Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני חשבתי על לקנות את הרמקולים האלו JL AUDIO C5-650 6.5"/6.75" COMPONENT SPEAKERS או אלו JL AUDIO C3-650 6.5" COMPONENT SPEAKERS ואני מבקש שתתאימו לי מגבר להם. בקשר ל-C5 סט של 4 רמקולים טוויטרים וקרוסאוברים עולה לי 550$ והC3 עולה לי סט של 2 בין 250 ל300$ אז אתם כבר תמליצו לי מה לקחת

המגבר שחשבתי עליו לרמקולים זה זה http://cgi.ebay.com/ROCKFORD-FOSGATE-T1000-4AD-1000W-4-CHANNEL-AMPLIFIER-/350478466691?pt=Car_Amplifiers&hash=item519a24fe83#ht_3785wt_1139

הוא שווה את המחיר ?

אולי אתם תציעו יותר טוב ודר"א אני מביא הכל מחו"ל אז העלות יותר נמוכה.

אני חשבתי לקנות את ה-HU הזה Pioneer DEH-5200HD CD/USB In Dash Receiver הוא יתאים לי מבחינת איכות וחיבורים ?

והאם זה אפשרי להביא אותו מחו"ל והתדרים יתאימו לארץ?

סאב ומגבר זה כבר התחום שלכם כי אני לא כל כך מבין בזה אבל חשבתי על סאב שיהיה בכיוון של ה-800W RMS זה חזק מידי ?

ואם צריך קבל למתח אז תוסיפו גם.

תודה לכל העוזרים אני מאמין שאני יצטרך להשקיע בסביבות ה-6.5K על המערכת אני מבין את זה .

Kill the ROAD and not YOURSELF

לכולם שמי שגיא תמיד שמח לעזור :)

כרגע סיוויק 05'

פורסם

בחו"ל ניראה לי שיותר זול ואין לי בעיה עם המכס ודר"א שמעתי את הרמקולים האלו והם נשמעים לי מצויין יש לחבר שלי אותם אבל אני רוצה לשמוע מה אתם גם ממליצים..

כרגע סיוויק 05'

פורסם

סבבות אבל אם אתם יכולים רק להליץ לי על סאב 700W RMS טוב ומגבר בשבילו.?

כרגע סיוויק 05'

• תוכן חדש...