Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5521 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דעתנו? ומה גרסתך? עושה רושם שאתה לא טלית שכולה תכלת, לא?

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

דעתכם?

לדעתי ארטיק לימון צריך לשכור את שירותיו של עורך דין, כדי לנסות לשמור על רשיון הנהיגה שלו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
בלי עו"ד יזמברו אותך חזק, וזה בלשון עדינה. במיוחד אם אתה נהג חדש.

אני לא נהג חדש. הערכות כלשהם כמה חזק? כי חבל לי להוציא 5 אלף(מינימום?) על עו"ד ועוד לקבל שלילה.

אגב דעתי גם אינה טובה אך מה אוכל לעשות כדי למזער נזקים במידת האפשר? רק עו"ד? יצוג עצמי לא בא בחשבון אני מניח?:roll:

כריזמה 03 | קורולה 05 | 9-5 02 | TypeR 10

פורסם

הסריקה שנתת אינה מספקת, סרוק את הדו"ח במלואו. יש עדים? היכן השוטרת היתה ביחס אליך? מה היו דברי הנהג? כיצד החליטה השוטרת שנהגת במהירות גבוהה, היא מדדה אותך? אם כן, באמצעות איזה מכשיר?

יש יותר מידי שאלות שכרגע תלויות באויר ללא מענה. אי אפשר לחוות דעה במצב כזה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אתה עדיין מתעלם מלהסביר ולתת את תאורך שלך בנוגע למה שקרה (או שפשוט מה שכתוב - זה מה שקרה ואתה מסכים לכל מילה שכתובה שם, והרי כתבת בהודעתך השניה בשרשור, שמה שנכתב בדו"ח זו הגזמה, אז תפרט בבקשה למה ?)

ייתכן ויש סיבות מקלות כלשהן שיוכלו להקל עליך.

alfa 156 2.5.

פורסם

התיאור הוא של בריונות בכביש.

אלעד

איך קבעת שמדובר בשוטרת , רק לפי הכתיבה התמה של הדו"ח.

נהיגה במהירות גבוהה שאינה בהתאם לתנאי הדרך מדד סובייקטיבי בהחלט, שהעד יעיד עליו שנובע מנסיונו רב השנים בכביש.

וכולנו יכולים להעיד על עצמינו מתי פלוני נוסע במהירות גבוהה החורגת מתנאי הדרך.

עו"ד אמרו אמרו.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

הסיפור בקצרה. הרכב נוסע בכביש חד סיטרי כשמצד ימין ישנה חניה במקביל, כ20 מטר מאחוריו נוסע קצין ימי ברכבו הפרטי(כנראה). הרכב בזמן נסיעה סוטה לימין הכביש במטרה לחנות ומתחרט וחוזר לנתיב, והכל במהירות נורמלית ולא גבוהה כמתואר.

מכאן והלאה אדון "קצין ימי" החל לסוע אחרי הרכב עד לכיכר הראשונה(כמתואר בדוח) ולאחר מכן לכיכר השניה(כמתואר בדוח) ואז נכנס אחריו לחנייה(במהירות של כ15 קמ"ש!!).

לאחר שהנהג הסתובב קצת בחניה שם לב שהרכב שנסע מאחוריו שתי כיכרות אחורה עדיין מאחוריו. לכן עצר את האוטו ויצא לשאול לשלומו של הנהג(שהסתבר להיות הקצין הימי) וככה כל הסיפור עבר לדוח רק במילים של שוטר\קצין ימי.

והפרט החשוב ביותר- כל הסופר לעיל נעשה במהירות שאינה עולה על המהירות המותרת לפי החוק ולא היו שום התפרצויות למינהים לכיכרות(אלו כיכרות שאם נכנסים אליהם במהירות העולה מ 20 קמ"ש 90 אחוז שנכנסים בא!!).

The truth, the whole truth, nothing but the truth

פורסם

כאילו מדובר בשני אירועים שונים ולתחילת האירוע אין אפילו התייחסות שלך ולכל ההפרעה לאלו שיש להם זכות קדימה בשתי הכיכרות.

The truth, the whole truth, nothing but the truth

ןרק חסר המשכו של המשפט

so help me judge

שופטים יש להם נטייה טבעית להאמין לשוטרים ולא לאזרחים.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

יש לי שתי עדי ראייה שיתמכו בחפותי.

השאלה העיקרית שעדיין עומדת על הפרק היא האם לנסות לגשת לתיק הזה עצמאית או לשכור עו"ד?

כי אני לא יודע עד כמה הוא יוכל לעזור לי חוץ מלהגדיל את המינוס

פורסם

עורך דין, הוא בעל מקצוע.

עם ניסיון בתחום, השאלה היא עד כמה הרשיון נהיגה חשוב לך.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

מה זה קצין ימי/שוטר?

אתה מתכוון לקצין משטרה או מתנדב משמר אזרחי המשרת ביחידת השיטור הימי?

להבנתי יש להם סמכויות של שוטרי/קציני סיור.

• תוכן חדש...