Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, אני מחפש רכב לנסיעה קצרות (בעיקר), בסכום של עד 45K. אם זה משנה, הרכב לא מיועד למשפחה ואני משתדל לא להכנס לעיר בשעות העומס. יכול להיות ששמות שני הדגמים שרשמתי למעלה לא מייצגים את שיא הביצועים בצריכת הדלק אבל כרגע אלו שתי ההצעות המובילות בטווח המחירים שלי. נהגתי בכל אחד מהרכבים פרק זמן קצר והחוויה הייתה נוחה בשניהם, כשבאופטרה התחושה טיפה יותר טובה.

אני מנסה להחליט בין שני הדגמים ואשמח להמלצות מחברי הפורום הנכבדים.

אני ארחיב על כל אחד מהרכבים הספציפיים:

1. שברולט אופטרה 2008 (5 דלתות, אוטומט, 1600). הצעת מחיר - 45,000

יד ראשונה מליסינג (נהג יחיד)

קמ 77K

עברה טיפולים תקופתיים ותיקונים במוסך מורשה

אחריות של חברת הליסינג לשנה על המנוע, גיר ומערכות נוספות. אפשרות לקניה חוזרת עוד שנה

2. סוזוקי ליאנה 2005 (4 דלתות, אוטומט, 1600). הצעת מחיר - 41,500

יד שניה מפרטי (יד ראשונה - ליסינג כשנתיים)

קמ 74K

עברה טיפולים תקופתיים, אך בעל הרכב אמר שלא יצא לרכב לעבור טיפולי תיקון תקלות (עד כדי כך אמין)

בנוגע לצריכת דלק - קראתי על צריכת הדלק הגבוהה של האופטרה. לגבי הסוזוקי לא מצאתי ביקורות גרועות אבל הבנתי שיש לה צריכת דלק טובה יותר. כרגע חשוב לי יותר לדעת על אמינות.

תודה על העזרה, ושבת שלום

פורסם

בוקר טוב,

הבחירה באמת קשה כיוון ששני הרכבים האלו די בסיסיים ולא אהודים במיוחד על חלק מהקהל. האופטרה חדשה יותר וגם מעוצבת יפה יותר (לדעתי). הליאנה חסכונית יותר בדלק וגם שומרת על ערכה קצת טוב יותר ביינתים. מבחינת אמינות קשה לדעת, כי אחרי הכל האופטרה חדשה יותר מהליאנה. באופן כללי הליאנה די אמינה כמו רוב הרכבים של סוזוקי.

לקבלת ייעוץ, הכוונה והצעות אטרקטיביות לרכישת רכב משומש הכנסו או התקשרו עכשיו ל- 052-6898689

• תוכן חדש...