Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5420 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי משפט בחודש הבא לאחר שהגשתי ערעור שלא התקבל על "הידחפות" (כך לפחות טען השוטר) לנתיב פנייה ימינה.

המקרה אירע על גשר מעל כביש 5 בכניסה לפארק סיבל למי שמכיר.

כל בוקר יש פקק בכניסה לפארק, בלית ברירה כל מי שמגיע מכיוון איזור התעשייה כמוני נאלץ להיכנס בכוח אם לומר זאת כך לנתיב ימינה אחרת הוא פשוט חוזר חזרה לכביש מספר 5.

השופט ציין בדוח כי אני פניתי ימינה מנתיב שמיועד לנסיעה ישר.

השאלה שלי היא כזו, הכביש משתרע לאורך כ50 מטרים, מתחילת הגשר ועד סופו כאשר למי שמכיר את הפנייה אין ברירה אלא להידחף כי שאמר השוטר, אני אומנם לא נכנסתי לנתיב בסוף אבל גם לא בהתחלה וכמובן שעל קו מקווקו עם איתות ובאיטיות מבלי לעורר תאונות אפשרויות.

האם יש מישהו שיכול לכוון אותי כיצד להתנהג במשפט?

DON'T JUDGE THE CAR BEFORE YOU POP THE HOOD

בעבר: סיאט איביזה 1600 קופה ידני 97'

בקרוב: רנו קליאו 1200 אקסטרים 11'

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הכי טוב להגיע עם עו"ד. אבל אם אתה לא יכול, נסה לצלם את המקום ולהביא איתך תרשים שיסביר את הקושי להיכנס לנתיב הפנייה ימינה. אולי השופט יבין.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הוספתי כ-6 תמונות בערעור ששלחתי...אני מתכוון לפתח ולהגיע איתם למשפט.

תודה.

פורסם

מאחר ואני לא מכיר את המקום הספציפי, על מנת שאני אבין את המתרחש תסביר לי את הסיטואציה, אם אתה מציין "להדחף" אז אני מבין שבנתיב הימני יש טור של מכוניות שמחכות לפנות ימינה לתוך אותו פארק.

מה בעצם מונע ממך להעמד בסופו של אותו טור ו"מכריח" אותך להדחף לתוכו.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני מהסביבה, ומכיר טוב את ה"בעיה" באיזור.

אני רק אציין,

אשתי במשך שנתיים תמימות היתה צריכה להגיע מראש העין, וחייבת היתה להשתלב תנועה ימינה לתוך הפקק.(הפקק הוא מתוך לופ שיוצא מכביש 5, לתוך אותו צואר בקבוק מייאש)

אלא שהיא, מעולם לא קיבלה דו"ח וזאת כי היא העדיפה להשתלב בתחילת הפקק, ולא בסופו.

השוטר , כנ"ל , מעולם לא ראיתי אותם, אלא רק ברמזור, ומשמע, אם הם ראו אותך משתלב, משמע - לא השתלבת בתחילת הפקק.

שים לב איפה נתפסת, כי לפי המצוין בדו"ח הנתיב שם מיועד לישר בלבד (חץ על הכביש), בעוד בתחילת הפקק, הנתיב בהחלט מרשה פניה ימינה...(אם הוא ציין מרחק מהצומת - זה הסיכוי היחיד שלך)

בנוסף, סבלנות העומדים בפקק הזה, מאד פתוחה לאלו שמשתלבים בתחילתו, וזאת מהידיעה כי אין עוול בידם, זו הדרך היחידה האפשרית.

בסופו של הפקק, זה כבר מרגיז.

supreb 2016 l&k 280 4*4

פורסם

אני הגעתי מכיוון איזור התעשייה, כלומר לא מכיוון כביש 5 ולא מרה"ע.

לא תמיד ניתן להשתלב ימינה שכן הנהגים פשוט נצמדים אחד לשני, אחרי העיקול ימינה יש פנייה ימינה ולפעמים הפקק אחרי הרמזור השני ימינה לא מאפשר להשתלב ברמזור לפני.

מכיוון איזור התעשייה יש 3 נתיבים כאשר הנתיב הימני קיצוני משולב באופן ישיר ל-2 הנתיבים ימינה והאמצעי, שעליו אני הייתי, יש קו מקווקו.

אין אפשרות להשתלב בתחילה לאחר הרמזור, לא ממחשבה שאני לא רוצה פשוט אי אפשר כי כל הרכבים נצמדים אחד לשני.

פורסם

אין דבר כזה לא יכול, יש לא רוצה.

גם אם כל הרכבים נצמדים אחד לשני, אם תחכה עד ש-2-3 מכוניות יחלפו ואז מישהו יתן לך להשתלב.

מה שעשית זה מעשה מגעיל של בריונות על הכביש. כל יום אני רואה אנשים שכבר סיגלו את הסגנון נהיגה הזה ובכל רמזור שעומדים בו יותר מ-10 כלי רכב לפניה ימינה אנשים נדחפים שניה לפני הרמזור ואפילו פונים ימינה מהנתיב השני וגורמים לרכב בנתיב הימני להצמד למדרכה כדי שגם להם יהיה מקום לפנות.

בצעת את העבירה כמו גבר אז תשא באשמה כמו גבר. זה לא משנה כמה הנהגים האחרים "מניאקים" וכמה התשתית גרועה, זה לא מצדיק את המעשה שלך.

