Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלק הנ"ל הוא - supper-charger או בעברית סופרצ'ארג'ר ובפרוש לעברית זה מגדש על!! ותפקידו הוא לגדוש יותר אויר לתערובת אויר-דלק שנכנסת למנוע ובכך להוציא מהמנוע הרבה יותר כוח ומהכבישים את האספלט!!:twisted:

פורסם

ספציפית הסופר צ'ארג'ר מתחבר ברצועות לפולי שיוצא מהמנוע [בדיוק כמו מדחס המזגן] ואמור לדחוס יותר אוויר לתערובת של הדלק.

היתרון שלו זה הכח הזמין מטורים נמוכים יחסית,

החסרון הוא מעמיס על המנוע בדיוק כמו שאתה מפעיל מזגן ולכן במהירויות סופיות פחות יעיל מטורבו גדול שמשתמש בגזי הפליטה כדי לדחוס יותר אוויר למנוע.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

ואפשר לשים אותו ברכב פונטיאק טמפסט מודל 92 בלי שזה יעשה בעיות במנוע?ממה שהבנתי צריך גם פילטר פתוח לדברים כאלה אבל זה שטויות,וכמה זה עולה אם זה חוקי בארץ?

פורסם

נתחיל בזה שזה לא חוקי, (שינוי מבנה , הגברת כוח מנוע וכד')

וזה ימשוך ניידות ובוחנים כמו דבורים לדבש.... (כל ניידת תנועה שתעבור לידך , בסביבה תעצור אותך ותעכב עד הגעת בוחן , שיתן לך הורדה מהכביש + קנס )

כך שאם אתה רוצה להמשיך ולהתניע עם הרכב על כבישי ארץ ישראל, אל תמשיך לחשוב בנושא.

להרגיע אותך , יש גם מספר מדינות בארה"ב שזה לא חוקי שם (הסתרת שדה ראיה )

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
נתחיל בזה שזה לא חוקי, (שינוי מבנה , הגברת כוח מנוע וכד')

וזה ימשוך ניידות ובוחנים כמו דבורים לדבש.... (כל ניידת תנועה שתעבור לידך , בסביבה תעצור אותך ותעכב עד הגעת בוחן , שיתן לך הורדה מהכביש + קנס )

כך שאם אתה רוצה להמשיך ולהתניע עם הרכב על כבישי ארץ ישראל, אל תמשיך לחשוב בנושא.

להרגיע אותך , יש גם מספר מדינות בארה"ב שזה לא חוקי שם (הסתרת שדה ראיה )

למה זה לא חוקי ומגדש טורבו כן?כי אני רוצה לשפר את האוטו שיהיה כמה שיותר חזק אבל חוקי..

פשוט אי אפשר להנות ממכניקה ומכוניות חזקות במדינה הזאת..

פורסם

גם מגדש טורבו למכונית שברשיון שלה לא כתוב טורבו-בנזין, זה לא חוקי.

מציע לך לשכוח מזה כמו שאמרו כבר, אין סיכוי בעולם שתצליח לנסוע שבוע עם זה לפני שיורידו לך את האוטו מהכביש

חלאס, די, סוף פסוק. :oops:

תקרא בפורומים על שיפורים אחרים שניתן לעשות או שתחליף רכב

פורסם

תחלס הסופר-צ'רג'ר המפלצתי שאתה רואה בתמונה יכול להשאר בגדר חלום בלבד לפחות עד שישתנה החוק בישראל בערך בשנת- 2991!:x אבל יש סיכוי שאתה יכול להתקין סופר-צ'רג'ר של חברת- paxton שהוא הרבה יותר קטן והוא דומה בגודלו למדחס של המזגן וכמו אחיו הגדול גם הוא עובד עם רצועת הנעה ולא ע"י גזיי הפליטה (טורבו). שינוי זה לא נראה לעין כשמכסה המנוע סגור אבל חוקי הוא גם לא לצערנו. הבעיה הנוספת חוץ מבעיית החוקיות היא שגם אם החלטת להרכיב מגדש-על או לחלופין מגדש טורבו תצטרך להשקיע בעוד המון רכיבים פנימיים במנוע שלא נולדו לעבוד כל-כך קשה ופשוט לא יחזיקו מעמד יותר מדיי זמן! המסכנה תמכור ת'אוטו ותמחשב ותעבור לגור באמריקה!:-P

פורסם

http://www.youtube.com/watch?v=cHN16gzOeaY&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=4hj2M41CfHo&feature=related דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

http://www.youtube.com/watch?v=6JQpsQe-v1Y&feature=related דרך יוטיוב

יש עוד מאות סירטונים כאלה והמשותף שכולן חוקיות לכביש שם.

פורסם

לי יש טמפסט ומעולם לא חשבתי לשים דבר כזה על האוטו גם בגלל החוקיות ובגלל שזה לא מתאים לרכב הזה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

עדיין לא קניתי את האוטו אני עוד חודש בן 18 ואני רוצה לקנות אותו אבל אני מפחד שישאב לי את הכסף מהחשבון,תוכל לתת לי חוות דעת על האוטו ומה טוב ומה לא טוב?

פורסם

למה דווקא אתה מעוניין לרכוש טמפסט? לגיל שלך הייתי ממליץ רכב קטן וחסכוני בדלק ובתחזוקה.

מבחינת תשלום אגרת טסט הוא עולה קצת יותר מרכב רגיל וקטן.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
למה דווקא אתה מעוניין לרכוש טמפסט? לגיל שלך הייתי ממליץ רכב קטן וחסכוני בדלק ובתחזוקה.

מבחינת תשלום אגרת טסט הוא עולה קצת יותר מרכב רגיל וקטן.

קשה להסביר,חוץ מזה שמכוניות אמריקאיות זה אהבה כבר מגיל ממש צעיר,אני פשוט אוהב איך שהרכב נראה,ואת הקטע שזה מנוע3.1 V6,מבחינת תחזוקה כמה הוא יעלה לי בשנה או חודש?

מה שאני יודע על הרכב שהוא עושה בעיר 1:7 ומחוץ לעיר 1:12

• תוכן חדש...