Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב ראשון עד 45 אלף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חבר'ה,

אני מחפש רכב עד 45 אלף, נסיעה יומית לעבודה מראשון לציון להרצליה פיתוח (50 ק"מ בכל יום).

אני מקבל החזר נסיעות 24 שקל ביום, ככה שרצוי שהאוטו יעשה 14 ק"מ לליטר לפחות.

דרישות נוספות: אמין כמה שאפשר, אם אפשר חדש ועם טיפה סטייל.

בינתיים הסתכלתי על Fiat Grande punto 2008 עם מנוע 1.25 שהמחירון שלה 45 אלף ואפשר למצוא בטווח ה40-45 בשנתון 2008 בקלות.

תודה על העזרהץ

פורסם

על הרכב הזה באמת ממליצים,בטיחותי,אין בעיות מיוחדות,אחזקה לא יקרה,ניראה מעולה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מקפיץ לטובת שאלה,

ראיתי היום פונטו גרנדה אצל סוחר מכוניות, יד ראשונה מליסינג פרטי במגרש (סנטר קאר).

רכב 2008 קילומטרז' 60,000, מחיר מבוקש - 46,000.

אחריות על מנוע וגיר, הבחור מוכן שאני אקח את האוטו לבדיקה והכל נראה טוב.

אבל אני קצת לא רגוע, לא כל יום אני מוציא 45 אלף, מה כדי לבדוק מלבד בדיקה בקומפיוטסט?

פורסם

אני הייתי גם רואה במוסך מורשה תיעוד של הק"מ,הרכב אמור היה לעשות טיפולים במורשה כיוון שהוא היה חדש.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
אני הייתי גם רואה במוסך מורשה תיעוד של הק"מ,הרכב אמור היה לעשות טיפולים במורשה כיוון שהוא היה חדש.

נאמר לי שיש ספר טיפולים, קצת מוזר לי שרכב שהיה "פרטי" עם קילומטרז' סביר ביותר ל3 שנים נמכר בפחות מהמחירון במגרש.

• תוכן חדש...