על אותו משקל אני יכול להגיד לך שיש כביש שאני נוסע בו שהנתיב בכיוון שאני נוסע באיכות מתחת לכל ביקורת אבל הנתיב הנגדי סלול בצורה איכותית, לטענתך בגלל התשתית מותר לי לסוע בנתיב הנגדי גם אם אני לא עוקף רכבים אחרים.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
אני הגעתי מכיוון איזור התעשייה, כלומר לא מכיוון כביש 5 ולא מרה"ע.

לא תמיד ניתן להשתלב ימינה שכן הנהגים פשוט נצמדים אחד לשני, אחרי העיקול ימינה יש פנייה ימינה ולפעמים הפקק אחרי הרמזור השני ימינה לא מאפשר להשתלב ברמזור לפני.

מכיוון איזור התעשייה יש 3 נתיבים כאשר הנתיב הימני קיצוני משולב באופן ישיר ל-2 הנתיבים ימינה והאמצעי, שעליו אני הייתי, יש קו מקווקו.

אין אפשרות להשתלב בתחילה לאחר הרמזור, לא ממחשבה שאני לא רוצה פשוט אי אפשר כי כל הרכבים נצמדים אחד לשני.

תירוץ, נקודה. היית עומד בתחילת הטור וממתין עד שההצמדות תיפתח מעט, ואז היית נכנס. בלי "להיאלץ" להגיע לרמזור ואז לחתוך. בקיצור, ככל הנראה אתה מאותם ישראלים שמזלזלים בכל השאר ורואים בהם פראיירים שעומדים בטור ואילו אתה, אתה החכם לא תעמוד בטור. לסיכום ידידי- תודיע שאתה מודה באשמה, תקבל את העונש, ופעם הבאה תנסה להבין כמה אתה מעצבן את אותם נהגים שכן מחכים בטור.

פורסם

תירוצים, תירוצים, תירוצים.

כל אלו ש"לא מצליחים" להשתלב בתחילת התור כי "לא נתנו להם להכנס", מצליחים באורח פלאי להדחף בראש התור, גם בלי ש"נותנים להם".

אני שמח לראות שהמשטרה נותנת דוחות גם על עבירה כזו ולא רק על מהירות. זו אמנם לא תמיד עבירה מסוכנת (לפעמים כן, כשהתנועה בנתיב "ישר" מהירה הרבה יותר) אבל זו התנהגות אגואיסטית, חסרת נימוס ומגעילה, שנפוצה מדי בכבישים.

:turn-l:
פורסם
תירוצים, תירוצים, תירוצים.

כל אלו ש"לא מצליחים" להשתלב בתחילת התור כי "לא נתנו להם להכנס", מצליחים באורח פלאי להדחף בראש התור, גם בלי ש"נותנים להם".

אני שמח לראות שהמשטרה נותנת דוחות גם על עבירה כזו ולא רק על מהירות. זו אמנם לא תמיד עבירה מסוכנת (לפעמים כן, כשהתנועה בנתיב "ישר" מהירה הרבה יותר) אבל זו התנהגות אגואיסטית, חסרת נימוס ומגעילה, שנפוצה מדי בכבישים.

מילים כדורבנות, כל הכבוד!

פורסם

לפני כמה ימים עמדתי בפקק שכזה על הימני רק כדי לראות טנדר עוקף את כל התור ועוצר באמצע הנתיב הישר כדי להשתלב ממש לפני הפניה.

פתאום יוצאת מהפקק רנו סמויה וקורזת לנהג לעצור בצד.

מה שעשית זה כמו לעקוף את הפקק מהשוליים, רק שפה יש מכוניות כל הזמן.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

מה שנקרא- מגיע לך ומגיע לך!!!

אין דבר יותר מעצבן מלעמוד כמו אזרח נורמטיבי בפקק לפני פניה, ואז מגיע זה שהזמן שלו כנראה יותר יקר וחשוב משל כל מי שעומד בפקק, ועוקף את כולם כי כולנו על הזין שלו.

אני מקווה שישללו לך את הרשיון! (חבל שאין סיכוי כזה) אולי זה ילמד אותך שאתה לא לבד על הכביש

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

התגובות של כולם מיותרות לחלוטין. ישללו לי רישיון? מגיע לי?

ביקשתי לעזור, לא תמיכה ולא דעה של אנשים לגבי דברים שלא קשורים.

במפורש ציינתי מה הבעיה, כל מי שמכיר את הכביש יודע שאין אפשרות להשתלב לימין מבלי להידחף. -אני לא מדבר על מצב שהגעתי מאותו כביש עם המשך ישר ונכנסתי לנתיב הימיני, אלא באתי מאיזור התעשייה בכביש המוצלב.

לא פעם ולא פעמיים עומד שוטר שמכוון את התנועה, לצערי אותו יום לא היה.

ולמי שלא הבין, לא לחצתי על דוושת הגז ונכנסתי בכוח. אותתתי והשתלבתי לאט אחרי שנהג סימן לי עם היד שאני יכול להיכנס.

משהו נוסף ששכחתי לומר זה שבתקופה האחרונה יש מצלמות והרבה רכבי משטרה ועובדי עירייה שמגיעים לצלם את המצב בכביש.

אני מניח שיש כיוון לבצע שינוי בכניסה לפארק.

• תוכן חדש...