Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

לאחרונה רכשתי רכב מסוג פולו שנת 2008. האוטו הגיע עם רדיו דיסק של Kenwood ושני רמוקלים קדמיים אשר ממוקמים על קורות הרכב מקדימה (לא בדלתות), מתוכם רק אחד עובד.

אני מעוניין לרכוש מערכת לרכב (אני ממש לא מחפש להשתגע במחיר אלא משהוא שיעשה את העבודה).

מה עלי לחפש ? מה הן המידות של הרכב (קדמיים, אחוריים וטוויטרים) ? במידה ואני רוצה 6 רמוקלים האם ניתן לחבר אותם לרדיו דיסק שיש לי או שעלי לרכוש חדש ? הטוויטרים צרכים להיות ממוקמים בקורות ? מה זה מערכת קומפוננט ?

בקיצר אני לא מבין יותר מידי ורציתי לשמוע את הצעותכם...

תודה מראש ושבת שלום..

פורסם
מציע לך לקרוא את הFAQ שם תמצא את כל התשובות.

הסתכלתי ב FAQ, עדיין לא מבין אם אני צריך מגבר או לא ואם הרדיו שלי יוכל לתמוך ב6 רמוקולים, כמו כן אני מבין המידה של הרמוקלים שלי בדלתות היא 6.5", בחלק מהמקומות אני רואה רמקולים במידות אשר לא באינצ'ים, לדוגמא 6x9, איך אני מקביל את זה לאינצ'ים ? לא מצויין מידה של הטוויטרים...

תודה לעוזרים !

פורסם
מגבר ינצל את הקומפוננט טוב יותר מאשר חיבור דרך הרדיו דיסק.

מה התקציב שלך לרכיבים? שמעת סטים בעבר?

לא שמעתי מערכות, אבל ממה שהבנתי אני לא מעוניין במערכת קומפוננט אלא קואקסיאלי (לא מעוניין להתחיל להתעסק עם מיקום של הרמקולים וגם זה לא בתקציב שלי).

מה אני צריך בשביל מערכת פשוטה 4 רמוקילים + 2 טוויטרים ורדיו דיסק

פורסם

קודם כל לא הרדיודיסק שלך ולא אחד אחר יתמכו ב 6 רמקולים.

מה שאתה רואה בקורות מקדימה הם למעשה טוויטרים (רמקול לתדרים גבוהים) . בדלת אמור להיות רמקול 6.5 אינץ.

זאת המידה גם לאחורה וגם לקדימה.

אם אתה רוכש קומפוננט (מומלץ) לקדימה אין לך שום התעסקות עם מיקומים שום שהרכב מגיע עם מקום מיוחד לטוויטר (מה שאתה רואה בקורה).

משהו בסיסי זה ו קומפוננט לקדימה ואם אתה רוצה רמקול קואקסיאלי לאחורה. מה שישלים את התמונה הכי טוב לדעתי זה שמאחורה במקום המיקום המקורי תתקין 6X9 על המגש, אבל אם אין לך חורים במגש הייתי ממליץ לך לא לעשות את זה.

בנוגע לרכיבים ספציפיים ויותר המלצות תצטרך לתת תקציב. האם אתה מעוניין בהתקנת מגבר? סאב?

פורסם

בוא ואקצר לך את העיניין אתה יכול לקנות סט קומפוננט נציל שישמע מצוין גם על רדיו דיסק ללא התקנת מגבר לדוגמא DLS K6 \ HERTZ DSK או קואקסיאלי שהוא על אותורעיון רק שהטויטר ממוקם עלל הרמקול. במקרה שלך עדיף קומפוננט כי יש מקום בקורות ואין מה להסתבך בכלל.התקנה פשוטה מאוד בקורות ותוצאה ממש טובה. לגבי אחורי אני הייתי שם 69 על המגש ומגיע לתוצאות טובות עם שילוב של סט נציל ואיכותי ממותגים טובים ולא יקרים ואני מדב ר על 1000 ש"ח לכל היותר !!!!

פורסם

תודה על התגובות.

האם כדאי לשים סט קומפוננט של 2 רמוקלים מקדימה + 2 טוויטרים ? הבנתי שיש יתרון ולא לשים רמוקלים מאחורה (ככה יוצר מקום אחד שממנו מגיע הסאונד). אני לא מעוניין במגבר וכן, אני צריך עבודה וחיווט.

