Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אני מתעניין ברכבים האלו שרוב מכלוליהם זהים. השאלה המהותית שלי היא מה ההבדל ביניהן.

בינתיים אני נמשך יותר לאיביזה בגלל העיצוב ואבזור אך מוכן לוותר על כך בעבור יתרונות אחרים בפולו.

המחיר מבצע של האיביזה 1.2TSI ידני עם אבזור ספורט הוא 103,500 על הכביש.

מישהו יודע מה המחיר של פולו 1.2TSI במבצע העכשווי?

תודה.

פורסם

המחיר במבצע של הפולו tsi הוא 111,000 אך מדובר על גיר dsg ולא ידני כמו שרשמת על האיביזה

לדעתי האיביזה בגירסת הסטייל עם מנוע dsg עולה 112,000 וגירסת הספורט עולה 119,000 אבל זה מחירון , לך תדע מה תוכל להוציא מסיאט מבחינת מחיר ואבזור מתנה הם יותר גמישים מפולקסווגן זה בטוח! זה לטוב ולרע.

המבצע של פולקסווגן עד סוף מאי לפי מה שרשום

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם

הבנתי,

אני מחפש את הדגם הידני דווקא של הפולו. הוא בטוח יותר זול מהDSG השאלה אם זה אותו מחיר?

מישהו יכול להגיד לי חוץ מהאבזור מה ההבדל בין המכוניות פולו ואיביזה?

תודה.

פורסם

את זה אני מכיר. אני לא רוצה את הרגילה אלא את ה-TSI ובטוח יש פולו TSI ידנית חדשה. השאלה מה המחיר שלה? ומה ההבדל בינה לבין הסיאט איביזה מבחינת רכב?

תודה.

פורסם

1. מראה חיצוני

2. איבזור http://www.seat.co.il/uploads/mechiron.pdf

http://www.vw.co.il/files/89af7c5774febbbdbc96bff959a35c07/polo.pdf

3. איכות הרכבה תהיה במקצת (או לא במקצת ) טובה יותר בפולו, בעניין האיכות הרכבה וחומרים אני מתבסס על השערה בלבד עצם העובדה שלאורך השנים יש הבדל

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם
אוקיי, אז בהשוואה לגרסה האוטומטית. מה ההבדלים בין שני הרכבים?

בנוסף למה ש-TurbroMAN אמר,

המנוע הוא אותו מנוע הגיר (DSG רובוטי 7 יחסים מצמד כפול) הוא אותו גיר אבל כיול שונה בשתיהם תעשה נסיעת מבחן תראה מה יותר מתאים לך מהבחינה הזאת.

סביר להניח שהטיפולים בפולו יהיו יקרים יותר.

עוד דבר שצריך לקחת בחשבון הוא עניין הסחירות סיאט מוכרים את הרכבים שלהם במבצעים מטורפים דבר שפוגע מאוד בסחירות שלהם כיד 2 (לדוגמא במבצע האחרון הציעו לי את האיביזה 1.2 DSG ב-103,000 ש"ח) תראה את כל האומללים שמפרסמים את האיביזה שלהם ולא מצליחים למכור במשך חודשים או שהם מורידים את התחתונים, לעומת זאת כל פולו שמפורסמת נחטפת די מהר,

שלא יהיו אי הבנות אין לי חיבה לא לפולו ולא לאיביזה לפי החתימה אתה יכול לראות את הבחירה שלי אבל אם כבר בין שתיהם אז הפולו לוקחת

פורסם

אני מאמין שהמצב עם המנועים של 1.2TSI יהיה מעט שונה והביקוש יהיה יותר גבוה אליהם לעומת הרכבים הידניים הרגילים של 1.4/1.6. אם תחפש ביד 2 אתה תראה שיש באמת מעט מאוד מאוד רכבים עם המנוע הזה (פאביה ופולו) כאשר הרכב נמכר פה כבר שנתיים.

זה ברור שסיאט קצת פחות מבוקשת מפולו אבל כרכב לצעירים זה נראה לי רכב ממש נחמד ואיכותי עם תמורה גבוה לשקל.

