Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5565 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים.

היום במהלך נסיעה באזור חיפה (צ'ק פוסט)

שמעתי רעש מתכתי מכיוון המנוע לא התייחסתי כלכך מאחר שחשבתי שאולי קפצה לי אבן או שדרסתי משהו עשוי מתכת.

המשכתי לנסוע כ30-40 ק"מ לפתע שמעתי רעשים של הצלפות בתא המנוע מיד עצרתי את הרכב בצד ודוממתי מנוע

פתחתי מכסה מנוע הסתכלתי על הרצועות הכל נראה תקין.

הנעתי שוב וחזרתי להסתכל רצועה דקה נקרעה חלקית והצליפה בכל פעם שעשתה סיבוב.

הבחנתי גם שמותחן רצועת מזגן יושב עקום. גזרתי את החלק הקרוע מהרצועה והמשכתי בנסיעה איטית מאד לכיוון תחנת דלק שאוכל להזמין גרר לשם.

עד שהגעתי לתחנת הדלק שמעתי שוב את אותן הצלפות, עוד חלק מהרצועה נקרע. הפעם המותחן ישב ממש באלכסון (מי שהספיק לעשות חשבון עד עכשיו וודאי הבין שהרעש המתכתי שהתעלמתי ממנו בהתחלה היה הבורג שתופס את המותחן)

הוצאתי אותו, גזרתי את הרצועה וחזרתי הביתה.

עכשיו שסיימנו את הסיפור ברצוני לשאול שאלה לבעלי הונדות ולמומחים פה שכל פעם מפתיעים אותי מחדש עם נתונים מדוייקים (כמו הפלאגים בזמנו)

אני מעוניין להחליף את כל הרצועות ברכב (בעצמי) ולמצוא בורג מתאים שיהדק את המותחן של רצועת המזגן שנקרעה.

מה המידות של הרצועות ומהיכן ניתן להשיג בורג למותחן הנ"ל?

תודה והמשך שבת יפה שתהיה לנו

פורסם

שבוע טוב!

קודם כל תבדוק את גלגלת המותחן שלא נפגעו בה המסילות כי אם היא נפגעה הרצועה תיהרס על ימין ושמאל

ואת הבורג אתה יכול להתאים לבד רק לדאוג לשייבה משני הצדדים בגודל המתאים.

לגבי רצועות עצה שלי BANDO או GATES.

הגה כוח - 4PK800

מזגן - 4PK820

אלטרנטור - 4PK850

מידות נלקחו מקטלוג GATES.

יוגב

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

פורסם

תודה יוגב שיחקת אותה

גלגלת המותחן במצב טוב היא לא נפגעה כלל המותחן פשוט החליק מהבורג. שלפתי אותו וגזרתי את הרצועה.

זה לא בורג, אני חושב שרק שייבה אחת נפלה ועדיין תפוס על צד אחד הבורג עם שייבה אחת.

לא רצוי לשים שייבה עם דיסקית קפיצית?

נ.ב הראשית שלך זה ההאצ'בק אחרי צבע כללי??

היא הייתה בורדו לא? :o

פורסם

תוסיף את השייבה החסרה בגודל זהה.

הראשית אכן האצב'ק אחריי כללי והיא עדיין בורדו עם תוספת נצנצים קלה.

Mazda 3 Spirit Canary Yellow

• תוכן חדש...