Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מגניב! מזכיר את הטילים עם המצלמה במשחק MDK מי שמכיר:wink:

שיתחילו לייצר בסין ואז כל טיל יעלה להם 50 ש"ח ולא חצי מיליון:lol: את המדים של צה"ל כבר מייצרים שם.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אם כי אני מניח שמאז הוסיפו לו כמה פיצ'רים עדכניים, כמו העלאה אוטומטית של תמונות הפגיעה לפייסבוק.

גדול!

מגניב! מזכיר את הטילים עם המצלמה במשחק MDK מי שמכיר:wink:

.

לי זה דווקא הזכיר את ה-redeemer מ-unreal, למי שמכיר :lol:

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
לא, הסיבה לכך פשוטה בהרבה - יושבת שם עדת הזויים ששכחו שהמדינה שלנו במלחמה ושבצד השני נמצא האויב - וכל זה בשם איזה ערכים אוניברסלים של הומניזם מזויף.

יצאת vb_king.gif.

למה לא שיגרו טיל נוסף כדי להוריד את מי שבא לתת להם עזרה ראשונה?

mm_thumb_up.gif

גם אני שואל את השאלה הזו-כי אם המצב היה הפוך והיו נפגעים שלנו מירי, לא בטוח שהיו נותנים לנו לפנות פצועים (ראה מקרה מדחת יוסוף והירי על משתתפים בהלוויה של מתיישבים ביו"ש שנרצחו ע"י מחבלים).

שאלה טובה. אפשר להגדיל ולשאול למה לא משטחים סתם כך את עזה עם כמה סוללות MLRS, ודואגים לנטרל עם "תמוז" גם את כל הילדים שבוודאי יגדלו להיות מחבלים, ואת כל הנשים כי אולי הן בהריון עם ילדים שבוודאי יגדלו להיות מחבלים. אפשר גם לחסל עם סנייפר את כל בעלי החיים שנותרו, מחשש שמסתובבות שם כמה עיזי חבלה וכבשים מתאבדים. עוד משהו?

פה קבור הכלב-לצערי חלק מהאנשים פה במדינה לא מבינים שאנו לא נמצאים בשוויץ/איטליה שיש בהן חוקי מלחמה מוגדרים ושנלחמים נגד מדינה, אלא בשכונה אלימה שקוראים לה "המזרח התיכון" ואתה נלחם נגד ארגון טרור שנתמך וממומן ע"י אוכלוסיה אזרחית. הסתכל סביבך,רוני וראה את השכנים-המלך חוסיין הרשה לעצמו לחסל למעלה מ15000 פלסטינים, אסד האב חיסל 20000 בטבח אל חמה והבן שלו "רופא העיניים" רוצה להתעלות עליו במהומות האחרונות. אני חס וחלילה לא קורא לרצח עם או משהו כזה, שלא לדבר על פגיעה באזרחים חפים מפשע-אך כן, הגיע הזמן להחליף דיסקט ולהבין שאנו נמצאים תחת איום קיומי כבר למעלה מ62 שנים, ולאור הירי הבלתי פוסק והחבירה של החמאס לפת"ח (שנחשב ל"מתון" יותר) אין כאן באמת שותף לשלום-ואם אתה רוצה להמשיך לחיות פה בשלווה אתה צריך להחזיק נבוט יותר גדול ממה שיש לשכן שלך-ולהיות מוכן להשתמש בו בלי בג"ץ ובלי בצל"ם-כי על זה בדיוק הצד השני מסתמך-המשפטיזציה וההומניות. וזו הסיבה שאף פעם לא ניצחנו באופן מוחץ באף עימות מוגבל שהיה לנו עם ניסיונות הטיהור האתניים שהפלסטינים ניסו לעשות בנו מאז קום המדינה.

האם למדת את התרבות המוסלמית, רוני? האם קראת בקוראן? האם אתה מכיר את עקרונות האמונה המוסלמית ומושגים כגון "ת'נפייה", "ת'קייה", "כטמאן" , וסורת העץ והאבן? אתה מוזמן לשאול את הרבי גוגל ולראות מה תעלה בחכתך.

