Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5536 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום פורום

אני כרגע סטודנט בן 22, ועד היום נסעתי לעבודה ולמכללה במכונית של ההורים או באוטובוס. אז חשבתי לקנות אוטו קטן שישמש אותי לנסיעות בתוך העיר, חסכוני ואמין. התקציב שלי נמוך והוא עד 14 אלף.. חיפשתי ביד שניה ומצאתי הרבה רכבים למכירה בתקציב שלי, אבל אני לא מבין גדול במכוניות ואין לי מושג כמה הם שווים.

אין לי עדיפות לשום יצרן, המראה של של הרכב לא מעניין אותי, עדיפות לאוטומט כי עברו שנים מאז שנסעתי עם גיר רגיל.

תודה רבה לעוזרים :-D

פורסם

ב15 אלף אפשר לקחת פונטו ספייס 01-02 אבל ידנית אם אתה יכול להתפשר,גם אמין יותר וגם חסכוני יותר.אני לא נגעתי בידני 7 שנים,מאז עברתי את הטסט,ועכשיו כשקניתי את רכבי פיאט דובלו ידנית,אני יכול להגיד שאתה תתרגל בקלות ומהירות לידני,וזה יהיה אפילו מהנה לנהיגה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

ממליץ בחום על דייהטסו סיריון. בתקציב שלך ניתן לרכוש לדעתי 1999 / 2000.

לי יש גרסה ידנית 1000 סמ"ק. אמין ומאד חסכוני - צריכת דלק משולבת של 1:15.5

יש גם גרסה אוטומטית, שמומלצת בעיקר אם נסיעותיך בעיר.

הכלכלה הישראלית אלצה אותי לעלות לארבעה גלגלים.

פורסם

קצת באיחור אבל תודה על ההמלצות חברה.

הנסיעות הם רק בתוך העיר, במקרה שלי זה בחיפה - עוספיה (עסק של אחי)

בקשר לפונטו ספייס מצאתי כמה הצעות טובות. כנראה אלך עליו

בקשר לסיריון, הוא נראה הרבה יותר יפה מהפונטו למרות שזה לא כזה חשוב בשבילי אבל מנוע 1000 סמ"ק יספיק לכל העליות שיש בחיפה - עוספיה (הר הכרמל) ?

בסוכנות קיבלתי הצעה גם על אופל קורסה שנת 2000 במחיר של 14 אלף שעשה 140 ק"מ, איך האוטו הזה בכללי ?

• תוכן חדש...