Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

TOYO T1R/YOKOHAMA S-DRIVE במידה 205/40/R17 באיזור חיפה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הגיע הזמן להחליף את הרביעייה ששירתה אותי במשך שנתיים וחצי (YOKOHAMA S-DRIVE).

אשמח אם מישהו שקנה אחד מהצמיגים הנ"ל במידה המדוברת ישתף בסדר גודל של מחיר לצמיג, ואם יש פנצ'רייה מומלצת או פנצ'ריה שהוא יודע שמחזיקה את אחד מ-2 סוגי הצמיגים בכותרת.

בתודה מראש,

תומר.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

פה:

http://tinyurl.com/6kecrp6

יש שתי פנצ'ריות בחיפה(תעבור ותסתכל) שמחזיקות את היוקו, שים לב שאחת מהן זולה יותר והשניה יקרה יותר, ככה שיש מקום להתמקח על המחיר.

תרים טלפון לשתיהן ותבדוק מלאי.

ופה:

http://tinyurl.com/66nq8nz

יש פנצ'ריה אחת בחיפה שמחזיקה את הטויו, שים לב שהפנצ'ריה הזולה ביותר היא 670 ש"ח(בעפולה) לצמיג ובחיפה היא 707ש"ח, ככה שיש עוד מקום להתמקח על המחיר.

וכמובן תרים טלפון אליה ותבדוק מלאי.

בהצלחה:-)

פורסם

תבדוק ב"צפלר צמיגים" שנמצאת ליד פאב הג'פטו אם אני לא טועה, ליד מוסך סובארו (אוטו דן).

זה המספר לפי האתר 04-8415514.

אני לא זוכר את השם שלה, אבל אני רכשתי שם T1R במידה קטנה יותר והם היו הזולים ביותר באיזור.

הבעלים של המקום בעל פנצ'ריה גדולה באיזור עפולה.

הזמנתי ויום אחרי הם כבר הגיעו, טריים.

תתקשר ותבדוק אין לך מה להפסיד, אני הייתי שם והצלחתי להוריד אותו מעט במחיר.

סער.

פורסם

תודה על ההמלצות, חברים!

"צפלר צמיגים" בינתיים באמת הכי זולים.. 600 ש"ח לצמיג (TOYO T1R) זה הכי נמוך שהוא יכול לתת לי.

מישהו יודע אם זה מחיר סביר/זול/יקר למידה שלי?

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

לפני חצי שנה קניתי T1R אצל "איציק מילר" בקריית אתא:

04-8728022

בשעתו קיבלתי אצלו את ההצעה הזולה ביותר באזור.

• תוכן חדש...