Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5402 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בהנחה ואתה לא גרפיקאי או גיימר כבד, אני ממש לא רואה סיבה לקנות מחשב שולחני ב-2011.

ההווה נמצא בלפטופים והעתיד בטאבלטים למיניהם. אתה הולך על מוצר שמלכתחילה יהיה מיושן,

ונוטה לתקלות של תאימות. למה? :roll:

טעות ידידי. זה חלק מהעתיד, לא העתיד.

בהווה ובעתיד יש רכיבי מחשב בהרבה פריטים, גם טלביזיות מתחילות להכיל חיבורי רשת, אבל המחשב בקופסה יהיה מוקד העיבוד והתקשורת בבית. נכון שאפשר לעשות הכל עם הנייד (או הסמארטפון) א-ב-ל העלות לרכישה, שידרוגים ותיקונים היא פי שניים ויותר ממחשב קופסה מקביל ביכולות, הנייד לא נוח לעבודה ממושכת (בתנוחת העבודה, מקלדת ובמסך), ריבוי משימות, ואם תחבר מקלדת, מסך גדול ורמקולים טובים - אז בעצם הפכת את הנייד למחשב קופסה אבל שילמת הרבה יותר.

נראה לי שלא צריך לגרור את השירשור הזה לדיון על נייד או נייח.

לעדי - לגבי מסך - תתעניין באלו של דל. קצת יותר יקר אבל שווה יותר למען העיניים ולהנאה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא עתיד בכלל. הווה. עוד מעט עבר.

קח את האייפון/אייפד כמשל - 99 אחוז מהאנשים לא רוצים להתעסק עם תיקונים, שיפוצים, שדרוגים, תוספות ושאר ירקות,

ולכן כל מכשיר שהוא מעין "קופסה סגורה" שבה הכול מוכן ולא צריך להתקין כלום, יתאים להם.

אף אחד לא קונה נייד במטרה לשדרג בו חלקים, זאת פילוסופיה מוטעית.

עבודה ממושכת? שטויות. 13 שעות ביום כפול 5 שנים (בערך) ואני עדיין חי ונושם,

וכל האיברים בגוף שלי עדיין מחוברים זה לזה בצורה תקינה.

ריבוי משימות??? אתה מוזמן לבדוק כל מחשב עם מעבד שיוצר בחצי השני של 2011 ולהיווכח ש"צץ דור חדש".

מי שמתעקש ממש, יכול לחבר מקלדת ומסך חיצוניים, ולהשתמש במחשב הנייד כמו ה"קופסה" שתיארת.

אני מכיר כאלה שעושים את זה, ונהנים מהניידות של הנייד מתי שבא להם.

ועוד לא דיברתי על רעש וצריכת חשמל, שבמעבדים החדשים היא קטנה יותר בסדרי גודל.

- - -

בעולם נמכרים כרגע יותר מחשבים ניידים מאשר מחשבים נייחים, והמגמה הזאת תימשך עד להיעלמות הטוטלית

של המחשבים הנייחים, חוץ מאותו אחוז בודד שאוהב להתעסק עם שפצורים ומארזים ושאר ירקות (שזה אחלה תחביב, למי שזה עושה לו את זה).

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

שלום לך

יש עוד חנויות ורשתות טובות וזולות מלבד KSP ואיבורי , אני מציע לך לבדוק אותן .

רמת השירות בחנוית הללו היא בדר"כ כלל אישית , כך שזה נותן תחושת בתיות .

המחירים בדר"כ זהים לרשתות כמו KSP ואיבורי .

ואתה לא מרגיש כאילו עוד לקוח , אתה מרגיש "הלקוח" ומקבל שירות כאילו אתה "הלקוח".

אתה מוזמן לפנות לאחת מחנויות רשת RSM מחשבים

טלפונים וכתובות אתה יכול לראות באתר www.rsm.co.il

אני בטוח שיעזרו לך שם .

