Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

שמי ולדימיר בן 24 מאיזור המרכז.

נוהג על פולו 1.6 שנת 98' ידנית שכרגע עומדת למכירה.

אוהב מאד VAG, בעיקר וותיקות :)

חוסך כסף להחליף למשהו מגניב.

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם!

שמי אלי, מאיזור הקריות. נוהג על ניסאן נוט 2011. לפני זה נהגתי על סובארו B4, יונדאי גטס (שעדיין אצלי) ועל פולו קלאסיק 98'.

בעל בית קפה בחיפה!

Nissan Note Acenta 2011

פורסם

הי,

בהייטק עם 3 ילדים, נוהג בשנים האחרונות על מיקרואנים (סניק, פיקאסו).

צריך הרבה מקום לציוד לטיולים, מרווח מחיה לילדים ונסיעה נוחה.

פורסם

שלום לכל החברים אני דולב ואני מכפר ויתקין נוהג אל איביזה כופרה ++++:twisted: ובאתיד יהיו אוד פלוסים!!

האמת שאני פשות רוצה למכור כמה כוהילים שיש לי אז למי שרוצה שיפנה אלי !

פורסם

חברים שלום רב. ברצוני לשמוע חוות דעת על התקנת מערכת גז. אני יודע כי הנושא כבר הועלה בפורום. אבל אתם יודעים שכיום יש מערכות חדשות לכן אני מעוניין באחת כזו. קודם כול מה אתם אומרים עם אני נוסע 25000 אלף בשנה מוצדק להתקין מערכת גז? דבר נוסף העם יש בעיה להתקין את המערכות גז על רכבים ישנים כגון סונטה 2.0 שנת יצור 2001 ? ידוע להם אולי על תופעות לוואי של מערכות הגז. צריכת גז. ואיזה מערכת עדיפה1 levato2 או לנדי רנצו שנהם אטלקיות זה אני יודע. ושאלה אחרונה אצל מי כדאי להתקין. תודה רבה זה דחוף וחשוב לי מאוד

פורסם

אהלן לכולכם.

אני יותם בן 19 ומשהו בקרוב מאוד חייל.

אני סתם מאוד אוהב מכוניות למרות שהידע שלי לוקה בהמון חסר וניסיון מעשי אני מאוד רוצה ללמוד בנושא הזה אני חובב רכבים מאז שהייתי ילד (לא כל כך מזמן חחח) אני מדבר על דברים כמו סרטים בנושא, משחקים ותוכניות למיניהם (TOP GEAR בעיקר) אבל עכשיו בא לי גם באמת ללמוד על הנושא, לדעת לפרק, להרכיב ולתקן .. תמיד אהבתי לתקן דברים לבד ובסך הכל יש לי ידיים והבנה טכנית טובה.

הצטרפתי לפורום בשביל ללמוד את כל מה שאני רוצה לדעת לעשות לבד, להבין ולדעת בסך הכל איך לשמור ולטפל ברכב שלי (שיהיה לי לפחות).

פורסם

היי חברים,

שמי גיא מהרצליה ואני נוסע על פג'רו קינג 2004.

הוא אוכל מלא דלק אבל הטיולים בשטח שווים כל גרוש!!!!

אני חדש לא רק בפורום הזה, אלא בכלל לרעיון של פורומים בכללי...

אני עבדתי כמכונאי רכב בצעירותי, למדתי חשמל רכב אבל המקצוע שלי הוא עו"ד בתחום האזרחי...

אשמח להצטרף לחויית הפורום והדיסקוסיישן :-P

חתימה זו אינה מורשת לצפיה עקב חיבורך לפייסבוק.

נ.ב

אני שונא פייסבוק :evil:

פורסם

אהלן שמי דוד [שם בדוי]היה לנו הונדה אקורד עם מערכת שאח שלי אביא מאמריקה המערכת עצמה טובה אבל ההתקנה היתה מעפנה לחלוטים ולכן הרסה את כל הסאונד בכל אופן הלך פייפען האוטו אז עכשיו אבא רוצה לקונות אקורד חדשה

אני ואחי רוצים לקנות מערכת לאוטו החדש אבל אני רוצה להביא מאמריקה כי זה הרבה יותר זול,

חתיכת מערכת של פולק אודיו!!!יאה

סידי:

Xplōd CD Receiver CDXGT740UI

מגבר:

PA D4000.4

קידמים:

db6501

אחוריים:

db691

ולסאב אין כסף לבינתיים אז נשים את הסאב של ההונדה הקודמת קאנווד 15 אינץ עם מגבר סוני או JBL שגם היו באוטו הקודם נירא לי אחלה סאב ומגבר פשוט החיווט והפרוססור הרסו הכול.

אבל במערכת החדשה אנחנו רוצים להשקיע בהכול לסאונד פיצוץ

ב''ה

פורסם

שמי אורן יואלי.

אני מתעניין במכוניות משחר ילדותי, ומעוניין להרחיב את השכלתי הפרקטית בנושא רכבים משומשים דרך הפורום.

כבר 11 שנה אני מנוי למגזין אוטו, וכ-5 שנים גם נוהג בעצמי.

עוד משהו: משרת בצה"ל בשירות קבע בפיקוד צפון ומתגורר בירושלים.

פורסם

שמי אולג

איש מחשבים מהמרכז.

יש לי סקודה פביה 1.2 ספייס TSI. מתעניין מאוד בכל הנושא המוטורי, תחזוקה והתנהגות כביש נכונה.

הרכב שיש לי בהתנהגות נכונה יכול להפיק יכולות מאוד גבוהות ולחסוך טונות דלק.

היה לי קשת שלמה של רכבים משפחתיים חלקם ליסינג חלקם פרטיים ואם יש שאלות תמיד שמח לענות.

• תוכן חדש...