Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5395 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

 

החלטנו להחליף את הרכב המשפחתי לרכב חדש או לרכב בן שנה שנתיים. אנחנו מחפשים רכב משפחתי קטן חסכוני בדלק.

יש רעיונות ? כיוונים ?

תודה ושנה טובה

אמיתי

פורסם

שלום לכולם קוראים לי יורם ואני חבר חדש בפורום.אני מתעניין ברכישת פורד פוקוס חדשה מנוע 2 ליטר,170 כ"ס ורציתי לשמוע בעיקר מכאלה שנוהגים באוטו כזה האם לדעתם זו הבחירה הנכונה ואם לא אז מה מומלץ.

 

בברור שערכתי סופר לי שלמונדיאו יש בעיות אם הרדיו שאינו קולט טוב תחנות ושהפוקוס שהייתה עד כה, 125 כ"ס מבלה בלי סוף במוסך ושותה דלק כמו שיכור.

 

אני זקוק לרכב משפחתי שאינו צמא לדלק.

 

תודה וחג שמח

פורסם

מה התקציב?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

שלום,

רכבים משפחתיים חיסכוניים - תבדקו לגבי קבוצת פולקסוואגן עם מנועים Tsi.

אוקטביה, ג'טה, ליאון, גולף - זה הכיוון.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
שלום,

רכבים משפחתיים חיסכוניים - תבדקו לגבי קבוצת פולקסוואגן עם מנועים Tsi.

אוקטביה, ג'טה, ליאון, גולף - זה הכיוון.

 

אני אוסיף ואומר שגם הפיאט בראבו יכולה להילקח בחשבון אם אתה מעלה ששמעו כל מיני שמועות על מנועי הTSI וחושש

×
×
  • תוכן חדש...