Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5548 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם !

ברשותי דייהטסו אפלאוז 92 לפני כמה זמן שמתי לב שכאשר אני מדליק את תאורת (את האורות) הלוח אז יש אזור שתאורה לא עובדת

תמונה http://memimage.cardomain.com/ride_images/2/392/881/13477940005_large.jpg

האזור שבין 0-60 לא דולק וכל שאר הלוח דולק ועובד מצוין.

אני מניח שזה לא פיוז כי זה היה פיוז אז כנראה שכל הלוח לא היה אמור לדלוק נכון ?

מישהו נתקל מכיר תופעה כזו ?

ועוד שאלה לגבי פיוזים. מה קורה אם רשום שצריך פיוז של 10 ואני שם פיוז 20 או להפך שצריך 20 ושמתי 10 ?

על מה זה משפיע ? ועוד שאלה אם נניח ויש פיוז ששולט על משהו מסוים וזה פיוז 10 ואני חיברתי לכבלים עוד מערכות יכול להיות שצריך לשים פיוז יותר חזק ?

 

תודה.

פורסם

1. לוח שעונים מואר מבפנים על ידי מספר נורות, אצלך אחת הנורות נשרפה.

 

צריך לפרק את הלוח ולהחליף נורה. אם אתה כבר מפרק - עדיף להחליף את כל הנורות.

2. אם תרכיב פיוז גבוה יותר מהערך הנקוב - הוא לא יגן לך על המעגל, במקרה של תקלה רכיבי המעגל או החיוט ישרפו לפני שישרף הפיוז.

אם תרכיב פיוז נמוך יותר הוא ישרף ללא שום סיבה.

 

3. מה אתה רוצה לחבר ולאיפה ?

 

 

פורסם

Buki תודה רבה.

אני לא רוצה לחבר שום דבר פשוט עניין אותי הדברים האלו לגבי פיוזים.

ולגבי המנורות של הלוח מישהו עשה את זה פעם באפלאוז ? יש דגשים מסוימים ?

מישהו יודע אולי איזה מנורות יש שמה ?

 

תודה.

פורסם

יש לרשום סוג רכב בכותרת. נא לקרוא את הכללים וההנחיות לכתיבה בפורום הטכני. ההוראות נמצאות בפורום הטכני, במיקום של הדביקים.

 

תודה.

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

 

פורסם
Buki תודה רבה.

אני לא רוצה לחבר שום דבר פשוט עניין אותי הדברים האלו לגבי פיוזים.

ולגבי המנורות של הלוח מישהו עשה את זה פעם באפלאוז ? יש דגשים מסוימים ?

מישהו יודע אולי איזה מנורות יש שמה ?

 

תודה.

 

מציעה לך להגיע למוסך שמטפל בסוג העבודה הזו (פירוק והרכבה לוח השעונים, התאמת הנורות הנכונות מבחינת וואטים)

 

בברכה

סיגל

פורסם

עם מעט חוש טכני בסיסי אתה יכול לפרק את לוח השעונים לבד. אין שום בעיה בזה. חפש את הברגים שמחזיקים אותו ושלוף החוצה. אולי תצטרך לפרק גם את הפסטיק העליון של חבק ההגה כדי להוצא את הלוח (ואולי לא, תראה תוך כדי). מאחורי הלוח יהיו חיבורי חשמן וכבל ספידומטר שימנעו את שליפתו החוצה. הכנס את היד ונתק אותם. פרק את המנורה הסוררת וגש יחד איתה לחנות חלקי חילוף (ספור כמה נורות יש בלוח שעונים כדי שתקנה כמות מספקת + כמה עודפים). החלף את כל הנורות (כדי למנוע חזרה על התהליך בעתיד הקרוב) והחזר את לוח השעונים לפי סדר פעולות ההוצאה. אם אתה רוצה להיות בטוח ב100% שלא תשכחלהחזיר משהוא השתמש במצלמה ודף לתיעוד התהליך וככה תזכור מה עשית בפירוק. בסוף התהליך תחוש סיפוק ותוכל לספר לבת הזוג שלך על הצלחתך.

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

×
×
  • תוכן חדש...