אנשים, איבדתם צלם אנוש. אם זה יקרה לכלל מדינת ישראל מצבנו יהיה קשה מאוד. אי אפשר לצפות משאר העולם, שלא ידוע בחיבתו הרבה אלינו, להתייחס אלינו כמו בני אדם אם אנחנו נתייחס לבני אדם אחרים כאילו הם חיות. בעצם גם לחיות אנחנו לרוב מתייחסים באופן הומאני יותר...

סלח לי, אך החיות שאנו מתייחסים אליהן באופן הומני הרוויחו ביושר את היחס הזה-הן לא ניסו להרוג אותנו כבר 62 שנים. חברה שמנסה להרעיל את מאגרי המים של ארץ שאליה מגיעים ניצולי שואה (מבצע אטלס של חאג' אמין אל חוסייני בשיתוף עם היטלר ימ"ש, מוכר?), מפוצצים מחבלים מתאבדים באוטובוסים ומהללים אותם כקדושים (וקוראים לרחובות על שמם!), מנסים לעשות למדינה שלי דה-לגיטימציה, משתמשים בצינורות של חממות שהושארו להם ע"י המתנחלים בהתנתקות כבסיס לרקטות ומרגמות במקום להקים חממות וחקלאות, וכמובן-שוללים את זכותי לחיות פה בשקט ללא פחד מטרור וממתאבדים לא ראויים לרחמים או להתחשבות מצידי.

הסתכל על הדוגמאות שנתתי של המלך חוסיין, אסד האב ואסד הבן-והסתכל על מה שעשו כל אלה שמטיפים לנו על "מוסריות והחוק הבינלאומי"-הבריטים באיי פוקלנד, האמריקנים באפגניסטן (שהורידו כפרים שלמים בפצצות של טון בחיפוש אחרי בין לאדן) והכיבוש הבלגי בקונגו. אם הם לא מסוגלים לעמוד באמות המידה שהם מציבים לנו-אז צר לי רוני, המוסר המערבי לא תופס כאן. אם השכנים שלנו מסוגלים לשחוט איש את אחיו, ואחד את השני כי אחד מהם פלסטיני ללא זכויות והשני הוא עלווי שמהווה מיעוט בסוריה, אז סלח לי-אנו חייבים להיות צדיקים יותר מהאפיפיור? מבחינתי שלא תיפול שערה אחת מראשו של חייל שלנו-ושהמחבלים שבנו מסתור בתוך בית של אזרחים (בהסכמתם!) יעופו ל72 הבתולות שלהם ובא לציון גואל.

רועי, באמת שאין מה להודות לשטייניץ. הדבר הנחמד הזה נרכש עוד כשאני הייתי בסדיר, כשרבין היה ראש ממשלה. אם כי אני מניח שמאז הוסיפו לו כמה פיצ'רים עדכניים, כמו העלאה אוטומטית של תמונות הפגיעה לפייסבוק.

הפיצ'ר הבא שיהיה זה שאילתה מובנית בתוך הטיל-הוא יצלצל לעו"ד ויבקש אישור להתפוצץ מבג"ץ. :-P

12345

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ואם לא יתנו אישור להתפוצץ? המחבל סתם יחטוף בומבה בפרצוף מחתיכת מגוש ברזל ארוך שנפל משום מקום?:lol:

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

סלח לי, אך הם הרוויחו ביושר את היחס הזה. חברה שמנסה להרעיל את מאגרי המים של ארץ שאליה מגיעים ניצולי שואה (מבצע אטלס של חאג' אמין אל חוסייני, מוכר?), מפוצצים מחבלים מתאבדים באוטובוסים ומהללים אותם כקדושים (וקוראים לרחובות על שמם!), מנסים לעשות למדינה שלי דה-לגיטימציה, משתמשים בצינורות של חממות שהושארו להם ע"י המתנחלים בהתנתקות כבסיס לרקטות ומרגמות, וכמובן-שוללים את זכותי לחיות פה בשקט ללא פחד מטרור וממתאבדים לא ראויים לרחמים או להתחשבות מצידי.

