Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נהיגה נכונה

oshri282
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים, יש לי כמה שאלות ואני מקווה שתבינו את כוונתי

1. כיצד נכון יותר לנהוג עם גיר אוטומטי כאשר מגיעים לרמזור אדום או למפגש מסילת ברזל? האם להעביר ל-N , להרים הנד-ברקס ולהמתין? או שאפשר להישאר ב- D עם רגל על הברקס? אני מתכוון מה נכון ובריא יותר מבחינה מכנית למנוע ולגיר?

2. האם בהתנעה קרה בבוקר רצוי להמתין שהמנוע יגיע לטמפרטורת עבודה לפני תחילת נסיעה? או שאין צורך, וניתן להניע ולהתחיל נסיעה ישר?

3. האם ישנה בעיה בנסיעה רצופה בירידה להוציא את התיבה מהילוך, ולאפשר לאוטו לנוע עם כוח האינרציה בסיבובי סרק?

פורסם

לגבי השאלה הראשונה אני לא יודע.

2. אתה יכול להתחיל לנסוע ישר, פשוט כדאי לא להשתגע עם ההאצות בתחילת הנסיעה (תן למנוע להתחמם קצת תוך כדי נסיעה רגועה)

3. בשום פנים ואופן לא להוציא את ההילוך בירידה, אלא להפך, לתת להילוך להחזיק את הרכב ולהשתמש כמה שפחות בבלמים, כך תחסוך דלק ותשמור על הרכב (בירידות תלולות יחסית מומלץ לשלב להילוך 2 מכוון שבD הרכב יגיע להילוך 3 שלא יחזיק את הרכב ואתה תצטרך להשתמש בבלמים)

פורסם
אהלן חברים, יש לי כמה שאלות ואני מקווה שתבינו את כוונתי

1. כיצד נכון יותר לנהוג עם גיר אוטומטי כאשר מגיעים לרמזור אדום או למפגש מסילת ברזל? האם להעביר ל-N , להרים הנד-ברקס ולהמתין? או שאפשר להישאר ב- D עם רגל על הברקס? אני מתכוון מה נכון ובריא יותר מבחינה מכנית למנוע ולגיר?

2. האם בהתנעה קרה בבוקר רצוי להמתין שהמנוע יגיע לטמפרטורת עבודה לפני תחילת נסיעה? או שאין צורך, וניתן להניע ולהתחיל נסיעה ישר?

3. האם ישנה בעיה בנסיעה רצופה בירידה להוציא את התיבה מהילוך, ולאפשר לאוטו לנוע עם כוח האינרציה בסיבובי סרק?

1. להשאר בD. התיבות האוטומטיות מתוכננות לזה וגם כשהן הולכות זה לא קשור לזה. לעומת זאת אם תשחק כל הזמן בין ההילוכים יותר מדי אתה לא תועיל מה שבטוח.

2. טמפרטורת עבודה זה כבר לחכות 10 דקות בקיץ בבוקר וחצי שעה בחורף, אז כמובן שלא. אם יש לך בשלט הנעה מרחוק או שאתה נהנה סתם לשבת ברכב ולשמוע מוזיקה או משהו אתה יכול להניע 5 דקות מראש ולהתחיל נסיעה בלי לאמץ את המנוע (גם מומלץ לא להדליק מזגן בהתחלה)

3. דובר על זה פה מיליון פעמים. בחיים לא להוציע לניוטרל בתנועה. ברכבים חדשים זה לא חוסך דלק כי כשתעזוב גז עד שלא תגיע לסל"ד נמוך אין הזרקת דלק, זה מבטל בלימת מנוע שזה אומר שאם אתה בירידות אתה לא רק תשחט את הברקסים אלא גם תחמם אותם יותר מידי עד שהם יכולים אפילו להפסיק לעבוד, ואם חס וחלילה תצטרך כוח מייד (מחבלים ?) הוא לא יהיה שם ואתה תלחץ ולא תבין מה יש לרכב

• תוכן חדש...