Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5561 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן ערב טוב ,

היום קניתי כיסויים של מושבים ולא הצלחתי כל כך לשים אותם

על מנת לשים את הכיסויים צריך להוריד את המשענת ראש ואז לעשות חורים בכיסוי של המושב בשביל להחזיר את המשענת ?

איך מרכיבים כי ראיתי גם שיש מוטות ברזל כאלה וגומיות שאמורות להיתפס בהם .

אני אשמח מאוד להסבר

דבר נוסף יש לי תצוגה של שעון תאריך ומתי שדלת אחת פתוחה אז זה מראה למעלה כזה משהו קטן כזה למעלה

עכשיו נראלי שנשרפה לי נורה אחת והשני עומדת להישרף כי אני לא רואה שום דבר שם ושאני מדליק אורות עוד יותר חלש

עכשיו השאלה שלי היא איך אני מחליף שם נורה ?

יש עוד משהו שאני לא בטוח אני בספק אם זה קשור החלפתי לא מזמן מצבר חדש של VOLTA ומאז אני חושב שזה קרה .

האם יש קשר ?

עריכה :

עוד שתי דברים , הברקס מצפצף לי והחלפתי כבר פעמיים צלחות ואיזה 5 או יותר פעמים רפידות כמובן שלא שילמתי .. אבל איך אפשר לפתור את זה סופית כל פעם הוא מחליף לנו וכל פעם זה מצפצף ..

עוד דבר שקשור לברקס בימי חורף קרים ממש שאני מאט אני מגיע לסביבות ה 30 קמש בערך נשמע ראש כאילו של פולפלור תקוע כזה רעש מוזר שקשה לתאר מה יכולה להיות התקלה ?

ועוד משהו לפעמים שאני מתניע אז יש לי קפיצה בהילוך לא יודע איך להסביר את זה ההילוך קופץ כזה

שהייתי במוסך אז איזה נהג מונית אומר שזה רוב הפיג'ו יש להם את זה האם זה רומז על בעיה כלשהי ?

אשמח לעזרה :wink: תודה מראש

פורסם

לא כתבת מאיזה שנה הרכב.

בכל מקרה -

1) אני לא יודע איזה כיסויים בדיוק קנית, אבל ברוב הכיסויים אכן צריך להסיר את משענת הראש במשיכה, להלביש את הכיסוי ואז להכניס את המשענת חזרה (ולחורר את הכיסוי).

2) בשעת ערב במקום חשוך יחסית - תפעיל את האורות, תבדוק אור דרך ואור גבוה אם עובדים. במידה ולא - פתח מכסה מנוע, החלף את הנורות בנורות מתאימות (אם אינך מסתדר גש לחשמלאי רכב וזהו).

3) ניסית ללכת למוסך ולאבחן את הבעיה בברקסים? הברקס מרגיש "קשה" למגע?

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

פורסם

אה נכון מצטער שנת 2003 האוטו

הכיסויים פשוטים בהום סנטר אני חושב או אייס אחד מהם

הקטע הוא הלמטה יש לי אצלי באוטו שתי ידיות אחת לגובה הכיסא והשניה למשענת של הגב

הכיסוי אמור לשבת על הידיות ? ומה אני עושה עם הברזלים האלו ווים כאלה קטנים .

אממ בקשר לאורות תראה לא מזמן נשרף לי מנורה בקדימה של האוטו והחלפתי גם מצבר ואחרי כל אלו קרה הדבר

אני לא יודע אם הבנת אבל אני מדבר נכון יש דשבורד מעל ההגה אז יש מין תצוגה קטנה קטנה שרואים טמפ' איזה דלת לא סגורה שעה ותאריך וכו' אז זה נראה כאילו הנורה בצד ימין של זה שרופה כי היא לא מאירה

הלכתי למוסך המוסכניק כל הזמן מחליף לי , את האמת הברקס טוב מאוד לא "קשה" ללחוץ עליו הוא דווקא עובד טוב אבל יש לו צפצופים כאלה מידי פעם לא תמיד , אתה חושב זה יכול להיות בעיה בעיה ? או שהוא סתם מצפצף .

אהה ועוד בעיה באוטו משום מה הפגש הוא לא נסגר טוב נגיד ואני מוריד אותו חלש הוא יפתח לי חזרה שאני טורק אותו הוא נסגר

לפעמים שאני פותח את האוטו הוא נפתח סתם ככה

ניסיתי לשים שמן לשמן את המנעול שלו אבל זה לא עזר במיוחד

המוסכניק שלי אמר שהפגש של הפיג'ו רגיש ובגלל זה הוא ככה מה יכולה להיות הבעיה שלו ?

פורסם

א) לגבי הכיסויים, הווים זה כדי למתוח את הכיסויים ולתפוס אותם בתחתית המושב.

ב) יכול להיות שהוו שתופס את דלק תא המטען זז מעט או שהוא לא תקין, תבדוק זאת. נשמע לי שטות מה שאמר המוסכניק שלך לגבי כך שתא המטען ב-307 רגיש.

ג) ואני מניח שאתה מדבר על הנורות שמאירות את מסך המולטיפלקס (שעון, תאריך, מערכת וכו'), יש לפתוח את הפלסטיק שמעל, להוציא את המסך ומאחוריו יש אפשרות להוציא את המנורה להחליפה, אני לא יודע את סדר הפעולות ב-307, תחפש באינטרנט או שתלך לחשמלאי.

ד) לגבי הבלמים, יכול להיות שיש איזה לכלוך תקוע שם ועקב כך הרעשים או שהרפידות לא מתאימות, תחליף למקוריות ולא אמורה להיות שום בעיה.

בהצלחה,

סער.

פורסם

א. לגבי הכיסויים הבנתי את ההתחלה של הקדימה אבל יש לי בעיה במשענת ראש אחת כנראה נשבר לי איזה פלסטיק שם ואי אפשר להוציא את המשענת מהמקום , לגבי הווים אין לי איפה לשים אותם ברצפה לתפוס את הוו ? לגבי האחורה אני אנסה לבדוק איך אני תופס אותו מקסימום אני אבקש ממישהו לעזור לי טיפה

ב. אתה אומר אולי זה פשוט סתם וו שזז מהמקום ? אני אנסה לשחק שם נראה מה יקרה כי זה מוזר פעם ראשונה שאני רואה תא מטען שלא נסגר טוב

ג. כן בדיוק , אני אבדוק באינטרנט אני מאמין שקודם מוציאים את הפלסטיק הזה איכשהו ומשם זה לא בעיה או שאני אעזוב את זה ואתן לחשמלאי וזהו

פורסם

גם לי הייתה בעיה עם תא המטען, הוא היה נפתח לבד. הבעיה הייתה במנגנון הנעילה.

יכול להיות שגם אצלך מנגנון הסגירה/נעילה לא בסדר, תלך כדי שיפרקו ויבדקו את זה.

Hyundai Kona 2023 1.6T

I did not lose my mind, it was mine to give away

• תוכן חדש...