במידה ולא תקבל את השירות ברמה הגבוהה ביותר אשמח לעזור באופן אישי

כתוב לי את הטלפון שלך במייל

[email protected]

ואשמח לעזור בנושא .

תודה

מיכאל

חתימתי עברה על כללי הפורום ולכן נערכה.

פורסם
טעות ידידי. זה חלק מהעתיד, לא העתיד.

לפני שאני עונה בהרחבה (ניתן לשרשור הזה עוד כמה שעות לפני שהוא יורד מהפסים :wink:),

אני חייב להבין דבר אחד: האם אתה מדבר מנסיון? האם אי פעם יצא לך להשתמש במחשב

נייד בתור הראשי והיחיד שלך? ובכל הקשור למחשבים נייחים - האם הרכבת אותם בעצמך,

או שהיית קונה "קופסאות" ופשוט משתמש בהן?

פורסם

ראה שהשרשור גלש לפסים אחרים אבל לא פחות מעניינים.

אין לי ספק שמקומו של המחשב השולחני במקומו מונח:

1. מאפשר הרכבת מערכות חזקות לצרכים מיוחדים - כגון משחקים או עיבוד וידיאו.

2. מאפשר הרכבת מערכות זולות לשימושים כלליים - למשל, למערכות משרדיות. חשבו על גוף שצריך לקנות 10,000 מחשבים לצורך ניהול מידע. בארגון כזה כל 100 ש"ח חסכון בעלות המחשב מתבטאים ב-1,000,000 בתקציב המיחשוב. שלא לדבר על כך שמחשבים ניידים זמינים יותר לגניבה.

3. חסכון בתקציב לאותם אנשים שאינם זקוקים למחשב לניידות, בעיקר בשלב השדרוג, כאשר אפשר להסתפק בהחלפת לוח אם, מעבד וזכרון בתדירותשל פעם ב-4-6 שנים, ואפשר להשתמש בציוד הפריפרי זמן ארוך יותר - מארז איכותי עם ספק כוח וכוננים יכול להעביר 2-3 דורות של מערכת (כלומר 10 שנים ויותר) תוך חסכון משמעותי כאשר יש צורך בשדרוג.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

sperial, סליחה שאני נשמע קצת כמו נביא משוגע,

אבל בעוד 4 שנים, סתם בתור דוגמה,

הקניין של אותה חברה משרדית שהזכרת לא ימצא בכלל מחשבים נייחים, כי לא יהיו כאלה.

....

בדיוק כמו שבעוד 4 שנים 99 אחוז מהטלפונים הניידים יהיו עם מסך מגע.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

לא הייתי ממהר להמר. לפני 4 שנים לא הכרנו טאבלטים ונטבוק היה חידוש, לך תדע מה יהיו המוצרים שיוצעו ב-2015 ולמה ייזקקו הצרכנים. כלל לא אופתע אם המחשב הנייד יפנה את מקומו לטאבלט או לאיזה היבריד של טאבלט עם מקלדת ושהמחשב השולחני העסקי ישנה את פניו וידמה ל-nettop, אבל זו אפילו לא ספקולציה אלא סתם זריקת מחשבות לחלל הפורום.

כמובן - אני לא מנסה להיות נביא ואין לי גישה למקורות של האנליסטים, אני רק מנסה לראות איה מחשב יקיים איזה צורך.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

האנס- אני משוכנע שהתחזיות שלך שגויות.

אולי לאו דווקא בנוגע לסלולארי עם מסך מגע, אבל בנוגע למחשב.

ה-PC כמו שאנחנו מכירים אותו לא ייכחד. יותר מדיי חברות תלויות במחשב שולחני (רק לשם הדיון- חברות שבהם אסור להוציא מחשב מהעבודה, לצרכי ביטחון וכולי. ואל תתחילו להתחכם לי עם "אבל ראיתי דיסקאוןקי שמעוצב כמו שן של פיל שיעבור את הבידוק בקלות בתוך הרקטום"). יש יותר מדיי חברות שמייצרות רכיבים לנייחים, לעיתים בלעדיים לנייחים, כך שיש פה גם אינטרס כלכלי לא קטן לשמור עליהם בחיים.

