הרכב שלך, ואולי יתקנו את בעיית מסרק במחיר שפוי יותר.

אתה יכול לברר אפילו בטלפון.

אמיר&חזי

שאפט

http://www.shaft.co.il/

המוסך של תמיר (המוסך שאני מטפול בו כרגע ברכבי)

http://www.garage4u.co.il/

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

כן כשניסיתי לברר בטלפון אחד המוסכים אמר שאם זה חלק מסויים בכריות אוויר רק היבואן יכול לטפל בזה (לא זוכר איך קראו לחלק) אבל אמר שצריך לבדוק.

לגבי המסרק אני לא יודע

• תוכן חדש...