Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5571 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
לא יודע איפה אתם גרים שהמשטרה באמת עזרה לכם, בכל המקרים שאני שמעתי (כולל זה שקרה לי שבוע שעבר), הם לא ממש עזרו (ולראיה העובדה שהרכב שלי הפריע למישהו שבוע ימים ולא ידעתי מזה כלום)

אתה אבל יודע שזה נובע בעיקר מהעובדה שהמישהו הזה היה טמבל ברמות ולא חשב שהגיוני להשאיר לך פתק על היום הראשון שזה קרה, ולא לחכות שבוע תוך כדי ניסיונות להפעלת המשטרה - ואז בסוף לכסות את כל הרכב שלך במדבקות...

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

רוני, תן לי לתקן:

הוא לא היה טמבל

הוא עדיין טמבל !

הבנאדם עמד מולי והכחיש כל קשר לעניין, למרות שמדבקות כאלו בדיוק משמשות כשילוט בחנות שלו, כמו גם בעלי העסקים הסמוכים אשר הצביעו עליו ואמרו שהוא טמבל, אחכ גם הבוס שלי הצטרף להאשמות.

אבל לא משנה חביבי, הגלגל הוא עגול, אני כבר לא מגיע עם הרכב לעבודה (קיבלתי רכב צמוד) והכל בסדר עכשיו, גם היום שלו יגיע :)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

• תוכן חדש...