Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5541 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במכון לא יבדקו לך את סוג נוזל הקירור, כי אי אפשר לבדוק. אלא רק לאמת לפי היסטוריות הטיפולים.

חפש היסטורית טיפולים מסודרת ומתועדת, בלי תאונות רציניות, וסע לשלום.

הנוזל שדרוש לפיאט/אלפא הוא פראפלו UP אדום, זה רשום גם בספר רכב וגם בד"כ על המכסה מנוע מלמטה.

אם יש כחול זה לא נורא, אבל עדיפות ראשונה לאדום.

ממש אין בעיה להשתמש בכחול. אפשר אפילו לקנות אותו מוכן לשימוש, במקום לקנות את האדום מרוכז ולדלל.

נוזל קירור ירוק anti freeze של אמריקן איגל לא תופס על רכב זה?

שום מוצר של אמריקן איגל לא תופס, באף מצב.

זו חברת מדבקה פיקטיבית שקיימת כדי שאוטו דיפו יוכלו להתפרנס ממשהו.

רמז, נסה לחפש אותה בגוגל.

!AWDSOME

פורסם

לא.

העניין עם מערכת ההגה מוכר, אבל לא נפוץ כמו שחושבים שהוא. מה גם שאי אפשר לחזות אותו.

שוב, חפש היסטורית טיפולים מסודרת ומתועדת, ללא תאונות, ורכב במצב שמור באופן כללי. זה הכל.

דגם הELX עדיף מבחינת אבזור וביצועים. מגיע גם עם הגיר הרציף המצויין, או בידני.

!AWDSOME

פורסם

ועם זאת, יש לציין שמנוע 16 הסתומים טיפה מורכב יותר, והתחזוקה של הרכב טיפה יקרה יותר.

לא משהו רציני, גם אני ממליץ על דגם ה ELX (משנת 2003 נקרא "club")

פורסם

ד"א אם יש בעיה בהגה סיטי,אני לא חייב לתקן אותו?

האם יש בעיה בטיחותית,או רק חוסר נוחות בעת חנייה מנגד אם הייתי משתמש בכפתור הCITY

• תוכן חדש...