Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5490 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה חברה, בחודשים האחרונים אני בחיפוש אחר רכב אספנות/"קלאסי" ראשון (ואולי אחרון), מחפש הרבה בפורום, בלוחות יד שניה וגם מטייל ברחוב ובעיר בנסיון לאתר.

שלושת הרכבים שציינתי בכותרת עולים לי כרכבי אספנות שאחזקתם יכולה להיות לא מורכבת מדי, מפרסומים דומים קודמים, ניתן להבין שאני רוצה לאכול את העוגה ולהשאירה כמה שיותר שלמה, בקנייה של רכב אספנות ראשון, לא יקר מדי (סביב 10K) שלא יכניס אותי לחיפושים אחרי חלקים לא זמינים וטיפולים מורכבים. חוץ מזה שאני מתחיל לקבל כיוון(לאו דווקא נכון) לגבי הרכבים שציינתי, אני לא מאתר כאלו למכירה ואשמח לקבל דעתכם עליהם או הפנייה לרכבים נגישים יותר.

בתודה.

פורסם

Hello if you need sirroco 78 i have 1 friend that wonna sell in eilat it need some work like broken wind shield and some welding on the doors but the car look very nice contact me if you need more info

פורסם

עדיפות לתחילת שנות השמונים, דווקא לא יצא לי לראות יותר מדי דברים שקשורים לסובארו. קורטינה במצב סביר יצא לי לראות ברחוב, הפחד הוא להשתעבד לרכב מבחינת הוצאות וטיפולים, באופן "חריג" לרכב אספנות. השאלה היא אילו רכבים מהספקטרום שאני מחפש עונים להגדרה סבירה של אמינות...

פורסם

קורטינה במצב סביר אולי תמצא ב 10K

אבל שירוקו או GFT אני לא מאמין שתמצא רכב סביר בסכום הזה.

יכול להיות שבגלל זה אתה לא מוצא.

אבל הבחירה של הרכבים נכונה לדעתי.

פורסם

מצטרף לקורטינה. בעצם אני משוחד לכל מה שמוטבע עליו סמל אובלי כחול :wink:

לא חייב רכב בגיל "אספנות", אפשר אפילו משהו שמתקרב לסטטוס הזה. כמו סובארו DL משנות ה80.

הקורטינה לא תהיה קשה לאחזקה, אבל צריך ידע טכני וידיים טובות להחזיק רכב בן 25 +.

החלקים קיימים אך לא תמיד תוכל למצוא אותם בכל מקום (על אף שהייתה רכב נפוץ בארץ).

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם
האופציה האידאלית לפי דעתי אלפא 75

האם אפשר להביא אלפא 75 במצב יפה ב10K?? היא לא מסובכת מידי לאחזקה? איזה נפח כדאי לחפש?? ממש בא לי אחת!

ולפתוח השירשור לא נראה שתמצא שירוקו או GFT או ב10K ואם תמצא אז הם יהיו גמורות!

ברשותי אלפא 147 1.6 2002

לפני FIAT 131 1982 (נמכרה לצערי)

פורסם

לשאלתך לגבי האלפא, אפשר למצוא בתקציב שציינת בהחלט. עם זאת יש להביא בחשבון שהיא משמעותית פחות נפוצה מהדגמים האחרים שציינת, אם כי הרבה יותר עסיסית :-)

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...