Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנה טובה לכולם.

 

כרגע אני בצבא , ובשלב שהגיע כבר הת"ש , ויש זמן פנוי - הגעתי למסקנה שאני רוצה לקנות מחשב נייד.

הציפיה שלי מהמחשב :

- לראות סרטים

- לעשות מוסיקה ( קיובייס ופרוטי וכאלה )

- ללמוד

 

אני לא מתכנן להשתמש במחשב הזה כמחשב עיקרי , כי בסופ"ש יש לי את הנייח .

אם ככה התכונות הרצויות הן :

- שיהיה קומפקטי : אמנם איני מחפש נטבוק ( אלא אם כן תאירו את עיניי ותאמרו שבתקציב שלי ובדרישות שלי עדיף נטבוק ), ככה שהמסך לא חייב להיות גדול ממש.

- עמידות : בכ"ז ישהה בתיק גב בנסיעות הביתה ולבסיס.

- דרישות מולטימדיה : לא מחפש משהו משוכלל , אבל מי יודע , אני מתכנן שהמחשב ישמש אותי למשך יותר זמן מהשנה וקצת עד השחרור . מה שכן מחפש מחשב עם איכות שמע טובה מאוד.

 

תקציב : עד 3000 ש"ח

 

השאלה העיקרית : יכול להיות שעדיף לי לקנות נטבוק בתקציב שציינתי ?

It's never what it seems

You're watching the return of the machines

×
×
  • תוכן חדש...