Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 747
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לא. הרסת חלק מקורי של היצרן והתעסקת עם הרכב.

תגיד, אתה דורך רק על הקווים?

זה אלמנטרי: יש אנשים אקסצנטריים שאוהבים לשמוע מוזיקה באיכות טובה. יש כאן פורום שלם שעוסק רק בזה. עכשיו, אלא אם אותם אנשים קונים רכב יוקרה רוב הסיכויים שמערכת השמע המקורית ברכב לא תעשה את העבודה. מכאן ישנן 2 אפשרויות:

1. לקנות רכב יוקרה כדי לשמוע טוב. ואני לא מתכוון למזדה 6.

2. להשקיע קצת כסף ולשדרג את המערכת. האוטו עדיין ייסע, ואפילו צריכת הדלק לא תיפגע.

נ.ב

בטח הסתלבטת עלי

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

אמת ויציב.

ChemGuy85, אל לך לשלול אם אתה לא חולק את ההנאה הזו, מיותר. עניין של טעם. הרי יש אנשים שמשקיעים עשרות אלפי שקלים במערכות שמע לרכב, ולא כי נגמר להם מה לעשות עם הכסף.

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

זאת לא השקעה ברכב. זאת השקעה במערכת שמע.

יש אנשים שאוהבים לשמוע באוטו באיכות מעולה, בדיוק כמו שהם שומעים בבית.

אם היה לי כסף ספייר, הייתי משדרג את המערכת באוטו לכזו ב-15 אלף ש"ח וזה ממש לא משנה אם הפונטו שלי שווה 25 אלף...

פורסם
אני בדעה שאסור להשקיע ברכב שקל מעבר לתחזוקה שוטפת ונאותה.

כל אחד והדעה שלו וההנאה שלו.

יש אנשים שלא יכולים לנסוע ברכב עם מערכת סטנדרטית .

היה בבעלותי כבר 3 רכבים הרכב הראשון במחירון של 10000 ועדין הרכבתי מערכת שאוכל לשמוע מדויק ואיכותי .

כל אחד וההנאות שלו ....

פורסם
אני בדעה שאסור להשקיע ברכב שקל מעבר לתחזוקה שוטפת ונאותה.

נכון מאוד! ולא להשקיע שקל במסעדה, יש אוכל בבית יותר בריא ויותר זול

פורסם

אני חושבת שזה תלוי כמה זמן כל אחד מבלה באוטו שלו. אם הנסיעות שלי היו קצרות נניח 5-10 דקות לכל היותר והייתי מבלה באוטו עד חצי שעה ביום הייתי סובלת ומשקיעה במשהו אחר אבל בנסיעה ביעירונית צריך קצת פינוק =)

אגב מישהו יודע אם מוכרים לאוטו הזה משענת יד? זה אחד הדברים הכי נוחים לביעירוני שיכולים להיות

פורסם

היי, נכון לעכשיו לא ראיתי שמוכרים חלק כזה בשום מקום (משענת יד) , אבל אני מאמין שבקרוב יצוצו באי-ביי כל מיני תואמים.

בברכה,

אסף בן עטיה

Owner @ Giggsi Cinema Sport's Bar

Alfa Romeo 159 1.9 Manual 2007

פורסם

עדכון צריכת דלק - מיכל שני, שמכיל בתוכו את הק"מ 350-600 הראשונים של הרכב, כלומר 250ק"מ

ועבורם הכנסתי 29.5 ליטר למיכל הדלק.

כלומר .....1:8.5. כן, אתם בכל זאת תגידו לי שאני טועה..אבל לא, אני לא...

בתחנה הוכנסו 29.5 ליטר בדיוק, ומד המרחק הציג מרחק של 250ק"מ (המד אופס פעם אחרונה בתדלוק הקודם)

נסיעה רגועה ושלווה ב..ירושלים. מיכל עירוני טהור, נסיעות קצרות של 5-6ק"מ.

פורסם

אלו נסיעות סופר קצרות, בקושי מספיק להתחמם המנוע, תערובת עשירה. ייתכן שזה הגורם??

תקנו אותי אם אני תועה

פורסם

1:8.5 זה נתון שאני מתקשה מאוד לעכל, אפילו איתמר בניסיון להפוך את הפיקנטית לרכב ספורט לא הצליח להוציא נתון שמתקרב לזה..

סחבק - משהו שם לא תקין.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...