אני לא מסוגל לראות את מה שכתבת מתגשם ב-20 שנים הקרובות.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

למרות שציינתי שזהו לא השירשור לדילמה נייח או נייד - נסחפנו.

לשניהם יש ויהיה מקום בעולם. צריך לזכור כי השוק העיסקי - ארגונים ומוסדות, ונניח שליש מהבתים - הוא המטרה של רוב היצרנים. שם עיקר ההכנסה. הקליינטים האלו בודקים מחיר מול תועלת, עלות לטוח ארוך. שוק לצעירים מושך קניה יקרה אבל מאופיין בחוסר נאמנות ושימוש קצר טווח, יחסית.

החנויות יעדיפו למכור נייד, בודאי. מתח הרווחי הוא כפול ויותר מהמקובל על נייח. במכירה ובאביזרים נלווים/משדרגים.

לאט לאט נשמעים קולות שהסמארטפונים יקרים מידי, אנשים לא משתמשים בתכונות המחשב שלהם, ובסך הכל רצינו טלפון ומצלמה באיכות טובה, אז למה שלם על כל האקסטרות שלא משתמשים בהם?

דריש: יש לי בבית נייח, לפעמים שניים, גם נייד שהשימוש בו מועט והוא יותר תחנת ממסר לטלביזיה או לעיון במדריך כשהילד נתקע במשחק בקונסולה. לכל שאר הצרכים - מועדפת הישיבה הבריאה יותר ליד שולחן גדול, מסך ומערכת קול הולמים.

האנס - תו דעתך שאת מחיר הישיבה הלא בריאותית של שעות רבות, אתה עלול להרגיש עוד 20-30 שנים. חבל, שמור עליה!

אני מוכן להתערב על ליטר בנזין שעוד 5 שנים אתה תעבד, רוב היום, עם מחשב נייח.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

לאות הזדהות עם עובדי רכבת ישראל...

קטונתי מלנבא בוודאות או לצאת בהצהרות גורפות על העתיד של שוק המחשבים. גם על המיני-דיסק אמרו פעם (ואפילו פעמיים) שהוא העתיד, ואנחנו יודעים איך זה נגמר. לא יודע בדיוק איך המצב יראה בעוד 10 שנים, אבל אני די בטוח שהמחשבים הנייחים יהיו משהו ששמור לשוק המוסדי ולבעלי מקצוע (גרפיקאים וכו') כאמור. גם זה לדעתי רק עניין של זמן, וברגע שאפל תצליח למזער את רכיבי ה-G5 שלה עוד קצת ולהפוך גם אותו ל-iMac שבנוי כיחידה אחת עם המסך, אז כל המתחרים יצטרכו ליישר קו, ובסופו של דבר סביר להניח ששוק החומרה יצטמצם עוד יותר ויעבור עוד ועוד קונסולידציות עד שיוותרו רק מספר ספקים עיקריים. איפה יהיו בתוך כל זה הטאבלטים אינני בטוח.

מה שאני כן בטוח לגביו הוא שאנשים כיום (קל וחומר בעתיד) רוצים את התוכן שלהם זמין ונייד, לא קשור בשרשראות ברזל וכבלי USB לערימת מתכת מחלידה שתופסת מקום בבית והורסת את כל האסטטיקה של הסלון. אנשים לא יבחרו באופן רצוני בערימת כבלים מבולגנת כשאפשר לעבוד אלחוטי, ולא ילכו על מערכת שדורשת שולחן וכסא כשאפשר לקחת את הלפטופ ולהשתרע על הספה.

