Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5445 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

שכחתי לציין איך תיקנתי את הבעיה אולי זה יעזור למישהו בחיפושים הבאים, כאשר הסתכלתי על המשאבה לפני שפירקתי אותה מהמיכל מסתבר שיש סימון על המיכל וסימון על החלק העליון של מכלול המשאבה, ראיתי שמצב הקודם המשאבה הייתה בערך 45 ממעלות מהסימון שצריך להיות, הוצאתי על הדרך לראות מה קורה עם המשאבה, וכאשר החזרתי אותה שמתי אותה על הסימון הנכון, ומאז אני יכול לנסוע עד שמחשב הדרך מראה 0 אפילו אפשר להמשיך בנסיעה אך לא הסתכנתי

מצאתי תמונה של הסימונים:

P1000533.jpg

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
המשאבה של APR זהה בספיקה למשאבה של האודי TT 225HP{מה שאומר שהיא מספיקה ל320כ"ס בקושי}

אם אני לא טועה

יש לנו משאבות שמחליפות את המשאבה המקורית ונותנות לחץ של 8באר וספיקה של 190L/H

הספיקה של הוולברו 225L/H ןאין בעיה להתקין אותה בצורה שלא תהיה בעיה ברבע מיכל

למרות שכבר כמעט התרגלנו לחצאי אמיתות/עירבובים/שקרים. זה דיי נמאס לי להידרש כל פעם לנקות רפש שמגיע מכיוון מסויים.

יש לך מוצר טוב למכור- תמכור. לא צריך לשקר ולערבב אף אחד בשביל למכור מוצר טוב.

המשאבה של APR משמשת בקיטים סטייג' 3, 3+ וגם 4 שמוציאים "קצת" יותר מ 320 כ"ס בקושי.

ולא, לא צריך שום קומבינה בשביל להתקין אותה.

אודה לך אם תמשיך להתעסק ולהגיב על מוצרים שלך ותשאיר את התגובות והתשובות על APR לי. תודה.

לשפר בלי להתפשר

פורסם

אם תשים לב רשמתי "אם אני לא טועה"

אם טעיתי תקן אותי

ממה שראיתי המשאבות שאתם התקנתם של APR הן משאבות של VDO שהוא הייצרן של המשאבות המקוריות של הקונצרןVAG

ולפי המק"ט שהיה עליהן הספיקה שלהן זהה למשאבה של TT 225

מזה קיט סטייג4 למנוע 1.8T?

אביחי

פורסם

אביחי, בוא נחסוך מעצמנו ומשאר הקוראים את ההיתממות.

אתה (בין היחידים ש)יודע שזו המשאבה של הסטייג' 3+ ושההספקים שם הם יותר מ "320 כ"ס בקושי"

ובכלל, לא אני ולא אף סדנה אחרת מגיבים לשאלות על GIAC כיוון שזה ברור לכולנו שזה התחום שלך.

זו לא הפעם הראשונה שאתה מגיב לשאלות ות'רדים שעוסקים ב APR. אל תבין לא נכון, זו זכותך להביע דעה אבל זה לא המקרה כאן, זו לא הבעת דיעה. את התגובות, התשובות והמספרים של APR תשאיר לי בבקשה.

סטייג' 4 הוא לא קיט מדף (כמו הלאון קופרה סטייג' 4 שעשינו בארץ).

אלו הם פרוייקטים מיוחדים בהזמנה אישית שנבנים ב APR בהתאם לדרישות הלקוח וזה אומר שאין מפרט קבוע מראש.

בקרוב APR תשיק קיט מדף לסטייג' 4 בפעם הראשונה. לא ל 1.8T כמובן.

לשפר בלי להתפשר

פורסם

בפעם האחרונה שבדקתי השם של התרד היה

walbro 255 על איביזה טורבו 02

כך שאני לא כל סיבה להגיב למרות שהוזכר השם המפורש APR באחת התגובות

כפי ששמת לב לא תימצא אותי מגיב בתרדים שקשורים ישירות לAPR או שניפתחו על ידך{או כל מפרסם אחר}

במידה והתגובות שלי לא היו במקומן

בשביל זה ישנם מנהלים לפורום {ואתה לא אחד מהם ככל הידוע לי }שעורכים או מוחקים הודעות שלא במקום

ערב טוב

אי.אנד.איי אוטוספורט

ברוך הירש 11 בני ברק

03-5702345

http://www.eanda-autosport.co.il/

פורסם

על אף הניסיון לסטות מן הנושא, אתה מתבקש שוב להשאיר לי לענות על שאלות הקשורות במוצרי APR וזה אומר, שכשמישהו שואל על הספק\צורת התקנה של משאבת APR - לא אתה צריך לענות לו. בוודאי לא כשאתה לא בטוח בתשובה.

תודה

ובקשר לזה "כפי ששמת לב לא תימצא אותי מגיב בתרדים שקשורים ישירות לAPR"

טול קורה מבין עינייך, הרי רק לפני חודש נכנסתכם כהוגן בת'רד שלקוח פתח בקשר לדאון פייפ APR (גם כותרת הת'רד היתה כזו) וזו לא הייתה הפעם הראשונה.

(כל התגובות שלכם בת'רד הזה כבר נמחקו אבל כולנו זוכרים את ההשתלחות. זה היה בסה"כ לפני חודש)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=381539&highlight=APR

אז כפי שאמרתי, נחסוך את ההיתממות. לך יש את הדרך שלך למכור, לנו יש את הדרך שלנו.

תודה וערב טוב.

לשפר בלי להתפשר

פורסם

חצוף? נראה לי שהתבלבלת שהרי כל בר דעת רואה שבמקרה הזה, ההפך הוא הנכון.

חצוף הוא מי שמתערב בעניינים לא לו. אני הנציג של APR ושאלת ספיקת משאבת דלק של APR קשורה אלי ולא אליך.

אני לא החלטתי. אני ביקשתי בנימוס את המובן מאליו. שתחדל מלהתערב בנושאים שקשורים באופן ישיר אלי ולמוצרים אותם אני מייבא ולא נוגעים לך כלל וכלל.

ואגב, בת'רד הדאון פייפ מלפני חודש שהוזכר כאן, נמחקו כל התגובות שלך ושל שותפך כך שעושה רושם שגם המנהלים הביעו דעתם בפועל על ההשתלחות שלכם בעניינים לא לכם.

לשפר בלי להתפשר

פורסם

News flash buddy

כשהמגיב הוא E & A, זה גם אתה.

עכשיו, אני מבין שהאגו לא יתן לעניין לרדת מסדר היום ולכן, ניצחת. אתה צודק.

יום טוב.

לשפר בלי להתפשר

• תוכן חדש...