Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2820 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 4.5 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום, שמי שגב בן 40 מאזור השרון, מחזיק כרגע שתי מכוניות סטנדרטיות לכאורה פולו שנת 97 וטיוטה קורולה חדשה (אוטומטית) המתאימות לצרכים שלי כאיש משפחה, אך רחוקות ממה שריגש אותי בעבר כחובב הגה.

בעשור האחרון אני מרבה דווקא להתחרות באופנים (כביש ושטח)- כפיצוי על כך שלא היה לי את האפשרות להתפתח כנהג מרוצים בגיל יותר צעיר, אבל כנראה שלאחרונה אני חוזר להתרגש מחדש מהתחום המוטורי.

מחשבות בעתיד - לשפר מיני מיינור (היתה לי אחת כזו) ולשים מנוע 1600 עם סופרצ'רג'ר עם כל השבצורים המתאימים על מנת לאפשר נהיגת סטייל קרטינג מסמרת שיער.

פנטזיה שונה יותר - לנסות להביא רכב אספנות שהיה לי בצעירותי בארה"ב פורד ת'נדרבירד משנות השבעים (pimp-mobile), לא חדוות הנהיגה ואף רחוק מזה, אבל שאפוני עד הסוף! ואם אוכל להביא את הרכב לסדנה של Chip Foose (למי שרואה דיסקאברי בYES) לפני שאביא אותה לארץ - זה באמת יכול להיות אחל'ה...אבל כרגע זאת רק פנטזיה.

פורסם

אהלן שמי איליה בן 20 חייל מתגורר בצפון הארץ, נוהג על VW פאסאט !

מתמחה במחשבים מתעניין במערכות סטיראו ושיפצורים !

פורסם

אהלן,

שמי תומר, בימים אלו אני מחפש רכב לקניה, ואני מוכרח לציין כי הפורום שלכם עוזר לי רבות

תודה רבה!

פורסם

קוראים לי קובי בעוד כשבוע משוחרר טרי, חולה על מכוניות בעבר גרתי בגרמניה ונהגתי על מספר רב של מכוניות במספר רב של כבישים... :)

אני בחיפוש מתמיד אחרי סוזוקי בלנו, לא מוצא איזה מכונית שהיא באמת מציאה, יד 1 או 2, מודל 98-99.

אני מתכנן להתקין באוטו אחלה מערכת אבל זה כבר סיפור אחר ושרשור אחר.

מקווה ללמוד פה דברים חדשים לגבי מערכות (אני אובססיבי לגבי סאונד) ולשמוע גם על מכוניות... ומי יודע? אולי אחרי חודשיים של חיפוש למצוא סוזוקי בלנו נורמלית?

כל טוב

under construction...

פורסם

אני בר, בן 18 בקרוב מחולון.

כרגע נוהג על קורולה SUN 07, רכב די מפנק בגודלו (אני הייתי רגיל לנסוע בגולף 95 ובקורסה 94) ולאור הניסיון האחרון שלי בו - הנמכת הכיסא כמעט עד לרצפה - מרגיש הרבה יותר מהיר. היית לנו גם אלפא 33 שנת 90 שנמכרה בשנת 99 כי המשפחה שלי לא יודעת להחזיק רכבים, עזבו את בעית ההילוך השני הידועה, בשביל לסגור את הדלת הייתי צריך להרים אותה למעלה ולדחוף חזק פנימה.

אהבתי את האלפא, מאז לי ולאמא שלי יש סנטימנטים קשים לאלפא והוקסמתי לאחרונה מהאלפא מיטו (שיביאו כבר את הGTA!). האלפא ה"זולות" לדעתי עדיפות על היקרות, המיטו, 147 ו159 לדעתי עדיפות על הGT, בררה וספיידר. הא, כן, אני אוהב אבל את ה8C קומפוזיטיונה.

מוזיקה?

מה שבא בא.

ובחייאת, אני יודע שאני לא אשיג בחיים מיטו, מישהו יכול לתת לי סיבוב על כל אלפא שהיא? אני אשמח מאוד!

מיישר קו עם כללי החתימה באתר, כעת החתימה שלי לא עקומה.

פורסם

אני אלון מהמרכז ואני מחזיק אצלי ארבע ווספות ישנות משנות 60-70 שלוש מהן בלי רשיונות. כולן חייבות שיפוץ רציני ולא נסעו כבר כמה שנים. אחת fx200 אחת 150 sprint ועוד שתיים 150לא זוכר דגמים.

מוכן אפילו לתת שתיים ולהשאיר אצלי שתיים משופצות ונוסעות...תלוי באופן השיפוץ כמובן.

