Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5459 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים ושבת שלום,

ביצעתי טיפול 10000 אתמול לאוטו שכלל : החלפת שמן, החלפת פילטר שמן, החלפת פילטר סולר, החלפת פילטר אוויר .

אחרי שסיימתי בטיפול באתי להניע את האוטו. המכונית הניעה לשניה וחצי ואז כבתה.

כמובן ישר חשדתי בפילטר סולר... פתחתי אותו שוב בדקתי ביסודיות ואכן מצאתי שגומיה ישנה מהפילטר הישן נשארה למטה, הייתי מבסוט, הוצאתי את הגומיה הישנה עוד פעם הרכבתי את הפילטר, אך שום דבר לא עזר.

התחלתי לחשוד במשאבת סולר הידועה בבעיות שלה... פירקתי את הצינורות ברזל מהמנוע (אינז'קטורים) וניסיתי להניע, ראיתי שסולר יוצא מהאינז'קטורים כלומר המשאבה עובדת ואין חסימת אוויר.

לאחר מכן פתחתי את הפילטר סולר ומילאתי סולר בתוכו ...

האוטו שוב לא הניעה ...

אין לי מושג מה עוד יכול להיות הבעיה ... ניסיתי גם להחזיר את הפילטר דלק הישן, אבל עדיין האוטו לא מניע .

מישהו שמכיר את המכוניות האלה טוב (אני יודע שזה נדיר מאוד בארץ) יודע מה יכול להיות הכיוון לבעיה ?

תודה מראש !

פורסם

אם הרכב מניע לזמן קצר ונכבה כנראה שיש סחיבת אויר .כדי להיות בטוחים שלא קרה משהו למשאבה [ תמיד יש צירופי מקרים] אני מציע לך להתחבר עם מיכל חיצוני ישירות למשאבה ואז לנסות להניע .

פורסם

ניקוז אויר לאחר החלפת מסנן סולר ברכב זה הוא הכרחי לפני התנעת המנוע,עכשיו לא תוכל להניע את הרכב כי אין משאבת עזר חיצונית למשאבת הסולר והיא לא תוכל לייצר לחץ מספיק לפתיחת האינג'קטור,אני ממליץ לך לגרור את הרכב למוסך שמבין בדגם לפני שתגרום לנזק לסטרטר,מצבר ואפילו נזק בלתי הפיך למשאבה.

פורסם

מה שהצעתי לא יגרום נזק .זה דבר שנעשה יום יום בהרבה מוסכים . תתחבר עם מיכל חיצוני , תנקז אויר מהמרססים ותראה את התגובה . יש עוד אפשרות , להתחבר עם משאבה חשמלית בין המסנן למשאבה , להניע , לודא שהכל עובד ואז לחבר בחזרה לצינור מהמסנן . אם ימשיכו הבעיות סביר להניח שקרה משהו לבית המסנן .

פורסם

סוף טוב הכל טוב ... עם קצת ספריי אתר לתוך מערכת היניקה הרכבה התחיל לטפוס... לאחר מכן כמה סטרטרים קצרים + דוושת גז הרכב הניע , כמה שמחה :).

זהו לא מחליף יותר פילטר סולר לבד !

תודה לכולם !

פורסם

שאלה על הדרך - האם במנועי דיזל מסויימים, ישנים בעיקר קיימת פיה יעודית על סעפת היניקה להכנסת ספרי אתר, לצורך הנעת מנוע בתנאי קור קיצוניים או במקרים של אוויר למערכת וכו'.?

פורסם

דבר כזה היה קיים במנועים עתיקים עם מערכת הזרקה פרימיטיבית וקומפרסיה יחסית נמוכה .במנועים המודרניים זה לא מומלץ . כי כמות גדולה מדי יכולה להרוס טורבו או אפילו לשבור בוכנה או לעקם טלטל .בודאי שמעת את הדפיקות של המנוע עד שהוא "תפס".מצד שני , זה פתרון מהיר להנעה כשיש בעיות אויר , אספקת דלק לקויה או קומפרסיה נמוכה .למי יש סבלנות להתעסק יותר מידי כשיש את הקסם הזה .

• תוכן חדש...