שוב, ברור ששרטטים, גרפיקאים ואנשים שעובדים שעות ביום על המחשב יצטרכו את זה, אבל לא המשתמש הביתי הממוצע. כיום מחשבים זה חלק אינטגרלי מכל עסק, יותר ויותר אנשים משתמשים בהם בעבודה 7-8 שעות ביום - האם אתם באמת חושבים שהאנשים האלה ירצו לבוא הביתה ולהתיישב מאחורי עוד שולחן? אני בספק.

roadworks-sign.png

אם נעזוב את הספקולציות ונעבור לעובדות, אז כמאמר המשוררת: "רק על עצמי לספר ידעתי". אני עשיתי את המעבר למחשבים ניידים לפני כשלוש שנים כשהגעתי לספרד, וממש אין לי חשק לחזור (איזה משפט פרוידיאני :-)). באותה תקופה דווקא הייתי די בקיא בענייני מחשבים וחומרה, למדתי את זה מנסיון ועשיתי עשרות טעויות לאורך השנים, אך בסוף הגעתי לרמה טכנית טובה והייתי קונה רכיבים ומרכיב מערכות לכל המשפחה בלי הרבה קושי. אני זוכר את המערכות האלה (חלק מהן אני עדיין פוגש בביקורים בארץ) בתור משהו גדול ורועש (בגלל הקירור), מלא בכבלים ואבק, כל כמה חודשים עם איזה באג חדש (כי הכרטיס בדיוק זז חצי מ"מ מהסלוט), חייב לעמוד בצורה מסויימת ביחס לקיר ובקיץ להיות עם קירות פתוחים (כי אין מזגן וגרנו בדירה בקומה האחרונה, אז גם 10 מאווררים לא עזרו שם), דורש פירמוט והתקנה מחדש של מע' ההפעלה כל שנה (כי אחרת היה עובד לאט מדי) וכו' וכיו"ב. במילה אחת - מסורבל.

אז יבואו כמובן הנשמות הטובות ויגידו שלא עשיתי עבודה טובה, שהרכבתי עקום, שבחרתי רכיבים דפוקים ושלהם אף פעם לא היו בעיות כאלה. ואמנם התנאים אצלי בבית באמת היו קיצוניים, אבל זה חלק מהעניין - מדוע שמחשב, סה"כ מוצר צריכה כמו מקרר או מכונת כביסה, יהיה כ"כ רגיש לתנאים סביבתיים? אתם מתארים לעצמכם מקרר שדורש אוורור נוסף בקיץ? מכונת כביסה שצריך לנקות ממנה את האבק כל כמה חודשים או שהיא תעבוד לאט מדי? טלפון שנשרף בגלל מכת ברק? מבחינתי פירמוט והתקנה מחדש של חלונות אחת לתקופה זה כמו הפשרה של המקפיא - מיותר, מבזבז זמן ויוצר אי נוחות. יש סיבה טובה שכל המקררים הגדולים כבר עברו מזמן לשיטת no-frost, רק חבל ששוק המחשבים הנייחים מעולם לא הגיע לבשלות הזאת.

מחשבים נייחים היו וימשיכו להיות מועדים לפורענות. רגישים לתנאים סביבתיים, עם בעיות תאימות (אלא אם כן זה מק), עם הרבה כבלים מיותרים ומעצבנים. מעל הכל - מחשב נייד פותחים תוך 30 שניות על הספה, עושים את מה שבאנו לעשות וסוגרים בחזרה. מחשב נייח צריך להדליק, להתיישב, להתמקם היטב, לחכות שהכל יעלה... ואז אולי נזכה לעבוד עליו.

