Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אף פעם לא השתמשתי בפלסטלינה..

תוכל להסביר לי מה עושים עם זה? מאיפה משיגים?

בפעם הראשונה אני מציע לך ללכת לכול מכון שטיפה ולבקש שיעשו לך פלסטלינה ואתה כבר תבין איך עושים את זה

פורסם
אצלי זה היה גם, מה שעזר זה פלסטלינה

+1

לדעתי הפתרון היעיל ביותר למפגע.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
נסה עם ספוגית הקסם ללא סבון .רק עם מים.נסה תחילה בפינה נסתרת אף על פי שאצלי הצבע לא נפגע.

בברכה

מוטי

יש כאן עוד אנשים שממליצים על צעד שכזה?

אני רוצה לנסות את כל האופציות לפני שאני מוציא כמה מאות על טיפול במכון שטיפה.

כי די חבל לי לשים סכום גבוה כי בדרך כלל אין בעיות אצלי בצע ולהפך, תמיד מתוחזק.

שלומי.

פורסם

אין לך מה ללכת למכון שטיפה בשביל פלסטלינה שאפשר לעשות לבד! חפש מדריכים ביוטיוב, בפורום, בגוגל, ותעשה לבד. אם אתה מאזור השפלה, אתה מוזמן לקפוץ ואני אעזור לך אם תרצה. חבל לזרוק כסף על מכון שטיפה בשביל זה.

פורסם
יש כאן עוד אנשים שממליצים על צעד שכזה?

אני רוצה לנסות את כל האופציות לפני שאני מוציא כמה מאות על טיפול במכון שטיפה.

כי די חבל לי לשים סכום גבוה כי בדרך כלל אין בעיות אצלי בצע ולהפך, תמיד מתוחזק.

אני ממש מקווה שתראה את ההודעה הזו לפני שתשתמש בספוגית הפלא על הרכב שלך.

זו ההמלצה והצעד הגרוע ביותר שאפשר לבצע על הרכב, כל רכב. ספוגית הפלא = סיבי זכוכית שיחרבו לך את הצבע.

מה שאתה מתאר תופעה ידועה ויכולה להווצר אפילו ממשקעים של עשן אוטובוסים מנסיעה רגילה בכביש. פלסטלינה תוריד את הנקודות בלי בעיה מיוחדת. שים לב שגם פלסטלינה יכולה להיות אגרסיבית ויש לקנות את הסוג העדין ביותר שקיים extra fine או משהו בסגנון.

ככה זה עובד-

פורסם

מדהימה אותי כל פעם מחדש הקלות שבה חברים זורקים לחלל הפורום עצות שיכולות לגמור על צבע הרכב בשניות ולנזק בלתי הפיך!!!

1. בחיים, אבל בחיים לא מורידים רסס או טיפות של בטון באמצעות ציפורן או סכין - בטון יוצר ריאקציה מושלמת עם הלכה שעל הרכב,

ברגע שתנתק אותו באלימות מהצבע - דע לך שגם אם אינך רואה... ניתקת גם את הלכה שמתחתיו !!! יש להשתמש בחומר ייעודי

שפותח למטרה זו בלבד!! החומר פשוט ממיס את הבטון על צבע הרכב ללא פגיעה בצבע בכלל, שוטפים את השאריות ונגמר!

2. ספוג הפלא וצבע רכב ממש לא הולכים ביחד ! יש מצב לשחיקה של הצבע תוך שניות ואז נכנסתם לבור הרבה יותר עמוק!!!

3. אם אינך חונה באיזור בית זיקוק או ארובות של חברת החשמל בחדרה, אשדוד, אשקלון - יש מצב שאיזה גאון עשה עבודת צבע ליד רכבך,

והשאיר לך מזכרת לא נעימה! רסס צבע ניתן להוריד ע"י חומר נוזלי ייעודי או ע"י פלסטלינה. את שניהם תוכל לבצע בעצמך לאחר שתרכוש.

4. אתה מוזמן לבקר בחולון על מנת שאוכל לזהות את סוג הרסס ואז נוכל לדעת מהי התרופה הנכונה!

נתקלתי (במסגרת עיסוקי) רק פעם אחת שבה הרסס חדר את שכבת הלכה והתיישב עמוק על הצבע בצורה כזו שרק צביעה הייתה המפלט האחרון!

פורסם

מצטרף להמלצה על הפלסטלינה, לזה בדיוק היא נועדה.

אופן השימוש פשוט ביותר, יש מדריכים מצוינים ביוטיוב.

היא מורידה כל מה שנדבק לצבע, אתה לא תאמין כמה ג'יפה יש לך שם...

אחרי הפלסטלינה נהוג לעשות ווקס, והתוצאה בסופית היא אוטו מבריק וחלק כמו מראה!

Honda civic EJ6

פורסם

אני סובל מהתופעה באופן קבוע, מודבר בחומר שהעץ מפריש, אני מנקה את הרכב עם הרבה מים וסבון וסמרטוט מעט קשיח כמו מיקרופייבר.

עד היום לא הייתה בעיה מיוחדת וכל הלכלוך יורד.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

• תוכן חדש...