הסתכל על הדוגמאות שנתתי של המלך חוסיין, אסד האב ואסד הבן-והסתכל על מה שעשו כל אלה שמטיפים לנו על "מוסריות והחוק הבינלאומי"-הבריטים באיי פוקלנד, האמריקנים באפגניסטן (שהורידו כפרים שלמים בפצצות של טון בחיפוש אחרי בין לאדן) והכיבוש הבלגי בקונגו. אם הם לא מסוגלים לעמוד באמות המידה שהם מצידים לנו-אז צר לי רוני, המוסר המערבי לא תופס כאן, ואם השכנים שלנו מסוגלים לשחוט איש את אחיו, ואחד את השני כי אחד מהם פלסטיני ללא זכויות והשני הוא עלווי שמהווה מיעוט בסוריה, אז סלח לי-אנו חייבים להיות צדיקים יותר מהאפיפיור? מבחינתי שלא תיפול שערה אחת מראשו של חייל שלנו-ושהמחבלים שבנו מסתור בתוך בית של אזרחים (בהסכמתם!) יעופו ל72 הבתולות שלהם.

מתן, מה שאתה כנראה מתעקש לא להבין זה שמ-מ-ש לא חוכמה להגיד שהצד השני היה מתנהג ככה. ברור שהם היו מפציצים את חוליות ההצלה וגם את אלו שיגיעו להציל את חוליות ההצלה - אבל זה בגלל שהם טרוריסטים! אנחנו (עדיין) לא, ואם נהפוך להיות, כפי שאתם מציעים, אז מצבנו יהיה חמור הרבה יותר, לא רק מבחינה הומניטרית ומוסרית אלא גם מבחינה פוליטית. תחשוב על זה ככה - נניח וכל אלו שבאו לטפל בפצועים מהטיל רוצים להרוג יהודים. האם הגיוני להכניס את כולם לכלא (או להרוג אותם) רק כי רצו להרוג מישהו אחר? אם כן - אז גם חצי מדינת ישראל צריכה להיכנס לכלא או גרוע יותר. לפחות לפי מה שאני רואה כאן בפורום...

בנוגע לאיסלאם - תאמין לי שיש לי בטן מלאה כלפיו, הרבה יותר מאשר יש לי כלפי הדת "שלנו".

אני לא מבקש ממך לרחם או להתחשב באנשים מעזה. בטח שלא המחבלים ושונאי ישראל, אבל גם לא בציבור הרגיל שרק מעוניין לחיות בשלום ובשקט (ותאמין לי שיש המונים מהם). הסיבה פשוטה - אני לא מתיימר לרחם עליהם בעצמי, אז מי אני שאגיד לך לעשות זאת. זה לא שאני לא מודע לכאבם, שברור לי שהוא גדול יותר משל השכבות החלשות כאן בארץ, אבל כמו שאמרו בתורה (ואני אתאיסט מושבע) - עניי עירך קודמים.

כל שאני מבקש הוא שתחשוב לרגע אם בהינתך אתה על ההדק, בין אם במטוס/משגר או בצמרת משרד הבטחון - האם אתה היית יורה לכיוון חפים מפשע וחי עם זה בשלום רק בגלל שאולי יש שם מחבל או שניים? ואל תגיד לי שהם לא חפים מפשע - כי זו רציונליזציה נטו. אם היית לוחץ על ההדק - אתה ומרבית אזרחי המדינה בעלי יכולת המחשבה המפותחת (אני אומר את זה כי מסתבר שיש מספיק מטומטמים שלא הייתי נותן להם לפקד גם על משאית זבל) - אז מצבנו רע.

רוני

נ.ב. מחבלים בבתים של אזרחים - נראה לך שהאזרחים מספיק מטומטמים בשביל להסכים לפוטנציאל המאוד ממשי שהבית שלהם, כולל הם עצמם, ישוטח באמצעות טיל של צה"ל? תאמין לי שאם הם מאפשרים את זה, זה בטח לא מרצון אלא בפחד נוראי.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

אני הייתי הורג אותם,את נהג האמבולנס,את האחות שמטפלת בהם,את אימא שלהם,את סבא שלהם,וגם את הכלב שלהם.