אצלי בבית יש בשלוש שנים האחרונות מחשב נייד, עם עריסה שמחוברת לחשמל, למסך גדול ולסט עכבר + מקלדת אלחוטי. סה טו. נקי, מינימליסטי, שקט, דורש אפס תחזוקה, עולה תוך זמן קצר ועובד. פשוט עובד, ולא שואל שאלות. אותו מחשב נשלף תוך שניה, נכנס לתיק והולך איתי לכל מקום, בלי דיסק און קי או כל התקן סנכרון אחר, עם כל הקבצים שאני צריך והאייקונים על שולחן העבודה מסודרים איך שאני אוהב. זה מבחינתי מוצר צריכה, ואלא אם כן אני אפיל אותו על הרצפה או אטבול במים, הוא ימשיך לעבוד. אין לי שום בעיית ארגונומיקה, יש שולחן עבודה בבית וכסא גבוה, אבל את רוב הזמן איתו אני מבלה על הספה. לא צריך "תחנת עבודה" בשביל לגלוש באינטרנט ולכתוב קצת בפורום.

וזה מוביל אותי לנקודה האחרונה, הפופולריות הגואה של הטאבלטים. קחו את האייפד לדוגמה - סוללה שמספיקה להרבה שעות, עולה תוך שניות, ממשק ידידותי... מה עוד צריך המשתמש הביתי הממוצע 90% מהזמן? אישית, הסיבה היחידה שאין לי עדיין אייפד זה שאין לו כניסות USB ואי אפשר לחבר מקלדת או עכבר נורמליים, אבל אני מאמין שגם זה יגיע בקרוב, כנראה דרך קופסה אלחוטית קטנה ומעוצבת שתעמוד על השולחן ותקשט את הסלון.

לסיכום, אני עדיין מאמין שמחשבים נייחים זה יום האתמול, וכל מי שטוען אחרת ומגן על הלגיטימציה שלהם בתור כלי למשתמש הביתי פשוט חי בהכחשה. בדיוק כמו שאני טוען שסמארטפון זה אוברקיל, אבל ברור לי שאעבור לזה בעצמי ברגע שהסוללות שלהם יחזיקו יותר מיום וחצי, כך ברור לי שגם זמנו של הטאבלט יגיע, אבל ההווה שייך ללפטופ. מחשבים נייחים זה פאסה, עם כל הכבוד לשירות שהם העניקו לנו בעשורים האחרונים.

פורסם

רוכב בודד:

אנסה להסביר שוב - זה לא שחנויות יעדיפו למכור ניידים. לא יהיו מחשבים נייחים,

ואף אחד לא יוכל אפילו למכור מחשבים נייחים, שלא לדבר על לקנות.

בנוגע לישיבה, תנוח דעתך, אין קשר בין סוג המחשב לצורת הישיבה,

בכל מקרה משתמשים בשולחן ובכסא מתאימים בגובה ובפרופורציה מתאימה.

ברווז - מחיר הרצפה של הרכיבים השונים לנייחים הוא אינדיקציה טובה מאוד לכך

שזהו סוף מהלך החיים של הטכנולוגיה הזאת.

כרטיסי קול אתה זוכר? נעלמו לבלי שוב בתוך המעבד.

זה קורה כבר עכשיו לכרטיסי מסך, עם עיבוד מספיק טוב להתמודדות עם כל סרט HD שהוא.

זה יותר הגיוני מכל בחינה שהיא, גודל, איוורור, יעילות (אין כבלים, כל החיבורים בתוך הצ'יפ) וכו' וכו'.

בפעם האלף, וסליחה על התרומה שלי לחפירה, זה לא העתיד. זה ההווה,

והוא משתנה במהירות ברגע זה.

פורסם

Derish, עם כל הכבוד למחשבים ניידים - גם הם צוברים אבק, ובין ארבעת הניידים שיש לי בבית לפחות אחד רועש ומחמם את הסביבה כמו מייבש שיער, וכך הוא עשה מיומו הראשון. ההבדל הוא שמחשב נייח אתה פותח, מנקה עם אויר דחוס וחוזר לעבודה. נייד שלא מטופל היטב בטיפול מונע מצריך ביקור במעבדה (או הזמנת טכנאי) - כיון שהמבנה של יצורים אלה מסובך. אולי בעתיד המצב ישתנה. מבחינת תחזוקת מערכת ההפעלה אין שום הבדל בין מחשב נייד לנייח.

