Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5515 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם!

השבוע לקחתי רכב מסוג פג'ו 206 (קבריולט) לבדיקה לפני קניה.

מלבד הכסת"ח הרגיל, ובעיות שעודכנתי עליהם מבעל הרכב עוד לפני הכניסה לבדיקה ויקוזזו במחיר.

מדובר לטענתו בפגיעה 'לא רצינית', שלאחריה הוחלף מכסה מנוע וכמובן גם טמבון ע"י חברת הביטוח ללא ירידת ערך.

בבדיקה נמצא בנוסף "כיפוף קצה קורת אורך ימין". חשוב לציין שזה היה תחת הנושא "ליקויים בעל משמעות נמוכה".

חיפשתי בפורם וקראתי המון הסברים מהרבה חברים כאן, חלקם אפילו סתרו אחד את השני.

הבנתי שמדובר בפגיעת שילדה, אומנם לא הכי קשה בעל ירידת ערך בטיחותי. אבל עדיין ש-י-ל-ד-ה!

אני לוקח בחשבון קשיים במכירה עתידית של הרכב. מנוע במצב טוב, שנת 2002 עם 110 ק"מ.

חיפשתי המון את הרכב כולל 4 בדיקות כושלות. כבר התייאשתי ואני מוכן לקחת את הרכב (ולקחת גם סיכון).

השאלה שלי היא בכמה אחוזים/שקלים אני צריך לדרוש הורדת מחיר? כשהמחירון הוא 42500.

מבקש עזרה מכאלה שבאמת מבינים, או שאפילו נתקלו בבעיה.

תודה מראש!

פורסם

יותר מ33 לא הייתי משלם על הרכב,

נכון אני יודע שהירידת ערך על פגיעה כזו היא כ5-8%

אבל בפועל המצב הוא שמעטים האנשים שירצו לקנות ממך את הרכב ביום שתרצה למכור אותו.

קצה שלדה זה בעייתי. זה באמת משמעות נמוכה אבל עדיין זה רכב שעבר תאונה רצינית.

לכן אם אתה כבר מחליט לקנות, אז שיהיה בזול. כי גם כשתמכור המצב יהיה דומה.

בהצלחה בחיפושים.

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

אתה מחפש רכב ספורטיבי בעייתי שידוע שבד"כ צעירים רוכשים אותו ולכן רוב הרכבים שאתה מוצא עם תאונות ושלל בעיות.

זה אומר או שתמשיך לחפש רכב במצב נורמלי או שתתפשר על רכב דפוק. אם אכן לתאונה יש רק משמעות סחירותית (אני הייתי בודק את זה לעומק עם פחח) אז בסופו של יום זה רק פונקציה של כסף (כלומר כשתמכור יקח לך יותר זמן למצוא קונה או שתצטרך לרדת יותר במחירון).

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

• תוכן חדש...