או לחילופין אני מחפש מישהו שמוכן לשפץ אותן תמורת כסף.

אם מישהו בעניין...מצוין שירשום תגובה כי אני רוצה כבר להניע אותן.

ווספה זה בנשמה!

פורסם

שלום לכולם

קוראים לי איתן,אני מאזור המרכז.

לפני כשבועיים קניתי רכב מסוג מאזדה לאנטיס שנת 2002' מנוע 1,600 סמ"ק עם נתונים ממש טובים. יד 2,פרטית וגם היד הראשונה הייתה מידיים פרטיות. קילומטראז' נמוך יחסית. לפני שקניתי את הרכב לקחתי אותו לבדיקה במכון רישוי ומצאו מספר בעיות.

אני מתכוון כמובן לטפל בבעיות אלו,אך בשלבים. כמובן שיש לשלבים אלו סדרי עדיפויות. תחילה אני רוצה לטפל בבעיה שקשורה לנזילת שמן באזור הקארטר. אתמול נסעתי למוסך מורשה מאזדה פורד בחולון ונדהמתי מהמחיר שנתנו לי שם-1,200 ש"ח!!! וכל זה,עוד לפני מע"מ. זהו המוסך הראשון שביקרתי בו בינתיים. כמובן שלא ביצעתי שם את הטיפול. לא אעשה זאת בטרם אבדוק במוסכים אחרים.

ורק לאחר מכן,חשבתי שאולי עדיף לבצע את התיקון הזה ספציפית של נזילת השמן במוסך אחר,לא מוסך של מאזדה פורד,אלא מוסך מורשה רגיל,שבו ביצעתי טיפולים ברכב הקודם שלי. שם,אני די בטוח שייקחו הרבה פחות בעבור תיקון זה.כמובן שאעדיף לבצע טיפולים במוסך מורשה של מאזדה פורד שבו ניתנים חלפים מקוריים של היצרן. אני לא מבין כזה גדול בנושא,אך למיטב ידיעתי,ביצוע תיקון של נזילת שמן (באזור הקארטר),אינו מצריך חלפים מקוריים,או חלפים בכלל,אלא רק סתימת החור/סדק.

אשמח לקרוא את עצותיכם ותגובותיכם.

:-)

שיהיה לנו המשך יום נפלא

פורסם

קוראים לי אפקיים אקרמן מבאר שבע ובינתיים אני לא נוהג על שום דבר עד שאני יחליט איזה רכב לקנות(שכנראה תהיה מאזדה 3).

פורסם

קוראים לי עידו

בן 28 גר בחדרה מנגן על גיטרה בס בזמני הפנוי (ולאחרונה אין הרבה...:cry:)

חובב רכבים אמריקאים

נוהג על פונטו 98 (אף אחד לא מושלם...:-P)

ובלי נדר בקרוב אתחמש בבונוביל SSE מודל 94

עד אז אני לא ישן :shock:

חולה רוח - תמיד עם חלון פתוח...

פורסם

אני מהנדסת אווירונוטיקה, חובבת מוסיקה ויוצרת המון המון המון (שרה, מפסלת, מצלמת, שוזרת, סורגת, מציירת). גרה במרכז אבל חולמת על מעבר לפריפריה.

נכדה של נהג משאית אמריקני, אבל לא מקללת כמוהו.

נוהגת על מאזדה 3 2009 כחולה כהה (ומהממת) מליסינג ונהנית מכל רגע.

אני מודה שחלק אינטגרלי מאהבתי לרכב כלשהו הוא הצבע שלו, וזה למרות המקצוע הטכני שלי. :-D

לא מסמפטת, בלשון המעטה, נהגים חצופים על הכביש. מעדיפה נהג אדיש/איטי מולי על פני נהג שמזגזג ומסכן את חיי הסובבים אותו. כשאני נתקלת באחד כזה אז אני דווקא כן מקללת כמו סבא שלי. :twisted:

פורסם

שלום,

טוב אז קודם כל אני יציג את עצמי, קוראים לי שני בת 22 מהוד השרון זאת הפעם הראשונה שלי פה ונירשמתי כי אני מחפשת אוטו וצריכה עזרה כי אני לא מבינה במכוניות.

בעיקרון יש לי סוג אוטו שאני מאוד רוצה וזה דייאטסו סיריון, יש כאלו שאמרו לי שהיא טובה ויש כאלה שלא.

אני רוצה אוטו קטן, אבל רק סוג יפני.

אשמח לתוגובות ועצות בעיניין,

תודה!:-)

• תוכן חדש...