אין לי ספק שהרבה משתמשים ביתיים "קלים" (והצרכים שלך הם התור הקלאסי של משמש קל) יעברו לשיטה שלך. גם אני עושה כך - מזה 4 שנים אני משתמש במחשב נייד כתחליף לשולחני. בשימוש כזה, ובתוספת מסך, מקלדת ועכבר חיצוניים טובים, מחשב נייד הוא תחליף מצויין לשולחני למי שאינו זקוק לכח עיבוד גדול. לעומת זאת משתמשים "כבדים" הזקוקים לכוח עיבוד גדול ימשיכו להשתמש במחשבים שולחניים, כמו גם ארגונים שרגישים מאוד לעלות המחשבים, רוצים נוחיות באחזקה (אפשרות נוחה לשדרוג או החלפת רכיבים על ידי "טכנאי הבית") ושבשבילם הניידות היא כאב ראש מבחינת גניבה, הן של ציוד והן של מידע.

לגבי הטאבלטים - הם מצויינים למי שרוצה לצרוך מידע. הם מאוד לא נוחים למי שצריך לייצר מידע, למשל מאוד לא נוח להקליד מסמך על iPad כיון שהמקלדת תופסת חצי מהמסך (הקטן לכעצמו) וגם בשל חוסר נוחיות בסיסי של הקלדה על מסך מגע ללא הפרדה בין המקשים ועם משוב עלוב עד לא קיים לאצבעות.

Hans - כבר כתבתי למה לדעתי המחשב השולחני לא סיים את תפקידו. יתכן מאוד שצורתו תשתנה והוא יהפוך יותר קומפקטי, אבל עדיין יהיה מקום למחשב שאינו נוח לטלטול אבל נוח לפירוק והרכבה. אם מישהו הזכיר מחשב אחוד שבו כל הרכיבים יושבים בתוך המסך - מבחינת התחזוקה הוא יהיה דומה למחשב נייד כך שהוא יפסיד את יתרונות המחשב הנייח.

פורסם

קח מפרט דומה של מחשב נייד ומחשב נייח,

הנייח יעלה חצי מהמחשב הנייד.

ואני לא סתם גולש, אני משחק, והרבה.

אני רוצה מסך גדול, עכבר נורמלי מקלדת טובה, מה שמחשב נייד לא יכול להביא לי, ואם אני ארצה נייד שמריץ משחקים כבדים הוא יעלה לא פי שניים מהנייח, אלא פי שלוש ויותר, אני חשוב שזאת סיבה מספיק טובה בשביל להישאר עם הנייח, לפחות בשנים הקרובות עד שהניידים(החזקים) יורידו מחירים, וזה מתחיל לקרות, אבל רק מתחיל.

פורסם

דריש, אני דווקא מתאר לעצמי היטב את החווייה של מקרר שצריך אקסטרא איוורור בקיץ, למרות שהוא מיוצר בישראל, והוא פשוט לא מתאים לאקלים פה. זה המקרר שבבית הוריי, שצריך לתקן אחת לשנה :roll::? (ושזה מבשר על חודש לפני שצריך לתקן את מכונת הכביסה שוב...).

אני לא חוזה עתיד כל כך מפואר לניידים. אין לי בעייה לחזור מהעבודה (שרובה המוחלט מול מחשב), ולעבור לשבת בכיסא הנוח שלי, מול המסך הענק שלי, בנוחות ובאהבה, לשחק במשחקים ולחפור לכם בראש.

האנס, הפוך, גוטה.

העובדה שהמחירים יחסית זולים עבור נייחים אומרת שהם לא ייעלמו כל כך מהר.

מה שאני צופה זה מעבר לשימוש כפול, דהיינו נייח במשרד+טאבלט, או נייח+אולטרה נייד, או משהו בסגנון. אבל הנייח לא ייעלם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...