Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5481 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

690 ש"ח מסך לאייפון 4 ?

WOW

היא לא תסכים לעולם.

יש מצב להשיג מקום יותר מוזל ?

מעבר לזה, היא תלאביבית, הנסיעות יעלו לה עוד 50 שקל- היא לא תסע לחיפה.

פורסם

תזמין מאיביי, גג-50 100 שקל, מגיע גם עם כלים, ככה זה היה ב3GS לפחו.

HU: DEH-P690UB|Rear:JBL CS3196 (6X9)|SubWoofer:JBL GTO1204D|Mono:RockFord P3001|Front:Morel Hybrid Ovation 6

Front AMP:Rockford Punch 500a2|

פורסם

הבעיה באייפון 4, היא שה- LCD מודבק למסך המגע, ואי אפשר להפריד ביניהם בלי להרוס משהו או להיחתך מהזכוכית. אז צריך להזמין את כל מכלול התצוגה.

הבעיה השנייה היא שזה לא סתם LCD כמו ב 3GS וקודמיו, פה זה מסך רטינה.

אני הזמנתי השבוע מכלול כזה ב 150 שקל שזה הכי זול שמצאתי באיביי. נרכיב אותו לחבר המסכן ונראה אם זה באמת RETINA.

אם כן, אני אתן לך את הלינק למכירה, ואבוא להרכיב לידידה שלך בעלות של נטו הוצאות - דלק :)

Stay Dirty

פורסם

אסף טעות קלה, גם ב3gs הזכוכית דבוקה לחיישן המגע, צריך פשוט הרבה זהירות בשביל להפריד ביניהם.

עוד לא יצא לי להחליף ב4g אז אני אשמח אם תעדכן איך הלך ההחלפה.

פורסם

אביתר, התכוונתי שה LCD דבוק לזכוכית + הדיגיטייזר באייפון 4.

ב 3GS ו -3G, אתה פשוט מבריג את ה LCD החוצה מתוך התושבת שלו, ואז אתה יכול להחליף רק את ה LCD לבדו או רק את מסך המגע לבדו.

Stay Dirty

פורסם

הנה מה שהזמנתי:

http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=140511117965&ssPageName=STRK:MEWNX:IT

45 דולר, אבל מהונג קונג, לך תדע מה האיכות... נדע רק עוד שבוע-שבועיים.

דרך אגב, יצא JAILBREAKME החדש ! הבנאדם פשוט גאון. הפריצה מתקינה את סידיה כאילו זאת אפליקציה רגילה מאפסטור :)

http://www.jailbreakme.com

Stay Dirty

פורסם

זה לא אומר לנו כלום :wink:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
  • תוכן חדש...