Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

LCD LED או פלאזמה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5558 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני יכול להגיד לך מנסיוני, שכולל יחסית הרבה שנים עם פלאזמות ו LCD.

אומנם אני לא איזה מומחה גדול, אבל אני יכול לתרום מנסיוני בפועל, ולא מקריאה בכל

מיני מקומות וכד'.

תמיד אמרתי שלדעתי בפלאזמות רואים יותר יפה, והיו תקופות שרבים "צחקו" עליי,

אמרו לי שזו טכנולוגיה מיושנת, שאוטוטו נעלמת מהעולם...

אבל עובדה שכיום כל חובבי האיכות ימליצו לך על פלאזמה ולא על LCD/LED.

יש כמה חסרונות לפלאזמה, והם העובי שקשה להוריד אותו, גם בחדשות, הן משמעותית

עבות לעומת ה LCD ועוד יותר מול ה LED. יש צריבה של התמונה, ואומנם בחדשות זה פחות מורגש,

אבל אם תשאיר לילה שלם את התמונה קפואה, לא תאהב את מה שתראה בבוקר...

ויש את עניין ההשתקפות על המסך, מה ששוב לא קיים, או כמעט ולא קיים ב LCD/LED.

לחדר שינה, אני ממליץ לשים LCD, לא איזה זבל מדבקה, המחירים גם ככה לא גבוהים,

אבל לפחות מנסיוני, שאתה במיטה האיכות פחות חשובה, ויש יותר פעמים שאתה עוצר תמונה,

נרדם עם טלוויזיה דלוקה(ואז הערוץ הופך בהמשך לתמונה קבועה כלשהי), וכד',

ואז לא מומלץ על פלאזמה.

לסלון, אם אין לך בעיית השתקפות, לא הייתי חושב פעמיים, וקונה פלאזמה טובה. התמונה יותר חיה,

ויותר אמיתית, לעומת ה LCD/LED, שתמיד יש משהו מלאכותי בתמונה שלהן, לא משנה כמה

המותג איכותי.

ואם כבר, ההבדל היום בין 42" ל 50" הוא לא גדול, ותבדוק טוב, אם הסלון שלך לא קטן, הייתי קונה

כבר 50", שתהנה ממנה יותר, בייחוד בשידורי HD, אם בכבלים ואם ב DVD וכד'.

מסכים , גם פלזמה.

אצלי בבית יש פלזמה בסלון של פנסוניק ולו רק בגלל שאני שונא שבLCD השחור והאפור תמיד נראים אותו הדבר.

אם אתה באמת רוצה איכות שלוש היצרניות המובילות בעולם הן פיוניר היטאצ'י ופנסוניק [למרות שפיוניר הודיעו שהם מפסיקים לייצר פלזמות כי הדבר לא רווחי להן].

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

פלזמה זה זן נכחד לגמרי,

תראה יש עניין של חדות צבעים שיש יתרון לפלזמה לדעתי,

אבל היה לי גם וגם ולהורים שלי יש פלזמה מאוד טובה ולי היום lg lcd סבירה עולה היום אני משער בערך 4000 שח.

לטלוויזיה הפלזמה טובה לדעתי יותר ולסרטים ה lcd .

ובכלל אופציות שדרוג עתידי של ממירים או קונסולות מתאימה יותר ל LCD .

לך על lcd בקיצור. זו דעתי מניסיון ארוך טווח של שני פלזמות לפני ועם קונסולה של סוני3 ממיר hd ואחד שחולה על סרטים וצופה בהמון סרטים כל חודש או סדרות באיכות גבוהה.

פורסם
פלזמה זה זן נכחד לגמרי,

לך על lcd בקיצור. זו דעתי מניסיון ארוך טווח של שני פלזמות לפני ועם קונסולה של סוני3 ממיר hd ואחד שחולה על סרטים וצופה בהמון סרטים כל חודש או סדרות באיכות גבוהה.

אבל זה בדיוק העניין, לשימושים שלו תתאים יותר פלזמה כי הוא צופה לרוב בשידורים ברזולוציה נמוכה שעל LCD סתם ימתחו למוות ויראו לא טוב.

פורסם

תודה על הטיפים וההמלצות, במיוחד ל-שי שכיוון אותי לפיליפס.

הפיליפס עם תדירות 100mh נראית כרגע הכי מתאימה, היא והפנסוניק במחיר גבוה ממקבילות אבל התמונה מהיותר טובות.

יהיה איפה להסתובב בפסח..

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...