מצאתי פה הצעה:

רדיודיסק של ExtremeCal עם בלוטות (משהו אני רוצה מכיוון שזה חוסך את הצורך בדיבורית) + מערכת קומפוננט של פיוניר TS-A1702 העלות של כל 1177 ש"ח לא כלל התקנה. מה דעתכם על המחיר ועל הרכיבים ? כמה תעלה התקנה ?

ועוד שאלה לגבי קומפוננט: אני רואה שהמערכות מגיעות עם 2 רמוקלים, 2 טוויטרים ועוד 2 קופסאות. מה תפקידן ואיפה ממקמים אותן ?

פורסם

:-) אל תחשוב אפילו על לקנות מה שהזכרת.

הייתי ממליץ לך על רדיודיסק פיוניר פשוט או קלריון פשוט (תבחר לפי הפיצ'רים שאתה צריך) +קומפוננט של מורל טמפו, שמחירו כ 500 ש"ח והוא יעשה עבודה מעולה בחיבור לרדיודיסק. הקופוננט מגיע עם טוויטר (רמקול לתדרים גבוהים), וופר(רמקול לתדרים נמוכים) וקרוסאובר (הקופסא ששאלת עליה שתפקידה לדאוג שכל רמקול מקבל את התחום תדרים הנכון).

פורסם
:-) אל תחשוב אפילו על לקנות מה שהזכרת.

הייתי ממליץ לך על רדיודיסק פיוניר פשוט או קלריון פשוט (תבחר לפי הפיצ'רים שאתה צריך) +קומפוננט של מורל טמפו, שמחירו כ 500 ש"ח והוא יעשה עבודה מעולה בחיבור לרדיודיסק. הקופוננט מגיע עם טוויטר (רמקול לתדרים גבוהים), וופר(רמקול לתדרים נמוכים) וקרוסאובר (הקופסא ששאלת עליה שתפקידה לדאוג שכל רמקול מקבל את התחום תדרים הנכון).

אשמח אם תפרט על החסרונות של המערכת שנתתי מקודם.

אתה יכול לתת לי מספרי דגמים מדוייקים על מנת שאוכל לחפש אותם ?

פורסם

רדיודיסק של חברה לא מוכרת(לפחות אני לא מכיר אותה) כנראה איכות לא משהו, וגם לא יחזיק הרבה זמן, הרמקולים של פיוניר שמגיעים לארץ הם פשוט לא שווים את הכסף, דפי הפורום מלאים בסיבות. הקומפוננט שהמלצתי לך עליו מציע את התמורה הכי טובה למחיר שלו, והוא נכנס בול לתקציב שלך.

רדיודיסק לדוגמא PIONEER DEH 2250 UBG . או פיוניר 3250UB.

פורסם
רדיודיסק של חברה לא מוכרת(לפחות אני לא מכיר אותה) כנראה איכות לא משהו, וגם לא יחזיק הרבה זמן, הרמקולים של פיוניר שמגיעים לארץ הם פשוט לא שווים את הכסף, דפי הפורום מלאים בסיבות. הקומפוננט שהמלצתי לך עליו מציע את התמורה הכי טובה למחיר שלו, והוא נכנס בול לתקציב שלך.

רדיודיסק לדוגמא PIONEER DEH 2250 UBG . או פיוניר 3250UB.

אתה מתכוון לרמקולים Morel Tempo 6 קומפוננט, והאם מספיק רדיודיסק רגיל כדי לחבר אותם ? אין צורך במגבר ? ולא הבנתי איפה ממקמים את הקרוסאוברים

פורסם

כן בדיוק לזה. הם יעבדו גם ללא מגבר. ניתן למקם את הקרוס בקיק פנל ( איפה שהידית פתיחת מכסה מנוע, ובאותו מקום בצד השני). אתה מתכוון להתקין לבד?

פורסם
כן בדיוק לזה. הם יעבדו גם ללא מגבר. ניתן למקם את הקרוס בקיק פנל ( איפה שהידית פתיחת מכסה מנוע, ובאותו מקום בצד השני). אתה מתכוון להתקין לבד?

לא, אני לא מתקין לבד.

האם התקנה שלהם תדרוש קידוח חורים חדשים ? כמה תעלה התקנה ?

• תוכן חדש...