Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5443 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, המערכת שלי מורכבת מהנ"ל:

רדיו דיסק פיוניר 5050ub

מגבר zapco i-force 4100

קומפוננט rainbow slc

סאבוופר Assassin

התקנה - יוסי אלפיין

אני בדרך כלל נוסע עם ווליום נמוך / סביר, אבל לפעמים אוהב להגביר את המוזיקה. לפני כשנה נסעתי עם ווליום דיי גבוה, מה שקרה לאחר כמה דקות המידבאס השמאלי "נאטם" המוזיקה דרכו נשמעה אטומה, העברתי שיר וזה עבר, ואז עוד פעם חזר, ולבסוף הרמקול פשוט לא עבד. פירקתי את הרמקול והוא היה קשה כמו אבן.

מאז אני נוסע עם זוג טוויטרים ומידבאס ימני :|, פשוט לא היה בראש סדר העדיפויות לסדר. היום שוב הגברתי קצת את הווליום ולאחר 3 דקות של מוזיקה בערך המידבאס הימני "נאטם" העברתי שיר וזה הפסיק, וישר הורדתי את הווליום.

אפשר להבין ממה זה נובע? (שלא נחליף ושוב נשרוף עוד זוג רמקולים)

המוזיקה לא הייתה בווליום שהיה עיוות במוזיקה, אלה ווליום גבוה סביר.

תודה רבה על העזרה!

ערן

פורסם

אני לא יודע מזה בדיוק "אטומה", אך יש מעין "הגנה" על הטוויטרים שלך כדי שלא יישרפו בווליום גבוה, אאל"ט יש נורה על הקרוס, בדוק זאת.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אטומה - כלומר, כאילו אטמו את הרמקול, ושומעים חלש.

אני מדבר על המידבאסים, לא היו בעיות בטוויטרים.

אני אבדוק לגבי נורה, תודה

פורסם

אתה עובד דרך קרוס פאסיבי?

או אקטיבי?

מה שאמרת לגבי הרמקול שנהיה כמו אבן,קרה לחבר שלי עם סאב שהוא "נחנק" ואי אפשר היה להזיז את הממברנה שלו,תוצאה? סאב שרוף.

Scan Speak

פורסם

כשרמקול נהיה קשה כמו אבן זה כי הסליל נשרף ונתקע בתוך המנוע, או במילים אחרות, הלך השאסי!

הרמקול הזה שרוף והשני כנראה בעקבותיו. תבדוק זליגת מתח מהמגבר!

Volvo S40 T4 MT

Volvo For Life :-D

פורסם

צודקים החברים מעליי

הרמקול פשוט נשרף

והשני כנראה בעקבותיו

תעבור שוב על הכיוונים של המגבר ותבדוק את רמת ה DC שהמגבר מוציא, בגדול רמקול יישרף בעיוות נוראי ואו ב DC גבוה מהמגבר

ומעבר לכך יכול להיות שאתה צריך רמקול חזק יותר שיידע להתמודד עם סוג המוסיקה שלך ועם הווליום שאתה שומע יחד עם הכיוון האהוב עליך והחיתוך שאתה מחפש ברמקול

בהצלחה

דרור

• תוכן חדש...