שוב, לי הציעו במסגרת המבצע את ה-1.2 TSI הידני עם כל האבזור הנוסף של חלון שמש, גאנטים וכו' ב-103 אלף "על הכביש".

פורסם

לא אמרתי שלא יהיה ביקוש אבל אם עוד שנה תרצה למכור איביזה 1.2 TSI ב-X כסף וחדשה כמו שלך תעלה ב"מבצע" X+2K

ניראה אותך מצליח למכור ב-X .

פורסם

אמורה להיות הרגשה שונה על הכביש בגלל כיול שונה של המתלים נראה לי והמכלולים זהים רק התוכנה שונה לדעתי ככה שאמורה להיות הרגשה שונה בתפעול של הגיר אבל לא משהו ענק, הכי טוב לעשות נסיעת מבחן ולבדוק.

בעניין של שוק, ללא ספק לפולו יש שוק יותר טוב, גם הרכב שומר על ערכו יותר טוב וגם יש יותר ביקוש למותג הזה (כל זה נכון לעכשיו ואין לדעת מה יהיה בשנים הקרובות אך אני אישית הייתי אומר שזה ישאר ככה כי שום דבר לא משתנה)

עלות טיפולים לפולו tsi:

טיפול 15,000 ק"מ - 530.1 שקלים

טיפול 30,000 ק"מ - 614.8 שקלים

טיפול 45,000 ק"מ - 533.6 שקלים

טיפול 60,000 ק"מ - 1,856 שקלים

(המחירים לא מדוייקים אבל לא צריכה להיות סטייה גדולה מזה, 50-80 ש"ח פלוס מינוס)

אפשר לראות שהמחירים של הטיפולים השוטפים ממש לא בשמיים לרכב חדש עם טכנולוגיה חדשה, אך אם תהיה בעיה באחד המכלולים הגדולים לאחר האחריות אז המחיר יהיה גבוה מאוד גם לפולו וגם לסיאט

Polo 1.2 Tsi 2011

פורסם
אמורה להיות הרגשה שונה על הכביש בגלל כיול שונה של המתלים נראה לי והמכלולים זהים רק התוכנה שונה לדעתי ככה שאמורה להיות הרגשה שונה בתפעול של הגיר אבל לא משהו ענק, הכי טוב לעשות נסיעת מבחן ולבדוק.

בעניין של שוק, ללא ספק לפולו יש שוק יותר טוב, גם הרכב שומר על ערכו יותר טוב וגם יש יותר ביקוש למותג הזה (כל זה נכון לעכשיו ואין לדעת מה יהיה בשנים הקרובות אך אני אישית הייתי אומר שזה ישאר ככה כי שום דבר לא משתנה)

עלות טיפולים לפולו tsi:

טיפול 15,000 ק"מ - 530.1 שקלים

טיפול 30,000 ק"מ - 614.8 שקלים

טיפול 45,000 ק"מ - 533.6 שקלים

טיפול 60,000 ק"מ - 1,856 שקלים

(המחירים לא מדוייקים אבל לא צריכה להיות סטייה גדולה מזה, 50-80 ש"ח פלוס מינוס)

אפשר לראות שהמחירים של הטיפולים השוטפים ממש לא בשמיים לרכב חדש עם טכנולוגיה חדשה, אך אם תהיה בעיה באחד המכלולים הגדולים לאחר האחריות אז המחיר יהיה גבוה מאוד גם לפולו וגם לסיאט

אכן טיפולים לא יקרים במיוחד. הבעייתיות הרצינית היא שאין פולו TSI ידנית ואני לא מוכן להוסיף עבור DSG (אני גם ככה מעדיף ידני) אז נראה לי כי איביזה זה האופציה היחידה שהגיונית.

פורסם

קודם כל תעשה נסיעת מבחן ואחרי זה תביא רשמים, לדעתי הגיר DSG עושה רק טוב למנוע הזה Tsi

הדבר היחיד שהפריע לי ברכב זה שיש דיליי ממש ממש קל בהתחלת הנהיגה בהילוך ראשון אבל אחרי זה הרכב פשוט טס! והעברת ההילוכים חלקה ונעימה

Polo 1.2 Tsi 2011

• תוכן חדש...