מבחינתי הם מסייעים לטרור.

DSCF901111111105_resize1.jpg
פורסם
נ.ב. מחבלים בבתים של אזרחים - נראה לך שהאזרחים מספיק מטומטמים בשביל להסכים לפוטנציאל המאוד ממשי שהבית שלהם, כולל הם עצמם, ישוטח באמצעות טיל של צה"ל? תאמין לי שאם הם מאפשרים את זה, זה בטח לא מרצון אלא בפחד נוראי.

רוני, אז מה אתה מציע לעשות כאשר מחבלים יורים מבתים של אזרחים ? לתת להם לירות... לא לעשות כלום ?

גם אם האזרחים שם לא נותנים את בתיהם מרצון, זאת לא בעיה של תושבי שדרות (או כל עיר מופגזת אחרת), העובדה היתה שהם ירו מבתים של אזרחים.

אני הייתי הורג אותם,את נהג האמבולנס,את האחות שמטפלת בהם,את אימא שלהם,את סבא שלהם,וגם את הכלב שלהם.

לא מסכים, גם במלחמה יש כללים. אומנם רובם מטומטמים ואף אחד לא מייסם אותם - ובצדק, אבל מה שאתה מתאר זה מסע הרג, וזה לא עוזר לשום דבר.

מה שכן, לא הייתי מרחם על אף משגר טיל או מישהו שזוהה כמחבל פעיל, גם אם הוא בבית יתומים, להוריד אותו, זה שהוא בבית יתומים זו בעיה שלו.

כשהייתי בשטחים אתה חושב שנכנסו לשם וירינו לכל עבר ?! לא, נכנסים ואם רואים מחבל אז עושים נגדו הכל (וגם בצורה כמה שיותר ממוקדת), כי זאת מלחמה, אבל לא יוצאים למסעות הרג של אזרחים.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

נו, עכשיו נותר לנו רק לחכות לכל הגאונים שיבואו לתרום לדיון באמצעות ציטוט של דבריך והרמת :mm_yeah:

שזה, בגדול, מה שגם אתה עשית :-P

רוני, אז מה אתה מציע לעשות כאשר מחבלים יורים מבתים של אזרחים ? לתת להם לירות... לא לעשות כלום ?

גם אם האזרחים שם לא נותנים את בתיהם מרצון, זאת לא בעיה של תושבי שדרות (או כל עיר מופגזת אחרת), העובדה היתה שהם ירו מבתים של אזרחים.

זו אחת ההחלטות הקשות ביותר שיש. אמנם נראה שלחצי מדינה (או לפחות לחצי פורום) אין שום בעיה לרסס את הכל "FPS-סטייל", אבל אצל אנשים נורמליים (וכן, אני רומז משהו :-P ) החלטה כזו לא יכולה להילקח בקלות. אני מניח שבסופו של דבר יש כאן עניין של פשרה הנובעת מאילוצים כאלו ואחרים. במקרים מסוימים הבית ישוטח כי לפי המודיעין אין שם אזרחים או כמותם נמוכה ביחס לפוטנציאל הפגיעה בנו, ובמקרים אחרים (למשל בית-ספר עם ילדים) - לא.

ועכשיו אני מחכה לגאונים שיגידו שדווקא את הבית-ספר צריך לשטח, כי ככה נמנע כמה מאות טרוריסטים לעתיד. נכון?

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

פורסם

בסדר, אלו תגובות טפשיות, בין לא לעשות כלום ללשטח ולרסס את כולם יש תחום מאוד גדול.

בסה"כ ההחלטה צריכה להיות כזו שתתרום להגנה על אזרחי המדינה בצורה מקסימלית תוך כדי פגיעה מינימלית באזרחים מהצד השני. במלחמה, החלק השני של המשפט לא תמיד אפשרי בצורה מינימלית, אבל העובדה שהצד השני עושה דברים במכוון מאזורים אזרחיים כי הוא יודע שזה מקשה על פעולה צבאית נגדו, זו בעיה -רק שלו-.

