Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

היום לאחר שסיימתי נסיעה קטנה להפתעתי נדבק מסתיק לפח,רציתי לדעת מה הדרך הטובה ביותר להוציא את זה בלי לפגוע בצבע?

תודה מראש ,שגיא

פורסם
קרח ייבש/נפט.

נפט ? אני ראיתי בחוברות של רכבים שאסור לנקות את הצבע עם כל מיני שטויות שאנשים מנסים שזה כולל בנזין/נפט ל"ניקוי יסודי"

פורסם

תוציא את כל מה שאתה יכול עם היד, ומה שישאר דבוק פשוט מאוד, קח בד (גופיה ישנה) ובתנועות סיבוביות על המסטיק הכל יצא, המסטיק ידבק לבד, בהתחלה זה ימרח ועם הסיבובים המסטיק יתחיל להידבק לבד עד שהכל יצא.

אם יש על המסטיק חול וליכלוכים אל תעשה את זה כי זה יעשה שריטות!

פורסם
נפט ? אני ראיתי בחוברות של רכבים שאסור לנקות את הצבע עם כל מיני שטויות שאנשים מנסים שזה כולל בנזין/נפט ל"ניקוי יסודי"

אל דאגה נפט לא יגרום נזק לצבע הרכב.

לא מדובר כאן על ניקוי ייסודי של הרכב לקראת פסח קרי ביעור חמץ אלא ניקוי נקודתי בעזרת סמרטוט לבן טבול בנפט.

אציטון/טינר עלולים לגרום לנקודות בהירות בצבע.

איזה כייף לי :)

פורסם

אם אתה עושה את מה שהצעתי אז שכחתי לציין שהמסטיק חייב להיות חם, תעשה את זה שהרכב עמד בשמש, או תחמם אותו עם פן/ מים חמים מהקומקום, ולאחר מכן עם בד בתנועות סיבוביות, ירד 100%.

פורסם

קח בקבוק ספריי לחץ אוויר תהפוך אותו ותרסס כשהוא הפוך. יצא נוזל שיקפיא תוך כמה שניות את המסטיק והוא פשוט ירד בקלות עם היד. בדוק מקורי לא מזיק לצבע וללא מאמץ

בהצלחה

פורסם

תעלה צילום של המסטיק שנדבק לפורום בכדי שנוכל לייעץ לך בצורה מקצועית יותר :roll:

לאחר שתוריד את המסטיק אני מקווה שתעלה לפורום פרוייקט 'הסרת מסטיק שנדבק לצבע הרכב'.

איזה כייף לי :)

פורסם

דבר אחד אני מפספס - מה הזוי במסטיק שנדבק לרכב באמצע נסיעה בישראל?

אם תיסע עם חלון פתוח, תשתדל לא לפתוח את הפה, אחרת יש סיכוי טוב לבלוע קליפות של גרעינים ועוד..

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
קח בקבוק ספריי לחץ אוויר תהפוך אותו ותרסס כשהוא הפוך. יצא נוזל שיקפיא תוך כמה שניות את המסטיק והוא פשוט ירד בקלות עם היד. בדוק מקורי לא מזיק לצבע וללא מאמץ

בהצלחה

מחזק.

שהייתי קטן אמרו לי לשים את הנעל במקפיא, זה די עזר!

מים ונייר קצת יותר לכלוך אבל גם עובד.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5447 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...