Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5436 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום. יש לי סוללה ישנה עם ריתמת חוט מחוברת ב- פּוּנְקטְשוָויס (הלחמה נקודתית). יש לי גם סוללה חדשה, אשר אליה אני רוצה להעביר את הריתמה הזו. שתי שאלות:

1. איך אני מפרק את ה- פונקטשוויס מהישנה?

2. איך אני מלחים את הריתמה הישנה לסוללה החדשה?

האם קיימות ערכות של פסי מתכת/ריתמות כאלה בשוק, המיועדות להלחמה עם מלחם?

יש לי מלחם אקדח של Weller בהספק של 100w, למותר לציין שזהו הפיילוט ושבעתיד מדובר בעוד כ- 10 סוללות.

מצורפות תמונות; הסוללה הישנה היא זאת עם הריתמה המחוברת אליה, כמובן.

תודה מראש!

Batt. 001.jpg

Batt. 002.jpg

Batt. 003.jpg

Batt. 004.jpg

פורסם

ניתן לפרק ולחבר בהלחמה אבל זמן ההלחמה צריך להיות מדוייק ומינימלי כדי לא לחמם את הסוללה יותר מידי - זהירות זה יכול להתפוצץ!

פורסם

השיטה שלי לפירוק הלחמת הנקודה היא בעזרת מברג שטוח והרבה כוח. רוב הסיכויים שתעקם את חתיכת המתכת.

בכדי להלחים מחדש את המגעים לסוללה החדשה רצוי למרוח משחת הלחמה על הסוללה בנקודת ההלחמה. לאחר מכן להמיס קצת בדיל על הסוללה וגם על חוטי החשמל ולאחר מכן להלחים ללא תוספת בדיל.

רוב הסיכויים שפעם הראשונה זה לא יצליח לך אבל קצת סבלנות וניסיון יעזרו במקרה הזה.

לפעמים פשוט בדיל לא נתפס למגעי הסוללה בגלל ציפוי ניקל או כול ציפוי אחר.

איזה כייף לי :)

פורסם

מסכים עם מרק שקשה להלחים לבסיסים של הסוללה. מנסיון אישי אוכל לומר שחיספוס קל של בסיסי הסוללה בעזרת שופין יעזור לבדיל להיתפס, ולא לשכוח משחת הלחמה.

פורסם

מה זה משחת הלחמה?

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
מנסיון אישי אוכל לומר שחיספוס קל של בסיסי הסוללה בעזרת שופין יעזור לבדיל להיתפס

+1 אני לפעמים חורץ קצת את המשטח עם סכין יפנית, גם עוזר.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

• תוכן חדש...