Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5444 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם, לפני כשבוע התחילה לי בעיה, בתחילת נסיעה בבוקר מחוג החום נשאר על מינימום כשתי דקות, אחרי זה מזנק לחצי, יורד לרבע בערך ומתייצב באמצע לאחר כחמש דקות נסיעה.

שמתי לב גם בעמידה ממושכת עם מזגן המחוג עובר את האמצע בערך בשני קווים והמהירות השניה בוונטה מתחילה לפעול, עם כיבוי המזגן המחוג חוזר לאמצע.

אתמול בנסיעה בערב המחוג התחיל לתפס ועבר בשני קווים את האמצע ואח"כ ירד והתייצב בחצי.

היום נכנסתי למוסך כדי לבדוק את מה הבעיה, המוסכניק עשה בדיקת קומפרסיה וקבע שיש בריחת לחץ אל מעברי המים (ראיתי בעצמי), הוא לא רצה להתייחס בכלל ליוניט/ תרמוסטט וקבע חד משמעית שהמשחק במחוג החום זה מזה, לי אישית זה נשמע תמוה כי הרכב לא מאבד מים בכלל.

הוא הציע לי שיפוץ ראש בעלות של 3500 עד 5000 ש"ח!

מה דעתכם בעיניין?

תודה.

נ.ב. לפני כן המחוג של החום היה מתפס באלגנטיות לכיוון האמצע ונשאר שם בלי משחקים מיותרים.

תודה לעוזרים.

• תוכן חדש...