Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5434 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרי זה לא הגיוני שפאביה משומשת משנת 2009 עם מנוע 1400 וגיר ידני תימכר ב70K, שזה כידוע מחיר המבצע על פאביה חדשה.

האם המחירון מתעדכן? המחירים של הפאביות המשומשות אמורים לרדת?

ואם כן, האם זה ישפיע גם על האוטומטיות?

SUBARU FORESTER SH

ALFA ROMEO 156 TS2.0

פורסם

ברור שגם אם יצחק לוי לא יוריד את מחיר המחירון, השוק ישקלל מחדש את מחיר הרכב.

אלא כמובן, אם הרוכש הפוטנציאלי יהיה בדיוק אחרי מסע למאדים והוא עדיין לא שמע על מחירי המבצע... :shock:

פורסם

אני מניח שזה תלוי בכמה ארעי המחיר הנוכחי. אם עוד חודש-חודשיים המחיר יחזור למחירון וישאר שם אז לא תהיה השפעה ארוכת טווח על המשומשות.

אם הגיעו ימות המשיח וכל סקאלת המחירים במיני וסופר מיני משתנה לטווח הארוך אז מחירי המשומשות יצנחו בהתאם.

the london underground is not a political movement

פורסם

מחיר מחירון לוי יצחק של פאביה 1.4 2009 עומד היום על 64 אלף ש"ח, לפני שקלולים וכדומה. די ברור לך שלמרות שהוא נמוך ממחירה של פאביה 2011 חדשה, המחיר הזה הוא מחיר על הנייר ואני לא מאמין שמישהו ישלם סכום כזה על פאביה בת שנתיים.

המבצעים הזמניים האלו עושים דברים מאוד לא טובים לשמירת הערך של המכוניות. אני לא מבין למה יבואנים כמו צ'מפיון וסמל"ת מתעקשים לעבוד בשיטת מבצעי הכסאח במקום להוריד בצורה רשמית את המחירים וזהו.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

בדיוק השאלה שסיקרנה אותי.

בסוכנות סקודה נאמר לי שהמחירון של פאביה ישאר 86 בכל מצב ומפה הרווח כולו שלי.

כמובן שיש להם אינטרס לא קטן להגיד את זה ולהתפטר מהגירסה הישנה.

פורסם
בסוכנות סקודה נאמר לי שהמחירון של פאביה ישאר 86 בכל מצב

סוכני המכירות הם האחרונים לדעת על מבצעים וירידות מחירים - על מנת לא לפגוע ליכולת שלהם למכור :-)

the london underground is not a political movement

פורסם

במבצע כמו במבצע, המחיר יחזור להיות המקורי לאחר ה 16.09 בעוד פחות מחודש. אלא אם כן ייגמרו המכוניות.

המחירון יתייצב ובעצם הרוכשים החדשים הרוויחו (גם אני ביניהם)

לכל אלה שחוששים מהביטוחים וכדומה, במקרה של גניבת הרכב תקבלו מחירון מלא 88,042 ש"ח .

Golf 2008 MK5

פורסם

גם ברנו וגם בסקודה, מדובר במשהו זמני בלבד של חיסול מלאים. סקודה מורידה מהמדפים את מנועי ה-1.4 אטמוספריים ולכן "מכירת החיסול" ולכן זה מבצע ולא מחיר מחירון רשמי אבל עדיין לא הייתי רוצה להיות מוכר של פאביה יד שנייה כיום. מבצע מבצע, אבל לחתוך את המחיר בכמעט 20 אלף ש"ח זה פשוט לירוק בפרצוף של כל מי שרכש את הדגם לפני מספר חודשים.

ברנו, הקליאו פשוט לא נמכרה בכל העולם (למעט צרפת) ובכל העולם היא חתכה מחירים לחיסול המלאי לפני שהקליאו החדשה תגיע. כך שאמנם זהו המחיר הרשמי, אך מכיוון שאלו דגמים פחות מאובזרים מהדגמים שנמכרו פה עד לא מזמן, המחירון יפגע פחות כנראה.

לי מוזר שלובינסקי לא עושה כלום עם ה-206+, אבל תכלס, מהיום שהיא הגיע בלובינסקי כאילו דאגו להסתיר אותה מעיניי הציבור.

פורסם
ברנו, הקליאו פשוט לא נמכרה בכל העולם (למעט צרפת) ובכל העולם היא חתכה מחירים לחיסול המלאי לפני שהקליאו החדשה תגיע. כך שאמנם זהו המחיר הרשמי, אך מכיוון שאלו דגמים פחות מאובזרים מהדגמים שנמכרו פה עד לא מזמן, המחירון יפגע פחות כנראה.

אני חושב שאתה טועה, הקליאו 1.2 באה מאובזרת באותו אבזור שמגיע הדגם האוטומטי. זה לפחות מה שמופיע באתר היבואנית.

פורסם

המבצעים הזמניים האלו עושים דברים מאוד לא טובים לשמירת הערך של המכוניות. אני לא מבין למה יבואנים כמו צ'מפיון וסמל"ת מתעקשים לעבוד בשיטת מבצעי הכסאח במקום להוריד בצורה רשמית את המחירים וזהו.

אני מניח שזה בגלל שלא מעניין להם את הת** בכמה לקוחות ימכרו אח"כ את הרכבים שלהם

פורסם

לי מוזר שלובינסקי לא עושה כלום עם ה-206+, אבל תכלס, מהיום שהיא הגיע בלובינסקי כאילו דאגו להסתיר אותה מעיניי הציבור.

עם כמו שה206+ ניראת, הם עשו טובה לעיניי הציבור...

Back to the original - NC again.

פורסם

אולי מספיק כבר להיות תמימים ולחשוב שזה "מבצע" ,זה המחיר הראוי לרכב וזה המחיר שיהיה גם בעוד שנה (או שירד).

כשסוויפט I10 פנדה ופיקנטו נמכרות ב60 אז המחיר של הפאביה,שהוא רכב "בסגמנט"/איכות/.... יכול להיות יקר בעוד כמה אלפים בודדים.

באמת נראה לכם שמישהו יקנה כזה רכב ב80K שקל או יותר, לגיר ידני+רכב לא הכי צעיר+מנוע ישן.

גם לפני כמה חודשים היה מבצע של שופרסל "77,777 שקל" ,אז מה?! בנתיים המחירים רק ירדו.

אביב8)

פורסם
גם ברנו וגם בסקודה, מדובר במשהו זמני בלבד של חיסול מלאים. סקודה מורידה מהמדפים את מנועי ה-1.4 אטמוספריים ולכן "מכירת החיסול" ולכן זה מבצע ולא מחיר מחירון רשמי אבל עדיין לא הייתי רוצה להיות מוכר של פאביה יד שנייה כיום. מבצע מבצע, אבל לחתוך את המחיר בכמעט 20 אלף ש"ח זה פשוט לירוק בפרצוף של כל מי שרכש את הדגם לפני מספר חודשים.

.

את ה"חיסול מלאי" אמרו לי ביוני 2010. כביכול מפסיקים לייצר את המנוע המיושן ההוא. אז מה? שנה וחודשיים אח"כ ופתאום נפתחים מלאים חדשים?

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

• תוכן חדש...