Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כדורים-כן זה קשור לרכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5532 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז בעקבות תסכולי החלטתי לשתף אתכם בעוד תופעה שראויה להמצא על דפי הפורום.

ילדי השכונה בעיקר מספר ילדים ספציפים של השכנים שלי לא מפסיקים לשחק בכדור במגרש החניה הפרטי של הבניין.

התופעה הזו נמשכת זמן רב אחרי מספר הערות לילדים וגם אחת לסבא שלהם שהשגיח עליהם,זה פשוט לא פוסק.

הם מעיפים כדורים לכל מקום הרבה על גגות של מכוניות וצוחקים, מספר פעמים שראיתי מהחלון את אבא שלהם לידם בזמן שזה קורה והוא לא אומר להם מילה.

החלטתי לשתף אתכם בכדי לראות מי מכם סובל מהתופעה הזו ומה אפשר לעשות לגביה?

השלב הבא זה ליצור מהומות בבניין,יש לי שלושה רכבים שחונים בחניה במקומות שונים שניים מהם יקרים לי סנטימנטלית ואחד כספית.

כבר יותר בטוח לי להחנות אותם בחניה אחרת קרובה ששם הכדור איננו קרוב.

בנוסף הילדים הללו משחקים בעגלה של סופר ומגלגלים אותה את כל הירידה של החניה כשמישהו בתוכה ,מעבר לכך שזה עלול להסתיים באסון גם יש חשש לפגיעה במכוניות .

לא פעם ולא פעם שאני גם רואה שהם נשענים ומטפסים על רכבים,מדי פעם גם מגלגלים צמיג למרכז החניה בשביל לשחק איתו עם הכדור.

מעבר לכך שזה מעקב את זמן החניה שלי כל הפינוי זה מאוד מסוכן ,חולגינים בלי מילה אחרת ,מטרד.

פורסם

סכסוך שכנים זה תמיד דבר לא פשוט...

תנסה לדבר עם ההורים ולבקש מהם.

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

זה לא סכסוך.

אני אוהב את השכנים שלי בעיקר הותיקים והם אוהבים אותי.

גם החדשים לא מפריעים לי לחיות ,זה הילדים האלו.

ניסיתי לבקש מהילדים ומהסבא שמשגיח עליהם זה פשוט לא עזר.

אני לא רוצה ליצור סיטואציה שאני דופק בדלת של ההורים ומבקש מכיוון שאני חושש לעשיית דווקא או מעשי נקם-אני ממש לא רוצה להיות בחשש תמידי לאוטו.

אני לא בחור פחדן /קטן אבל אני מאוד משתדל לאהוב את הסובבים אותי ולשמור על יחסים טובים ולא הייתי רוצה להביא את הדבר לידי מהומות , אולי באמת אנסה לתפוס את ההורים על הדרך ככה למטה זה אולי יתפס קצת יותר חברותי ופחות קנטרני ועצבני.

מבחינת החוק יש משהו שאוסר על הילדים לשחק במגרש החניה(ככה אולי הם יהיו חוליגנים,לפחות במקום אחר.)?

פורסם

מכיר את ההרגשה. בשכונה שלי ילדים כל הזמן משחקים מתחת לבית שלי בצמוד לחניות, וכל הזמן שומעים את הכדור פוגע ברכבים.

הדבר הכי מעצבן, זה שיש מגרשים במרחק של דקה וחצי מכאן. :-(

קקטוסולר ידנית

פורסם

גם אצלנו בחניה זה קורה.

זה הגיע לידי זה שאני לא מחנה את הרכב בחניון שלי...

בפעם האחת שאיזה ילד גלוח ראש בן 17 בעט כדור ושבר את חלון הרכב שלי והוא וחבריו התגלגלו מצחוק, הוא חטף כזאת כאפה בפרצוף שהיד שלי כאבה יומיים.

כמובן שיש לו ממי ללמוד בבית. האמא שלו שהגיעה למקום נשבעה לי בהורים שלה שהיא ראתה ש"זה לא הוא אלא הבן של השכנים". (ברור. אני הזיתי את הכל)

גם השוטר שהזמין גלוח הראש הקטן אמר שהוא לא מתעסק עם זה ואם הם רוצים שיגישו תלונה במשטרה, רק שידעו שאני עלול להגיש תביעה נגדית על הגנה עצמית :lol:.

שלא לציטוט אחר כך הוא אמר לי ש"חבל שלא שברת לו את הראש-אולי הוא היה לומד משהו".

פורסם

זה כבר מוגזם, לא להחנות בחנייה שלך?! זו כבר חוצפה, שאני לא מוכן לקבל.

אולי לחלקכם זה יישמע טיפשי, אבל נכון כולנו מכירים את ה"עובדה שלא לציטוט" שעם משוגעים לא מתעסקים?

כניסה לחניון עם מוזיקה *טיפה* גבוהה וחריקה *קטנה*, יכולה לסדר שקט נפשי לא רע בכלל.

פורסם

שוב ,אם אלימות הייתה הפתרון היחיד כנראה שלא הייתי צריך לפתוח את הת'רד כל אחד יכול לעשות את זה מצוין.

אין לי בעיה לכפכף אותם או את אבא שלהם,אני מנסה להמנע מכך בשביל לשמור על יחסי שכנות טובים.

חשאלה אם יש אופציה מעט יותר דיסקרטית או חביבה למנוע את זה.

להכנס במהירות בחארקה עם מוזיקה גבוהה וסיגריה תפוסה בשיניים בצרחות בפלאפון זה כל אחד יודע לעשות גם את השלב הבא שזה לאשפז מישהו אני יכול לעשות בהצלחה -אם זו הייתה המטרה והרצון זה כבר היה קורה!

שיא החוצפה שלפני שהעניין התחיל לתפוס תאוצה אחת האמהות אמרה לי ואני מצטט "סליחה אתה יכול לנסוע יותר לאט פה יש כאן ילדים בבניין" - זה בעוד שאני נוסע שתי קמ"ש בלחץ בחניה ומאותת מה יהיה הסוף?

אולי אני אגיע עם מסוק פרטי בשביל שהזאטוט הקטן שהיא מגדלת יוכל להמשיך להשחית רכוש של אחרים בלי שנפגע לו במרחב האישי לעשות כך כשאנחנו נוסעים במהירות מופרזת תחת שכרות בווילי עם הרכב.

• תוכן חדש...