Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אה, אתם רוצים לדעת הכל, אההההה:?:

אוקי: 35 שנה מכונאות רכב והמון עבודות טכניות, נהג תחבורה ציבורים בחו"ל לשעבר, היום, מכורח מציאות, מתעסק במחשבים , בייחוד בהדרכה. מטפל בנושאים אקולוגיים ועלול להרגיז את המזהמים בין חברי הפורום:twisted:, התמחות ארוכת טווח בסיטרואנים ומתגעגע לרנו 4L שלש הילוכים איתה עשיתי חצי מיליון ק"מ לפני מכירתה ב-1976, היא נסעה מ1967 עד 1994 ומאז נעלמה!!:oops:.

התמחות ברכבי גז עד אשר נשבר מהמדיניות של המדינה, נוסע רק על מכוניות נוחות, חסכוניותומעל לכל בטוחות, כרגע XSARA דיזל "סטיישן" שנת 2000:-)

כדור הארץ הולך ונכחד, רק אנו יכולים להצילו :conf:

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום לכולם !

בן 24 ...נושק ל25 , חובב ספורט מוטורי מושבע ..

בעל במוו E34 2 ליטר אוט' , כמו כן בעבר 3.5 ליטר ידנית (הלכה לעולמה ) :cry: .

בברכה ,

אלכס

2 ליטר...בנתיים :twisted:

פורסם

אממ טוב אני ממש חדש פה בתור משתמש, אבל בתור קורא קראתי פה הרבה.

אני בן 20 חייל משרת כמפקד בתותחנים, ויש לי רכב פיאסטה 96. וזהו :) חיים יפים לכולם

פורסם

שלום לכולם,

קוראים לי ניב, בן 26 מכוכב יאיר. ברשותי מיצובישי קולט 94' יד שנייה עם גיר ידני. תחום הרכב מהווה חלק אינטגרלי מהחיים שלי. זאת הקולט השנייה שלי, הנוכחית עברה שיפוץ יסודי החל מהמנוע, גיר, בולמים, מנוע צעדים עד לרמת הצבע.

אני מאוד אוהב את הרכב הזה ומודע לסטיגמות שהוא נושא עימו אבל יחד עם זאת אני חושב שהוא לא הוערך כראוי בארץ.

פורסם

שלום, אני חדש פה..

אני מעפולה בן 18 וחצי עוד מעט..

יש ברשותי פולקסווגן גולף 2001 גיר רגיל 1600..

אחלה אתר :)

פורסם

שמי איציק. אני חדש באתר. בן 33

חולה על עיצוב, אמנות, תיאטרון מוסיקה. מפיק תיאטרון במקצועי בירושלים.

מצורפות תמונות של הרכב הקודם שלי (שברולט קבריולט), של הרכב העכשיו שלי (רובר R75 2004 2.5V ה מ פ נ ק ת !!!) של הכלבים המהממים שלי (צ'מבה לולו וצי'לי קוצ'ין)

תהנו

שיהיה לכולם נעים נעים... א.

n542163399_1028940_9904.jpg

009.JPG

011.JPG

Be Happy:lol:

Rover R75 04, Suzuki Swift 07, Golf 95, Suzuki Vitara 89, Fiat Panda 04, Chevrolet Corsica 95, Volvo S80 01, Renault 4 79, GPZ500, Mitsubishi Lancer 94, Mazda MX5 2005, Mazda 3 spirit 2.0 2006, Mercedez benz c-class 1.8 2006, Toyota Prius 2008

פורסם

שלום שמי עבאס בן 18 גר בבאר-שבע.... מחבב מירוץ מכוניות , לפני שאני אמות אני אקנה mucsle car... :)

עומד לקנות סופארו אמפריזה STI 2006 שחור:)

פורסם

שלום שמי סלי..

אני בן 18 וחצי ונוהג כבר שנתיים על רובר 214 (אחת היפות)

עד שאיזה נהגת חדשה ניכנסה לי האוטו... (מי נתן לה רשיון)

אני מבאר שבע משרת בצבא בתור נהג

דרך אגב אחשב קניתי עוד רובר ואני עושה לה פרויקת לעשות אותה אחת היפות....

אההה וזהו..

ROVER כבר לא מיצרים אותה...:bad-word:

פורסם

שמ צבי ואני בעל תעודות הסמכה במקצועות

מכונאות חשמל ומיזוג אויר ברכב

ואני סקרן לראות מה אנשים כותבים ואיזה ידע יש

בארץ

פורסם

שלום לכווולם.

שמי איתמר יתיב.

בן 24 נשוי.

אני גר בהר - ברכה שבלב השומרון (או גב ההר).

אוהב מאוד כל מה שקשור לרכבים, מנועים, בלמים, צמיגים מתלים וכו' ויותר מכך לנהוג.

לא אוהב אמריקאיות, יכול להסתדר עם פורשה (GT3) ושאר הגרמניות (ב.מ.וו. M3 CSL) וחולה על האיטלקיות (פרארי במיוחד) והבריטיות (לוטוס, אריאל אטום..).

נוהג ביום יום בסימולטור - LFS עם G25. (אתם מוזמנים להצתרף לקהילה הישראלית :))

לצערי עדיין אין לי רכב.

שמח להצתרף :)

פורסם

שמי נתי, אני ממרכז הארץ אוהב לדעת הכל אז הצטרפתי לפורום אני בעיקר אשאב פה מידע על הB4 סובארו שלי (הכריש)

תודה לכם יש פה אחלה פורום ..

פורסם

שמי נאור ואני מאוד אוהב את הרכב הזה הוא מאוד מיוחד ונראה לי שזהו האחרון על הכביש (שעדיין נוסע) פיאט רגאטה שנת 86 ואני בקרוב הולך לשפץ אותו מאלף ועד תף

Photo0085.jpg

• תוכן חדש...