Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 2.2 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

טוב. ניסיתי. אין לא הולך אני כנראה משהו מיוחד.

זה כל הזמן משאיר לי את השובל הזה של המריחה.

עשיתי שוב ליטוש עם1000 ואז 2000. מרחתי טרמפנטין בנדיבות על הפנס. שמתי כף לכה וכף טרמפנטין וערבבתי (היה צריך לתת לטרפנטין להתייבש?). לקחתי צמר גפן טבלתי במיקס וסחטתי טוב. בצעתי מריחה מימין לשמאל מבלי לחזור פעמיים על אותו איזור. כרגע אני שעלה וחצי אחרי אולי זה מוקדם מידי לשפוט אבל זה מעצבן אותי!!!

בא לקנות פנס חדש!!

ynynyje3.jpg

אפשר לראות בברור את השובל המעצבן. אין נפטרים מזה דיי נמאס לי! אנימוכן לשלם לכם שמישהו יבוא רק ימרח לי את הפיס אוף שיט הזה!

פורסם

כמה טיפים מנסיוני:

1. לשפשף חזק ויסודי עם הנייר העדין ביותר.

2. לדלל את התערובת עם מעט יותר טרפנטין מלכה. ככה התערובת דלילה יותר ו"מתיישרת" באחידות על הפנס.

3. בפעם האחרונה שביצעתי את החידוש השתמשתי בפיסת בד מחולצת טריקו ישנה, לא התפרקה, בלי סיבים, מריחה אחידה וללא פסים.

4. לסחוט בעדינות את הבד ולעבור פעם אחת בלבד.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

צמר גפן טבול בטרמפנטין זה היה מספיק נדיב.

השתמשתי בלכה שפותח השרשור המליץ.

פורסם

אוקיי. יש תוצאות.

שפשפתי יסודי עם נייר 2000 כשאני מרסס מים עם סבון (שמפו רכב). לקחתי סקוצ׳ כפי שמישהו כאן הציע וגזרתי אותו והוצאתי את הספוג מתוכו.

הכנתי בצד את הלכה (בערך כף לכה+ כף טרמפנטין) על צלחת פלסטיק. העברתי ניגוב טוב עם חתיכת חולצה טבולה בטרמפנטין על הפנס.

טבלתי את הספוג בצלחת עם התערובת ומרחתי אופקי ויורד. לקחתי פן על עוצמה בינונית קר וכיוונתי מלמעלה כלפי מטה על מנת להשטיח אי אילו גבשושיות וגם כדי לזרז מעט את התהליך הייבוש כי הייתי חייב עוד לנסוע.

יצא 99% לשביעות רצוני. האחוז שנשאר זה כי תמיד יהיה לי חשק לחדש מהקופסה (;

לשיפוטכם

uvehusun.jpga9urepaz.jpg

פורסם

בערך 10 דק אחרי שסיימתי נסעתי עם הרכב כ 10 קמ.

בדקתי ולא ראיתי שנתפסו לכלוכים על הציפוי. למרות שהוא היה עדיין מעט דביק. אני חייב להגיד שסוף סוף אני רגוע , וואו זה היה כמו אבן בלב הדבר הזה. אשתי רצתה כבר לזרוק אותי מהבית.

מזל שמרחתי ט-ר-מ-פ-נ-ט-י-ן כמו שצריך (:

עריכה: לא קלטתי שדיברת על פעמים קודמות.

אז לשאלתך, לא בפעמים ההם הרכב חיכה דווקא בחניה אבל גם לא 24 שעות בכל זאת הרכב משמש אותי.

פורסם

לומדים אח שלי. אסון לא קרה נזה.

אבל אצלך נראה שהמצב די אבוד אם אתה בוחר להכנס לנושאים של אנשים ולא עושה דבר חוץ מלחפש להתעלק עליהם כדי לזכות למעט יחס כמו שכבר כבר שמתי לב.

דפדף גבר או תשאר ותמשיך להתעלק על נושא שהיה איכותי עד שהופעת,זה לא ממש מזיז לי ת׳בי#ה השמאלית.

תהנה.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...