Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5460 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי רכב מסוג פונטיאק גרנד פרי SE מודל 95'

נסעתי היום עם הרכב בבוקר וחזרתי בצהריים הכל היה מצויין

באתי לנסוע עכשיו הנעתי את האוטו וזה הרעש ששמעתי :shock: מן רעשים של "בעיטות" בדיוק כמו האוטו הזה

http://www.youtube.com/watch?v=aSVLXOEylL8

רציתי לשמוע את חוות דעתכם המיקצועית מה זה יכול להיות

אני מאוד אוהב את האוטו אבל אם זה תיקון גדול ייתכן שלא אבצע אותו כיוון מטעמים תקציביים בלבד

תודה לעונים מצפה לתשובות מקצועיות בלבד מאנשים שמכירים את הרכב

פורסם

נישמע כמו בעיית שסתומים/מרימי שסתומים הידראוליים,בעיית שימון במערכת או בעייה בלחץ השמן. בדקת שמן מנוע? מתי הוחלף שמן לאחרונה?

:)
פורסם

אני לא מכיר את הרכב אבל הרעש נוצר מחוסר קומפרסיה באיזשהו צילינדר במנוע

כנס למוסך לפני שהבוכנה תעשה חור בקרטר

פורסם

קודם כל תודה למגיבים

השמן הוחלף לפני 7000 ק"מ בערך אבל מה שמפתיע שהאוטו היה בסדר לחלוטין בבוקר איך דבר כזה קורה ככה פתאום לא צריכים להיות סימנים מקדימים????

הרכב גם כן נכבה לבד אחרי כמה שניות אבל הרעשים מאוד חזקים כמובן שלא ניסית להניע יותר מ3 פעמים..... מחשש לנזק

ואם אפשר לדעת מה העלות המשוערת של תיקון כזה?

פורסם

נשמע כמו קראנק דופק.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

• תוכן חדש...