Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יום מיונים שלב ב'

misterb
שימו לב! השרשור הזה בן 4791 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

קיבלתי מייל מההפקה שאני מוזמן ליום מיונים השני ביום חמישי הבא בשעה 12:00 לרישום, המבחנים יחלו ב13:00.

כתוב שהמבחנים יכללו ראיון אישי מצולם, מבחן כתוב ומבחן כושר בסיסי. ו...? לא חסר משהו ? משהו עם מנוע והגה ?

הרי נאמר שבשלב השני המיונים יהיו יותר ממוקדים בנהיגה, זמנים וכו'. איפה זה קורה ? זה בטח לא יקרה ביום אחד שמתחיל בשעה 13:00 ומגיעים אליו 300 איש. אשמח לקבל הבהרות בנושא מהמארגנים.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לדעתי נהיגה בג'ימקאנה זה לא הדבר הכי חשוב.

למשל, הג'ימקאנה והקארטינג ביום הראשון נועדו לסנן את מי שבאמת אין להם גישה לנהיגה.

מכירים את אלו שאם תזרוק להם כדור אין מצב שיתפסו אותו כי פשוט אין להם גישה לכדור? זה אותו עניין.

המבחנים החשובים באמת היו היכולת סריקת ועיבוד נתונים (כן, אלה שעשינו בכתב), הסימולטור ומהירות התגובה.

הסימולטור בעיקר בא לבדוק את היכולת שלך להסתגל למצבים חדשים (הגה עלוב וכיסא מוזר).

על מהירות תגובה אין מה לדבר בכלל. נראה לי שכולם מסכימים שזה דבר חשוב.

אני מכיר כמה ילדים בני 16 שהם תותחים במירוצי קארטינג ואין להם יכולת בג'ימקאנות כי פשוט אין להם נסיון בדבר כזה. הם בכלל לא נהגו על רכב שההגה שלו מסתובב יותר מחצי סיבוב. אין תבחן אותם ביום מיונים השני?

מצד שני, תן להם מכונית מרוץ שההתנהגות שלה דומה לקארט (הנעה אחורית, מומנט בסל"ד גבוה ומרכז כובד נמוך) ואלה שעברו את המבחנים הראשוניים כנראה יסתגלו הכי טוב למכונית הזו.

וכל זה לעומת אנשים מבוגרים יותר (כמוני למשל), שסוחבים "משקעים" מנהיגה רגילה בכביש ויש להם פחות "ביצים" לעשות דברים שלילדים שלא נהגו יהיה יותר קל.

נשמע כאילו אני מאמין שילדים יכולים להצליח יותר. וזה נכון לדעתי!

גילוי נאות: התקבלתי לשלב השני, יש לי נסיון בקארטינג ובג'ימקאנות ואני בן 33.

מה שיותר מטריד אותי זה הראיון המצולם בשלב מיונים השני, שנודף ממנו ריח ריאליטי. אני יודע שאני פשוט לא עובר מסך. אני מדבר מהר מדי, נשמע מוזר, לא אוהב טלוויזיה, לא מכיר סלבס ובכלל אין לי כבלים בבית. אני בטח לא מתאים לפרופיל של חבר'ה שבוחרים לריאליטי. אני גם שונא ריאליטי.

אני מקווה שזה לא העניין ובאמת יהיו אובייקטיבים בבחירת האנשים. אם לא, עדיף שיגידו לי עכשיו ולא אבזבז עוד יום. :)

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

alon בידיוק מחשבתי שעברה לי במוח

גם אני עברתי למיונים השניים למרבה הפלא , לפותח הת'רד , לא כולם באותה שעה , הם שלחו כנראה לכל אחד בשעה שונה בישביל להראות אירגון יותר מסודר , שאני לא רואה את זה קורה אבל בכל מקרה זה לא משנה ,

גם לי הביטחו ביום השני יותר נהיגה ויותר ויותר , וכמובן שאני מצפה לקבל פחות פחות ועוד פחות ,

מקווה שהפעם שאני שוב יטעה כמו ביום הראשון שבאתי במחשבה של שמחה שיש ספורט מוטורי בארצנו , .

בהצלחה לכולם

A.R.T Performance

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חשבתי על משהו - בתחילה נאמר כי בנבחרת יהיו 10 נשים ו-20 גברים. ביום השלישי הבנתי שזה שונה ל-8 ו-22. נשאלות כאן שתי שאלות:

1. האם זה באמת היה היחס בין נשים וגברים במיונים? כלומר - כ-26% נשים? (800 מתוך 3000).

2. האם זה גם היחס בין אלו שהתקבלו לשלב ב'? כלומר - כ-80 נשים ו-220 גברים? נחכה ונראה...

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ממש אין יחס שווה. הבנות זוכות לאפלייה מתקנת - נאמר לי ע"י אחד הספונסרים שהוחלט שיהיה מקצה בנות בכל מקרה, מה שאומר שמשריינים ל-10 (או 8) בנות מקומות בנבחרת.

לשלב ב' עלו 10% הכי טובות מהבנות שניגשו לשלב א'. לפי מה שראיתי בעין הייתה בת אחת על כל 10 בנים במקרה הטוב.

מה שאומר שהיו בערך 300 בנות בשלב א', כלומר 30 בנות בשלב ב', שמתוכן 8-10 ייבחרו.

זה בניגוד לבנים - 20 מתוך כ-300.

צודק ? לא ממש. אבל אולי זה כן נכון לעשות אפלייה מתקנת ושיהיה מקצה בנות, אחרת אני מניח שבמקרה הטוב אחת או שתיים היו עולות לנבחרת.

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

היחס היה יותר לכיוון 5%. שזה יפה מאוד כי לדעתי 1 מכל 1000 בחורת מתעניינת בנהיגה ספורטיבית.

בקבוצה שלי היו 40 איש ולא היתה אפילו בחורה אחת.

מצד אחד אני לא רואה סיבה מקצועית לעשות אפליה מתקנת כי בנות יכולות ללמוד נהיגת מרוצים בדיוק כמו בנים.

אבל אם רוצים לחשוף את הספורט המוטורי ליותר בנות, כנראה שדרושה אפלייה מתקנת.

"החיים הם לא קו ישר" - פיזבן

"If you want to test a man's character, give him power" - Abraham Lincoln

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 4791 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...