ד"א, מעניין כמה מאלה שאומרים לרסס את כולם באמת היו שם עם M-16 וכדור בקנה, האם גם אז הם אמרו לרסס את כולם ?

אני הייתי ברמאללה שנה וחצי, לא רצתי וריססתי את כולם, אבל הייתי מוכן לעשות הכל כדי להגן עלי ועל חברים שלי.

SAY MY NAME | www.alonadler.com

פורסם

הפתרון לבעיית הבתים הוא מאוד פשוט - יש מזל"טים שמתעדים, יש אפילו שידורים מהטיל כמו שאנחנו רואים. לירות באופן מדוייק למקור הירי no questions asked, אבל לתעד את מהלך העניינים באופן רציף מהירי שלהם ועד התגובה. נראה שהולכים לכיוון הזה. אף אחד לא יוכל להאשים אותנו אח"כ ובעיית מוסריות אין לי עם זה.

בסך הכל בימינו המצב מטופל בצורה טובה מאוד, רמת הסיכול כמעט אבסולוטית, התגובה מהירה ומדוייקת - שישאר ככה. זה באשר לחוליות קסאמים ויתר מפגעים. נראה איך יטפלו בחיזבאללה בסיבוב הבא (והיא יגיע, אין ספק) - אני מקווה שתינקט שם יד קשה כמו בעופרת יצוקה (האמת היא שאני מקווה לראות מדיניות חדשה של "אדמה חרוכה" בכל הקשור לדרום לבנון - לגרש את התושבים צפונה, לשרוף שדות, לשטח כפרים, לכבוש את השטח ולא להשאיר נפש חיה, שיתחננו לקבל אותו בחזרה).

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם
מתן, מה שאתה כנראה מתעקש לא להבין זה שמ-מ-ש לא חוכמה להגיד שהצד השני היה מתנהג ככה.

ברור שלא-כי אין שום סיבה שאני אהיה יותר צדיק מהאפיפיור כשהצד השני רץ אליי עם סכין שלופה.

ברור שהם היו מפציצים את חוליות ההצלה וגם את אלו שיגיעו להציל את חוליות ההצלה - אבל זה בגלל שהם טרוריסטים! אנחנו (עדיין) לא, ואם נהפוך להיות, כפי שאתם מציעים, אז מצבנו יהיה חמור הרבה יותר, לא רק מבחינה הומניטרית ומוסרית אלא גם מבחינה פוליטית.

ושוב-אני מעדיף שאנשים בצד שלי יחיו ללא פגע, וכל עוד הצד השני לא רוצה אותי ואותך פה מצידי שימשיכו לסבול. קוראים לזה "יצר הישרדות קולקטיבי", נעים להכיר.

תחשוב על זה ככה - נניח וכל אלו שבאו לטפל בפצועים מהטיל רוצים להרוג יהודים. האם הגיוני להכניס את כולם לכלא (או להרוג אותם) רק כי רצו להרוג מישהו אחר? אם כן - אז גם חצי מדינת ישראל צריכה להיכנס לכלא או גרוע יותר. לפחות לפי מה שאני רואה כאן בפורום...

חבל שאתה משווה את מדינת ישראל וחיילי המילואים שלה (שנמצאים בפורום) לטרוריסטים שפלים. זוהי השוואה מכוערת ומגעילה. אני לא מכיר חייל ישראלי אחד בצה"ל שאני משרת בו שיקרא להפיל טיל על אזרחים בצד השני תוך כדי שהוא מפנה פצועים, אלא להפך-אני מכיר אנשים שפינו פצועים מהצד השני תחת אש לבתי חולים בישראל.

לגבי השאלה השנייה-התשובה שלי היא כן, בפירוש. אין שום סיבה שמי שרוצה להרוג את החיילים והעם שלי תוך כדי פינוי פצועים מהשטח ימשיך לחיות. הוא צד לוחם לכל דבר וייפגע בדיוק כמו החבר שלו שהרגע נפגש עם 72 הבתולות.

