Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5500 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, קניתי קורולה שנת 2008.

ואני מעוניין לשפר את איכות הקול במערכת, כאשר יש לי תקציב של עד 1 k ש"ח.

כרגע יש ברכב את המערכת המקורית, שני רמקולים בדלתות הקדמיות ושני רמקולים במגש מאחורה.

מה כדאי לעשות כדי לשפר את איכות הקול.

תודה רבה!!!

פורסם

בגדול עדיף שלא תעשה כלום כי הרמקולים המקוריים מנוצלים יחסית טוב ע"י המערכת.

בזמנו הצעד הראשון שעשינו בקורולה 08 שהיתה אצל אבא שלי היה להחליף את הרמקולים הקדמיים לסט קומפוננט שהיה מורכב ממידבאסים של מוראל פולס אבל טוויטרים שודרגו לMT-12 של דוטק. (קרוס פסיבי של פולס)

ומאחורה התקנו מוראל פולס 6*9

השינוי היה ממש לא משמעותי ובסופו של דבר בכדי לנצל היטב את המוראלים - הוספנו מנחת\פרוססור שחילק את הסט הקידמי להגברה אקטיבית לטוויטרים ולמידבאסים והתווסף לו סאב ומגבר מונו בלוק - האחוריים הומשכו להיות מוגברים על הHU המקורי של הקורולה.

אבל מדובר כאן על תוספת של 4500 שקלים בערך לשדרוג הראשון שעלה 1200 שקלים. וכמובן - שההתקנות לא כלולות כאן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אדי- מזכיר לי בחור שהשתמש ברמקולים המקוריים של הרכב ורק שיפר התקנה- התקין את הוופרים על טבעות עץ ושם בידוד אקוסטי (וזוג טוויטרים ב 10 שקלים, כדי להטעות).

אתה לא תאמין אילו תגובות הוא קיבל, אנשים העריכות את שווי הסטאפ בכמה אלפי שקלים טובים :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

avihai007 ב 1000 ש"ח ניתן להרכיב אחלה סט קומפוננט קדמי שייתן לך שיפור מדהים בסאונד

לכן המלצתי אליך היא ללכת על סט קדמי איכותי ונציל תוך השקעה של חלק מהתקציב בהתקנה נכונה

פורסם

כרגע הסאונד ברכב נשמע לא כל כך טוב, הצליל נשמע דיי שטוח וחסר עומק.

לגבי שינוי בהתקנה,מה כבר יכול להיות כל כך משמעותי? ו איפה ניתן לעשות את זה בירושלים?

כרגע אין לי כל כך אפשרות להגדיל את התקציב,

ולכן האם כדאי להשקיע במשהוא? או שפשוט להשאר עם הקיים עד לאפשרות לתקציב גדול יותר?

וכמה לדעתכם המינימום שצריך?

תודה רבה!!!

פורסם
אדי- מזכיר לי בחור שהשתמש ברמקולים המקוריים של הרכב ורק שיפר התקנה- התקין את הוופרים על טבעות עץ ושם בידוד אקוסטי (וזוג טוויטרים ב 10 שקלים, כדי להטעות).

אתה לא תאמין אילו תגובות הוא קיבל, אנשים העריכות את שווי הסטאפ בכמה אלפי שקלים טובים :)

אני דווקא מאמין

לא רק שאני מאמין אני מחזק!

אני שוקל לעשות משהו דומה בסובארו של אבא שלי - שומעים לא רע בכלל- אני רוצה להוסיף לו טוויטרים של XT25 ויפה בחיתוך ב5K במקביל לרמקולים הקדמיים או פשוט להחליף אותם בטוויטרים הקיימים. לבודד לו היטב את הדלתות הקדמיות ושלום שלום.

---------- בדייהו רייסר שהיתה שייכת לפני כמה שנים טובות להורים של אשתי עשיתי משהו שהיה מפיל הרבה חברי פורום.

לקחתי רמקולים 3.5 אינטש 2WAY, חתכתי אותם ב400 הרץ

לקחתי 4 רמקולים 6.5 אינטש כאשר שניים מהם הם בעצם וופרים 6.5 ואת הזוג הקדמי חיברתי במקביל ל3.5 אינטש

ואת האחוריים על המגש האחורי - את כל ה6.5 אינטש חתכתי עם סלילים באזור ה4K הרץ

וזה היה פשוט משעשע לראות איזו תוצאה יפה יצאה ברכב הזה מבחינת סאונד נטו - בלי שום קשר למרכוז במה, רוחב או עומק.

פשוט היה כיף פתאום לנהוג ברכב שמאיץ יותר גרוע מטנק שרמן ועושה יותר רעש :-P

איך אהבתי את הרכב הזה :shock:

הייתי צריך כדור אקמול אחרי נהיגה של חמש דקות אבל הוא בהחלט הזכיר לי חווית נהיגה בנגמ"ש :-) חבל שאין לו סטיקים :wink:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...