Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5538 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

על מנת לכוון את השעון , או לאפשר את השליטה בצ'נג'ר צריך להכנס לMENU (תפריט ) ,

הבעיה שאין לי כפתור כזה של תפריט .

יש על הפאנל כתוביות שרשום שליטה מלאה בצ'נג'ר ורשום DISC + \ - זאת מערכת ישנה עם קלטת .

הדגם הוא : KENWOOD KRC - 287

קראתי בחוברות הדרכה של מערכות דומות של KENWOOD , אבל אני לא מוצא חוברת בדיוק לדגם שלי.

מצורפת תמונה של הפאנל של המערכת .

זהו אני חושב שנתתי את כל המידע הדרוש על מנת לאפשר לקבל תשובה . אם משהו לא ברור אני פה .

תודה מראש עידן .

100_1609 2.jpg

פורסם

טוב הצלחתי . אני יענה לעצמי על מנת להוסיף מידע במאגר .

בכל המערכות הישנות של קנווד באמת יש MANU אבל אצלי היא ממש בין הראשונות שיצאו עם כניסת צ'נג'ר . ולכן אין מניו פנימי .

העניין האמיתי שלשמו רציתי להגיע לתפריט זה כדי לחבר יציאת AUX מהמערכת הישנה הזאת , ובתפריט (כשקיים כזה ) צריך לאפשר את זה . קניתי כבל מאיביי ב21 שקל מהקנווד לAUX וזה כמובן לא עבד .

בסופו של דבר הטיפול היה כדלקמן : צריך לקצר (ממש להכניס חוט ) מרגל 1 בתמונה לרגל 9 .(התמונה היא של הכניסת צ'נגר אצלי . )

ואז לדאוג להכניס את המתאם מאיביי . איך שלחצתי על SRC זה עבד . בלי תפריט ובלי לאפשר כלום .

תודה לכולם . עכשיו אפשר לחבר כל מכשיר שמשמיע משהו . מדיסקמן עד אייפון . שבוע טוב .

עידן .

kenwood_13pin.gif

• תוכן חדש...