Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שמן מנוע פוקוס 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שרשום בכותרת, אני צריך להוסיף שמן. לפי מה שכתוב, סוג השמן הוא 5w30. התקשרתי למוסך שלי לוודא שזה אכן השמן שהם משתמשים, אמרו לי לשים רק של Motorcraft, וסינטטי מלא. האם זה קריטי? לא שאני חושב שזה יצא יקר בהרבה, אבל אם אני לא אמצא, האם זה בסדר לשים חצי סינטטי? בדקתי באוטו דיפו ויש להם AGIP וכו'..הבנתי שכדאי להתרחק מאמריקן איגל.

תודה

פורסם

עד החלפת השמנים הבאה מומלץ להשתמש באותו השמן שנמצא כרגע במנוע. גש למוסך ורכוש \ בקש מהם להשלים את מה שחסר.

בהחלפה הבאה תחליף למה שאתה רוצה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

שמן של מוטורקראפט כמו שכתבת לא אמור לעלות לך יותר מ-150 ש"ח (מקסימום) עבור מיכל של 4.2 ליטר נדמה לי.

אבל אני לא יודע אם מביאים לארץ סינטטי מלא של החברה הזו, חיפשתי ומצאתי רק חצי-סינטטי.

בפאביה המגבים אפילו לא צריכים לעבוד, הם לא מנגבים את הטיפות אלא מפחידים אותן
פורסם

טוב ביקרתי היום במוסך להוספת שמן לאחר שלא מצאתי בשום מקום מוטורקראפט בצמיגות הנ"ל (או בכלל, הם נדירים המוטורקראפט האלה). כמובן שאותרה גם נזילה, ונאמר לי שיש להחליף "יוניט לחץ שמן" או משהו כזה..למישהו יש מושג מה זה?

כשהרימו את האוטו על הליפט לא היתה שום נזילה במובן של טפטוף ממשי, אבל ראיתי שעל איזשהו חלק (מלמטה) היה שחור כזה, מניח שזה היה שמן..חבל שלא צילמתי.

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

אוקי קיבלתי הצעה להחלפת הדבר הזה - "יוניט לחץ שמן" ב-250 ש"ח כולל הכל (עבודה+מע"מ). נשמע סביר?

ואם מישהו בכל זאת יכול להסביר לי מה תפקיד החלק הזה..

תודה

פורסם

תפקיד של החלק הוא לנטר לחץ שמן במנוע ולהדליק נורת ביקורת בלוח שעונים, במקרים של נפילת לחץ שמן.

מחליפים אותו בגלל שיש נזילה מהאטם שלו.

פורסם

אוקי..יכול להיות שתהיה נזילה מהאטם אבל שמפלס השמן לא ירד? כי לאחרונה אני בודק שמן כל כמה ימים ולא חסר בכלל, אבל במוסך אומרים לי שיש נזילה (אמרו גם שהוסיפו ליטר, אין לי מושג לאן דחפו אותו).

• תוכן חדש...