בנוגע לאיסלאם - תאמין לי שיש לי בטן מלאה כלפיו, הרבה יותר מאשר יש לי כלפי הדת "שלנו".

אני לא מבקש ממך לרחם או להתחשב באנשים מעזה. בטח שלא המחבלים ושונאי ישראל, אבל גם לא בציבור הרגיל שרק מעוניין לחיות בשלום ובשקט (ותאמין לי שיש המונים מהם). הסיבה פשוטה - אני לא מתיימר לרחם עליהם בעצמי, אז מי אני שאגיד לך לעשות זאת. זה לא שאני לא מודע לכאבם, שברור לי שהוא גדול יותר משל השכבות החלשות כאן בארץ, אבל כמו שאמרו בתורה (ואני אתאיסט מושבע) - עניי עירך קודמים.

כל שאני מבקש הוא שתחשוב לרגע אם בהינתך אתה על ההדק, בין אם במטוס/משגר או בצמרת משרד הבטחון - האם אתה היית יורה לכיוון חפים מפשע וחי עם זה בשלום רק בגלל שאולי יש שם מחבל או שניים? ואל תגיד לי שהם לא חפים מפשע - כי זו רציונליזציה נטו. אם היית לוחץ על ההדק - אתה ומרבית אזרחי המדינה בעלי יכולת המחשבה המפותחת (אני אומר את זה כי מסתבר שיש מספיק מטומטמים שלא הייתי נותן להם לפקד גם על משאית זבל) - אז מצבנו רע.

כן-הייתי חי עם זה בשלום. אזרחים שנותנים לטרוריסטים למצוא מחסה בבית שלהם ומנהיגיהם עוד מתגאים בכך-מבחינתי הם שותפים ללחימה והם כוח לוחם לכל דבר. עם שרוצה שלום ושלווה לא נותן לטרוריסטים להסתובב לאזרחים בין הרגליים ומפריד בין האזרחים לכוחות הלוחמים.

תסתכל פה ותגיד לי מה אתה רואה, והאם עם שבחר במנהיגים שכאלה ראוי למידת הרחמים.

רוני

אם האזרחים מפחדים-עליהם מוטלת האחריות להעיף את הטרוריסטים הללו מבתיהם בכל אמצעי אפשרי. ואם הם לא מסוגלים לעשות זאת, זאת בעיה שלהם-אם חפצי חיים הם-ועל זה בדיוק הטרוריסטים סומכים. אם ה"שעב הפלסטיני" היה יודע שעל כל מחבל שמסתתר בבית ויורה קסאמים, הבית הזה היה מועף-תאמין לי שהחמאס היה מועף מהר מאוד מהשלטון. הם פשוט יודעים שאתה נחמד מכדי לירות, ואם אתה תירה ותפספס, אז יש את בג"ץ ו"בחל"ם" ומדינות אירופה שיעשו לך "נו נו נו" תוך כדי קשירת ידיך מאחורי הגב-ונתינת סכין לצד השני. ואם אנו מדברים כבר על אירופה-ובכן, אם לערבים לא היה את כל הנפט, כבר היית מקבל יחס שונה. אבל אין דבר, חכה עוד 30 שנה :roll:

פורסם

הנה 5 הסנט שלי - בתור אחד שראה את העניינים מפרספקטיבה מעט רחבה יותר ועסק בזיהוי החוליות עצמן, קשה עד בלתי אפשרי לאתר חולייה שעומדת לשגר ללא מודיעין ממוקד, עוד יותר קשה להספיק להקפיץ מסוק\מזל"ט לפני שהם יספיקו לשגר, משגרים נמצאים בחצרות בתי ספר\מאחורי מסגדים\מרפסות בתים - מכוסים בשמיכות טרמיות ומחכים לרגע השיגור, למצוא דבר כזה בעזרת הציוד שיש לצה"ל (שמתקדם שנות אור ביחס למה שיש בעולם) נהיה כמעט בלתי אפשרי!

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תוכן חדש...