Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לסטודנט עד 50K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5461 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מאוד מתלבט לגבי רכישת רכב.

חשבתי שאני רוצה רק אוטומט אך בתור אחד שעד לפני שנתיים היה 6 שנים עם ידני בלבד החלטתי לחשוב גם על אופצייה של ידני.

השונה שהפעם אני נתקל לא פעם בפקקי איילון עקב לימודים ומפחד כי האהבה לידני תהפוך לשיגעון יומיומי. אני לומד 3-4 פעמים בשבוע וכל יום לימודי כולל נתיבי איילון, ואני מדבר על הקטע של מחלף קיבוץ גלויות עד להרצליה שזה בדיוק כל הקטע של הפקקים באיילון. יצא לי לא פעם לשבת קרוב לשעה על הקטע הזה באיילון.

מצד שני הבנתי שהקלאץ האגרסיבי והקשה שהיה לי בפונטו 99 לא יהיה הפעם וכי הקלאצים במכוניות מתקדמות הוא כמו חמאה ולא מורגש.האם זה כך?

בקשר שאם אחליט אוטומט אין לי ספק שאבחר בסיריון. הסיריון אבל סובלת מצריכת דלק של ליטר ל12 ק"מ שזה לא כזה חיסכון.

לעומת זאת בתחום הידני הומלץ לי על הפנדה שצורכת 1 ל20 ק"מ שזה כבר שיפור משמעותי, אך ראיתי כי סובלת מבטיחות מאוד נמוכה-3 כוכבים למרות שהבדיקה האחרונה התבצעה על פנדה שנת 2004 ואני מסתכל לכיוון השנתון 2008.

מה עם שאר המכוניות? יודנאי I10? ספארק? ואם פספסתי אולי יש עוד המלצות בסוגים הללו.

אשמח לעזרה לגבי מה שהעיליתי פה. אני מתכוון לרכוש בשבוע הקרוב.

תודה רבה רבה לעוזרים!

פורסם

ערב טוב,

יונדאי i10, ספארק ופיקנטו חדשות עולות קצת יותר מ-50 אלף ש"ח, יותר לכיוון ה-65 אלף ש"ח. אני חושבת שאפשר למצוא i10 או סוזוקי אלטו משומשות בתקציב כזה, צריך לחפש טוב.

צריכת דלק של 1:20 בפיאט פנדה לא תקבל, בטח ובטח אם אתה עומד בפקקים באופן קבוע. בכלל, אני חושבת שאם אתה נוסע הרבה בפקקים אז סיריון תיהיה לך הרבה יותר נוחה ונעימה לשימוש.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

פורסם

חברה אשמח לתשובה אני חייב לקנות בקרוב מאוד רכב ואני מתלבל מאוד.

האם היונדאי I10 טובה לצרכים שלי? האוטומטית... או שכדאי כבר ללכת על הסיריון. מה ההבדל בצריכת דלק, באמינות, בתחזוקה השוטפת של טיפולים וכדומה? חלפים?

תודה רבה!

• תוכן חדש...