Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5518 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני גם הייתי הולך על הפאביה, איכות גרמנית, אני מאוד אוהב את מנועי הTSI

אלו מנועים מצויינים, בכלל סקודה מייצרת רכבים מצויינים, עוד מימי הסקודה פורמן,

GMC Cannon-ball going like a train, all down"

the 40 in the driving rain" (Mark Knopfler)...GM TRUCK

8)RIDE ON: GMC SIERRA K2500 4X4 1987 - RAT-TRUCK

פורסם

קודם כל את משווה בין שתי קטגוריות שונות, מיני - הקיה פיקנטו, וסופר מיני - ה-I20 והפאביה.

כמובן שאם המיני מתאימה לך מבחינת גודל, מנוע, ביצועים ותא מטען היא תיהיה הבחירה הנכונה (זולה יותר, חסכונית יותר)

אם הגענו למסקנה שאת צריכה סופר מיני הייתי הולך על הפאביה (ולא בגלל שאני משוחד).

בקשר לשאלה שלך על הסוויפט : http://www.themarker.com/markerweek/1.640272

פורסם
קודם כל את משווה בין שתי קטגוריות שונות, מיני - הקיה פיקנטו, וסופר מיני - ה-I20 והפאביה.

כמובן שאם המיני מתאימה לך מבחינת גודל, מנוע, ביצועים ותא מטען היא תיהיה הבחירה הנכונה (זולה יותר, חסכונית יותר)

אם הגענו למסקנה שאת צריכה סופר מיני הייתי הולך על הפאביה (ולא בגלל שאני משוחד).

בקשר לשאלה שלך על הסוויפט : http://www.themarker.com/markerweek/1.640272

ניסיתי להשחיל שאלה בשרשור שציינת.. לא הצלחתי. לא יודעת למה..

אני עדיין בהתלבטות. נדלקתי על המכונית הזו. אבל לא מכירה את מנוע ה TSI והגיר הרובוטי (אין מצב שאנהג על ידני), וזה מפחיד אותי לאללה..

לפי ביקורות שקראתי על גיר רובוטי באופן כללי, הוא לא משהו בכלל, ובמיוחד לנו, לעילגות שנוהגות רק על אוטומט.. :lol:

אני כ"כ מתלבטת.

איפה אפשר לשאול מה מחיריהם של טיפולים של רכב כזה?

ושוב תודה לך איש יקר על העזרה!

פורסם

אני עדיין בהתלבטות. נדלקתי על המכונית הזו. אבל לא מכירה את מנוע ה TSI והגיר הרובוטי (אין מצב שאנהג על ידני), וזה מפחיד אותי לאללה..

לפי ביקורות שקראתי על גיר רובוטי באופן כללי, הוא לא משהו בכלל, ובמיוחד לנו, לעילגות שנוהגות רק על אוטומט.. :lol:

אני כ"כ מתלבטת.

נסעתי על ה DSG 7 על אוקטביה 1.2 ועל ג'טה 1.4 (שניהן כמובן TSI)

לדעתי ב ג'טה הוא מוצלח יותר (אולי בגלל המנוע) אבל בכללי זה לא אותו רובוטי (בשניהן) שמכירים בקורולה/יאריס.

הגיר מתנהג כאוטומט לכל דבר (אולי רק טיפה טיפה מרגישים קצת "קפיצות" על מהירות ממש נמוכה)

פורסם

אני כ"כ מתלבטת.

לא נסעתי על הרובוטי של הסקודות אבל את צריכה להבין שזה לא גיר רובוטי רגיל (כמו בטויוטה למשל) זה גיר רובוטי שקופץ פחות ומאוד נוח לנהיגה בעיר.

ההמלצה הכי טובה שאני יכול לתת לך זה לעשות נהיגת מבחן על הגיר הזה ולראות אם הוא מתאים לך.

בקשר למנוע ה-TSI הוא פשוט פינוק אמיתי באמת כתבתי את זה בכל כך הרבה מקומות ואני אכתוב שוב, לפני הסקודה נסעתי על הונדה מנוע 1.8 140 כ"ס והמנוע הקטן הזה לא נופל ממנו בשום פרמרטר.

בקשר למחירי הטיפולים תרימי טלפון למוסך ותשאלי "שלום כמה עולה טיפול 15K 30K 45K לסקודה פאביה" ויענו לך לפי מה שאני זוכר כהיתקשרתי זה לא כזה נורא . אם יש עוד שאלות את מוזמנת לשאול בכיף .

• תוכן חדש...