Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5464 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
במחיר הזה הכי שווה לך זה הקלריון CZ500 מותג עם שם וכל הפונקיות שאתה רוצה !

תהנה

בהחלט מכשיר מומלץ.

יש גם את הפיוניר דולפינים שהוא לדעתי אפילו יותר טוב מהקלריון ויותר נוח לעבודה.

http://www.autos-sound.co.il/RegularSaleDetails.aspx?productID=103

סרטון:

פורסם

הקלריון יותר איכותי מהפיוניר, איכות המקור טובה יותר (עד כמה שזה מדיד בהשוואה שהיא לא 1:1).

לא הייתי חושב בכלל על הפיוניר אם יש אפשרות להביא את הקלריון. אלא אם כן מה שמעניין אותך זה יופי ומשחקים רבים עם הסאונד.

עריכה:

עכשיו קראתי את כל השרשור-

אתם שמים לב בכלל על מה ממליצים פה ?

הפיליפס וה LG הם בין המכשירים הכי גרועים שיצא לי להתעסק איתם !

אין מה להשוות בכלל לשום פיוניר או שום קלריון !

אלו מכשירים נחותים שנשמעים גרוע, החברות האלו אולי יודעות לייצר מסכים או מכונות גילוח, אך כיום כל קשר בינן לבין סאונד לרכב הינו תלוש מן המציאות.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

בקלריון יש USB ו BT בוודאות, כנראה שגם AUX.

הוא איכות הצליל שלו גבוהה.

מבחינת פונקציות- הפיוניר מסדרה 7 שעולה כמוהו בערך נותן יותר פונקציות וחלק מוצאים אותו יותר נוח לשימוש. אך איכות המקור, לדעתי, נחותה.

התנסיתי עם כמה CZ500, והחיסרון היחיד שלו הוא שאין קרוס למידבאסים. חוץ מזה- הוא מעולה והוא היה הבחירה שלי.

אם אתה רוצה ר"ד עם USB ו BT ואיך ידך משגת לקלריון- יש דגמים של סוני בסביבות ה- 700 שקלים שאולי יכולים להיות סבירים, אך הקלריון שווה את ההשקעה.

פורסם

אני לא ממש מבין בדברים האלה... לא חושב שאני ישים לב לדברים הקטנים שאתם שמים לב, אני רק רוצה איכות טובה בלוטוטס, אוקס וusb

פורסם

srool כתב :

"אתם שמים לב בכלל על מה ממליצים פה ?

הפיליפס וה LG הם בין המכשירים הכי גרועים שיצא לי להתעסק איתם !

אין מה להשוות בכלל לשום פיוניר או שום קלריון !"

אני חושב שהוא שכח שמדובר בתקציב של 500-700 ש"ח מקסימום אפשרות להתקרב ל 1000 ש"ח

כמו כן הוא רוצה שיהיה בו את כל הפונקציות וכולל BT

לדעתי אם זה התקציב הסופי ואם מדובר על קניה של מכשיר חדש עם אחריות וכולל מע"מ לפי חוקי מדינת ישראל אז יהיה קשה למצוא משהו טוב יותר בסכום הזה

כמו שכבר ציינתי זו ברירת מחדל (דרך אגב לא רעה בכלל לסטאפ המדובר) ואני לא יודע אם להגדיר את המכשירים האילו כדבר הכי גרוע שקיים זה לא הגזמה פראית

פורסם

כבר התייחסתי לעניין התקציב

עד 700 שקל- סוני כולל הכל.

עוד 150 שקל- קלריון בליגה אחרת לגמרי.

לא קונים מוצר גרוע בגלל שהוא זול.

• תוכן חדש...