Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום ,

שבוע שעבר ביצעתי טסט לרכב ,הבוחן משום מה בדק את החלונות חשמל ,אין לי מושג איך הוא לחץ באתי לסגור את החלונות שום כפתור לא עובד לא מהצד של הנהג ולא מהצד השני בקיצור באף אחד מהחלונות .חיברתי חוט חשמל ישירות מהמצבר לקופסת הפיקוד - הכל עובד

חשבתי שמדובר על פיוז לא תקין אך כל הפיוזים תקינים .יש למישהו רעיונות ? כל רעיון הסבר יתקבל בברכה ..

נ.ב למרות שבדקתי הפיוזים יש למישהו יש מושג איפה הפיוז של החלונות חשמל?

בתודה מראש

רון.

פורסם

שלום רב !

ברשותי רכב זהה לשלך.

בצד הנהג יש כפתור שליטה על חלון נוסע, כדי למנוע מוסע צעיר לפתוח ולסגור את החלון, ומונע פתיחה וסגירה של חלון נוסע.

לא ידוע לי או מוכר לי כפתור שמנטרל את כל החלונות , שבו הבוחן נגע או הסיט בטעות.

לגבי הסכוי שפיוז נשרף הוא אפסי.

אני

מניח שאין ברשותך את ספר הרכב.

מכיוון שיש ברשותי את הספר הנמצא ברכב, המתן בסבלנות עד מחר ואבדוק בספר את מיקומו.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

רון שלום רב, וסליחה על תגובתי המאוחרת.

כפי שהבטחתי לך, עיינתי היום בספר הרכב בעברית, מצויין שם את מפרט הפיוזים אך משום מה לא מצויין נתיך לכפתורי חלונות חשמלים, לא בפיוזים בתא הנוסעים ולא בתא המנוע.

אני מניח שקיים ממסר.

אך אני ממליץ להתחיל מהקל והפשוט:

קיים כפתור לנעילת אפשריות שימוש בכפתור פתיחת וסגירת חלונות הנוסעים, בדלת הנהג.

לדעתי הבוחן הסיט משום מה את הכפתור ימינה לכוון לוק( נעול) ואתה אמור להסיט את הכפתור לכוון השני.

האמת שהכפתור לא אמור לנעול את כפתור הנהג, רק הנוסעים, אך יתכן שאצלך המערכת שובשה.

נסה להסיט את הכפתור החמישי שנמצא מעל ארבעת כפתורי החלונות , בדלת נהג.

חזור לפורום לעדכון.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...